İnşallah yakın zamanda pozitifi görürsün canım belirti var mıbugün iğneden sonraki 9. Gün/ yumurtlama sonrası 7.gün iğne etkisi tamamen geçmiş
Eki Görüntüle 3527493 Eki Görüntüle 3527494
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah yakın zamanda pozitifi görürsün canım belirti var mıbugün iğneden sonraki 9. Gün/ yumurtlama sonrası 7.gün iğne etkisi tamamen geçmiş
9. Günde bile Cook çok silikde olsa var bencede geçmiş artık inşallah 12. Günden sonra pozitife döner canımbugün iğneden sonraki 9. Gün/ yumurtlama sonrası 7.gün iğne etkisi tamamen geçmiş
Sen ne yaptın cnm test yaptın mı bir dahaBen bu sabah test yaptım negatif cumartesi yı bekliyorum artık belirtiler devam ediyo
İnşallah yakın zamanda pozitifi görürsün canım belirti var mı
teşekkürler inşallah :) hayır hâlâ belirti yyok hiç9. Günde bile Cook çok silikde olsa var bencede geçmiş artık inşallah 12. Günden sonra pozitife döner canım
Olsun daha vakit var pozitifi görürüz inşallahhhteşekkürler inşallah :) hayır hâlâ belirti yyok hiç
Dün sabah kaset test yaptım çıkmadı bu akşam yada yarın öğlene kadar adet olmazsam test yapacamSen ne yaptın cnm test yaptın mı bir daha
Canım bende erkenden başladım bugünü ilk gün saydım dün iğne olmuştum kaset testle takip edecek surelab marka yaptım bugün net görünen silik çıktı yani kafama şu takıldı geçen ay da takip etmiştim o zaman testlerde inanılmaz görünmeyecek kadar silik çıkarken bunda öyle olmadım yani iğne farkından mı yoksa iğneyi yaptırdığım belgeden dolayı mı anlamadımBenimde iğneden s. 7. Günüm bu şekilde geçmek üzere etkisi
Bendede günlerdir aynı belirti var benim yarın netlessin bütün belirtilerimi yardımcı olmak adına yazarım inşallah.Kızlar bugün 12. Günüm dün aşırı adet sancısı çektim ama gelen giden yok zaten bat 1 ocak görünüyo. Bugün de sağ kasık ve bel ağrım var. Bu belirtiler sonucunda gebeliğini öğrenen var mı acaba? 12. Gün testide hayalet şekilde
İnşallah bebişler tutunur bizlereBendede günlerdir aynı belirti var benim yarın netlessin bütün belirtilerimi yardımcı olmak adına yazarım inşallah.
Hiç silik bile çıkmıyor iki kez tek yaptım pazartesi ve perşembe bı tane erken bı tane de kasetTestleriniz nasıl çıkıyor silik mi?
Anlıyorum beklemekten başka çaremiz yok şu süreçteHiç silik bile çıkmıyor iki kez tek yaptım pazartesi ve perşembe bı tane erken bı tane de kaset
Bütün belirtileri yaşamama rağmen bu sabah adet oldum artık hiçbir belirtiyle kafa yormayınAnlıyorum beklemekten başka çaremiz yok şu süreçte