Benim 8. Gün henüz yapmadım :)Test yapan varmı kizlar ne durumdasınız
Yarın bir daha deneyin inşallah vardır5 gün var adete
ilaca rağmen çatlamaması düşük bir ihtimal. Bu ay benim akıntım sadece döngümün 7. Günü oldu çok erken bir tarihte yani. Klomenden dolayı yumurtalarım büyüdüğü için belki de. Ama 10. Gün kontrole gittiğimde yumurtalarım çatlamamıştı. Çatlama olmamasına rağmen akıntım oldu.Kızlar merhaba bende bu ay letu+ovitrelle denedim. iğne sonrası 50. Saatte ovulasyon testi yaptım testim pik çıktı yani yumurtam çatlamamış sanırım bu durumda olan var mı? Yumurtamın çatladığına dair hiçbir belirtim olmadı zaten akıntı vs geçen ayda belirtim olmamıştı yumurtalarım iğneye rağmen çatlamıyor olabilir mi
Pik olması ilactandir bence benimde iğneden sonra 3. Gün sancım ve akıntım oldu ama o yumurtlama akıntısi mi bilmiyorum bencede ateş ölçmek en iyisi ama ben ateşimi ölcmedim malesefKızlar merhaba bende bu ay letu+ovitrelle denedim. iğne sonrası 50. Saatte ovulasyon testi yaptım testim pik çıktı yani yumurtam çatlamamış sanırım bu durumda olan var mı? Yumurtamın çatladığına dair hiçbir belirtim olmadı zaten akıntı vs geçen ayda belirtim olmamıştı yumurtalarım iğneye rağmen çatlamıyor olabilir mi
Çok teşekkür ederim içimi rahatlattınızilaca rağmen çatlamaması düşük bir ihtimal. Bu ay benim akıntım sadece döngümün 7. Günü oldu çok erken bir tarihte yani. Klomenden dolayı yumurtalarım büyüdüğü için belki de. Ama 10. Gün kontrole gittiğimde yumurtalarım çatlamamıştı. Çatlama olmamasına rağmen akıntım oldu.
Çatlatma iğnesinden sonra akıntım olmadı benim hiç. Bende şüpheye düştüm ama ateşimi ölçerek yumurtlama olduğunu anladım. En güvenilir yöntem ateş ölçmek bence
20 aralıkta iğne oldum üçüncü günümPik olması ilactandir bence benimde iğneden sonra 3. Gün sancım ve akıntım oldu ama o yumurtlama akıntısi mi bilmiyorum bencede ateş ölçmek en iyisi ama ben ateşimi ölcmedim malesefbirde kaçıncı gününüz bugun
İğne etkisinden sanırım bende yaptım şimdi pozitif cikiyorKızlar merhaba bende bu ay letu+ovitrelle denedim. iğne sonrası 50. Saatte ovulasyon testi yaptım testim pik çıktı yani yumurtam çatlamamış sanırım bu durumda olan var mı? Yumurtamın çatladığına dair hiçbir belirtim olmadı zaten akıntı vs geçen ayda belirtim olmamıştı yumurtalarım iğneye rağmen çatlamıyor olabilir mi
Aynı gün yapmışız20 aralıkta iğne oldum üçüncü günüm
Yok kız kucuklerden ne istedin catlamamistir onlarDurum suki ben büyük yumurtam olmadığını ve küçük çok sayıda yumurtam vardı onları catlattigini dusunuyorum.ondan ağrım oldu belki
Amiiinnn inşallahAynı gün yapmışızgünlerimiz unutarak dusunmeden (yapabilirsek tabi:) geçsin pozitifle sonuclansin inşallah
İnşallah ondandır yaİğne etkisinden sanırım bende yaptım şimdi pozitif cikiyor
Boyutları neydi doktor söyledi mi?Durum suki ben büyük yumurtam olmadığını ve küçük çok sayıda yumurtam vardı onları catlattigini dusunuyorum.ondan ağrım oldu belki