İnşallah birdahaki sefere olur canınızı sıkmayın kaçıncı günde adet oldunuz?Bütün belirtileri yaşamama rağmen bu sabah adet oldum artık hiçbir belirtiyle kafa yormayın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah birdahaki sefere olur canınızı sıkmayın kaçıncı günde adet oldunuz?Bütün belirtileri yaşamama rağmen bu sabah adet oldum artık hiçbir belirtiyle kafa yormayın
Tam günümde oldumİnşallah birdahaki sefere olur canınızı sıkmayın kaçıncı günde adet oldunuz?
İnşallah olur bebişiniz gelir bulur siziTam günümde oldum
Bütün belirtileri yaşamama rağmen bu sabah adet oldum artık hiçbir belirtiyle kafa yormayın
Bende öyle ya çatlama iğnesi yaptirdigim için bu ayda devamÇok üzüldüm devam edecek misiniz peki
Hayırlısı olsun canım diğer ay yeni umut benimde büyük ihtimal negatif catlatma iğnesinin ne gibi etkisi var ben diğer ay bırakmayı düşünüyordum devam mi etsem acabaBende öyle ya çatlama iğnesi yaptirdigim için bu ayda devam
Hayırlısı olsun canım diğer ay yeni umut benimde büyük ihtimal negatif catlatma iğnesinin ne gibi etkisi var ben diğer ay bırakmayı düşünüyordum devam mi etsem acaba
Maşallah cok güzel canım.insallah pozitif haberi getirirsana yumurtan.ben adet olup femara kullanıp ovulasyon testiyle takip edip kendim bir hafta sonrasi doktora gitmeyi düşünüyorum.eger devam edersem.Ben 7. Gün gittim kontrole doktor çağırdı bu araada çatlamış dedi kist olmamış şükür ama negatif olursa devam edecem bende moralleri toplayıp son gaz devam Allah'tan ümit kesmeyeegiz sende kontrole gidersin inşallah adet olmazsinda eğer olursan kist felan olmamışsa eşinle ortak bir karar verirsiniz canm
Çatlama iğnesinin 3 ay etkisi devam ediyor diye biliyorumHayırlısı olsun canım diğer ay yeni umut benimde büyük ihtimal negatif catlatma iğnesinin ne gibi etkisi var ben diğer ay bırakmayı düşünüyordum devam mi etsem acaba
Anladım çok teşekkür ederim ozaman devam edeyimÇatlama iğnesinin 3 ay etkisi devam ediyor diye biliyorum
İğnenin mi klomen-nin etkisi mi ben yumurta geliştirici ilacın etkisi 3 ay diye biliyorum gerçi tam bilen biri varsa yardımcı olur bizeÇatlama iğnesinin 3 ay etkisi devam ediyor diye biliyorum
Klomende kullandım bilmiyorum ya bekliyelim biri yazar belkiİğnenin mi klomen-nin etkisi mi ben yumurta geliştirici ilacın etkisi 3 ay diye biliyorum gerçi tam bilen biri varsa yardımcı olur bize
Bende yumurta geliştirici ilacın var die biliyordumİğnenin mi klomen-nin etkisi mi ben yumurta geliştirici ilacın etkisi 3 ay diye biliyorum gerçi tam bilen biri varsa yardımcı olur bize
İnşallahh kızlar ben dün kaset test yapmıştım çıkmamıştı. Bugün 14. Gün test yaptım çizgi çıktı ama testin yorumları kötü yalancı pozitif olabilir mi başka birine aynı testi yaptırdım hamile olmayan negatif çıktı. Bat 1 ocak sizce var mıdır? Kaset teste çıkmayınca pek emin olamıyorum9. Günden bildiriyorum artık kuruma çizgisi bile çıkmıyor 13. Gün yapacağım diğer testi insallh çıkar sizde haberler nasıl kizlar
YoookSen daha acile gitmedin mi