Aralık ayı klomen- ovitrelle takibi

Benim 10.günüm ilaçlardan mı bilmiyorum ama son 3 gündür mide bulantısı yaşıyorum. Koku hassasiyetim arttı göğüslerim hassaslaştı ilk günlerde yoğun kasık ağrım vardı geçti. Benim yumurtam erken büyüdüğü için erken aşılama yapıldı adetime daha 2 hafta var testi 14.gün yapacağım sabredebilirsem hayırlı haber alırım inşallah

6.gün çok hafif çizgi var hala.yanliz sanırım vajinit oldum akıntım var fitilde kullanamıyorum gebelik varsa die 🥹

Ben 7. Gün gittim kontrole doktor çağırdı bu araada çatlamış dedi kist olmamış şükür ama negatif olursa devam edecem bende moralleri toplayıp son gaz devam Allah'tan ümit kesmeyeegiz sende kontrole gidersin inşallah adet olmazsinda eğer olursan kist felan olmamışsa eşinle ortak bir karar verirsiniz canm 🤲
Hayırlısı olsun canım diğer ay yeni umut🤲 benimde büyük ihtimal negatif🫣 catlatma iğnesinin ne gibi etkisi var ben diğer ay bırakmayı düşünüyordum devam mi etsem acaba

Ben 7. Gün gittim kontrole doktor çağırdı bu araada çatlamış dedi kist olmamış şükür ama negatif olursa devam edecem bende moralleri toplayıp son gaz devam Allah'tan ümit kesmeyeegiz sende kontrole gidersin inşallah adet olmazsinda eğer olursan kist felan olmamışsa eşinle ortak bir karar verirsiniz canm 🤲
Maşallah cok güzel canım.insallah pozitif haberi getirirsana yumurtan.ben adet olup femara kullanıp ovulasyon testiyle takip edip kendim bir hafta sonrasi doktora gitmeyi düşünüyorum.eger devam edersem.

3 gün ard arda testlerim hiçbir belirti yok. Bugün 6. Gün. Ağrım vs yok.

Eklentiler

• IMG_20241228_131826.jpg
    IMG_20241228_131826.jpg
    82,8 KB · Görüntüleme: 8
9. Günden bildiriyorum artık kuruma çizgisi bile çıkmıyor 13. Gün yapacağım diğer testi insallh çıkar sizde haberler nasıl kizlar

9. Günden bildiriyorum artık kuruma çizgisi bile çıkmıyor 13. Gün yapacağım diğer testi insallh çıkar sizde haberler nasıl kizlar
İnşallahh♥️ kızlar ben dün kaset test yapmıştım çıkmamıştı. Bugün 14. Gün test yaptım çizgi çıktı ama testin yorumları kötü yalancı pozitif olabilir mi başka birine aynı testi yaptırdım hamile olmayan negatif çıktı. Bat 1 ocak sizce var mıdır? Kaset teste çıkmayınca pek emin olamıyorum

X