Aralık ayı klomen- ovitrelle takibi

Benimde iğneden s. 7. Günüm bu şekilde geçmek üzere etkisi

Eklentiler

• 17352954383697015497956323805269.jpg
    17352954383697015497956323805269.jpg
    104,5 KB · Görüntüleme: 18
Benimde iğneden s. 7. Günüm bu şekilde geçmek üzere etkisi
Canım bende erkenden başladım bugünü ilk gün saydım dün iğne olmuştum kaset testle takip edecek surelab marka yaptım bugün net görünen silik çıktı yani kafama şu takıldı geçen ay da takip etmiştim o zaman testlerde inanılmaz görünmeyecek kadar silik çıkarken bunda öyle olmadım yani iğne farkından mı yoksa iğneyi yaptırdığım belgeden dolayı mı anlamadım 🤔

Ya ben yaptım ama benimki bile gerçeği yansıtmıyor yani tamamen testle alakalı bir durum bence sen şimdi başlama teslerine yazık en azından 7. 8. Günden itibaren basla yapmaya sen ilişkiye devam bacım 😉🤭

Birde kaset test daha üst seviyedeki bthcg yi algiliyor iğnenin etkisini görmek için erken gebelik testi yap

Kızlar bugün 12. Günüm dün aşırı adet sancısı çektim ama gelen giden yok zaten bat 1 ocak görünüyo. Bugün de sağ kasık ve bel ağrım var. Bu belirtiler sonucunda gebeliğini öğrenen var mı acaba? 12. Gün testide hayalet şekilde

Kızlar bugün 12. Günüm dün aşırı adet sancısı çektim ama gelen giden yok zaten bat 1 ocak görünüyo. Bugün de sağ kasık ve bel ağrım var. Bu belirtiler sonucunda gebeliğini öğrenen var mı acaba? 12. Gün testide hayalet şekilde
Bendede günlerdir aynı belirti var benim yarın netlessin bütün belirtilerimi yardımcı olmak adına yazarım inşallah.

X