Aralık ayı klomen- ovitrelle takibi

bynbronz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2024
12
2
Merhaba ben 2 senelik evliyim bir senenin sonunda gebelik istemeye başladım ama gebe kalamadım Eylül ayında rahim filmi çekildim temiz çıktı şükür Aralık 9 da klomen- kullanmaya başladım 16 sında gittim yumurtam buyumemiş o arada hemen kısa bir kür denedim bal çörek otu tarçın yedim ve 20 sinde gittigimde hızlı bir şekilde büyümüş ama kaç mm söylemedi doktor ve aynı gün iğne yapmamı doyledi güç bela buldum igneyide bugün hafif kasık ağrılarım oluyor bu sürecte sizinle olmak istedim benim gibi bu ay başlayan varsa konuşalım

Benim ikinci kullanımım galiba fazla duygusal davrandım Mayıs ayında bende letu kullanmıştım 2 yumurtam oluşmuştu ama eşimle yanyana değildik iki gün değerlendirebildik olmayınca bende bıraktım küstüm doktora ama çok üzülmüştüm ne yapım Allah yardımcımız olsun ah bu hormonlar .... bu defa daha dirayetliyim

Benim birisi iyiydi diğeride belki büyüyebilir dedi kontrolden sonraki diğer gün iğnemi oldum :) Yani iki de olsa birinden umutluyuz

Hepimiz pozitif görelim zamanı değerlendirmek tabi önemli ama işte bi de nasip meselesi var demek ki o zaman zamanı değilmiş inşallah şimdi olur

benim 2. Kez klomen kullanışım ilkinde yumurtam büyümemişti. Bu sefer iki yumurtam büyümüş 23 mm ve 19 mm. Çatlatma iğnesi oldum bu sefer. Doktor tutarsa ikiz olma ihtimali yüksek dedi. Bu ay çok umutluyum son 2 aydır sağlığımla ilgili güzel haberler alıyorum inşallah bu ay bebek haberi alırız

Ne güzel bende bir yumurta gelişti ilk duyduğumda biraz morelim bozuldu letu da iki taneydi sizinki gibi ikiz olabilir demişti doktor bu ihtimal bile morel olmuştu ki anlatamam bu defa tek kısmet artık bekleyeceğim hayırla sonuçlanır inşallah

bende hiç akıntı olmadı kızlar sizde oldu mu? Şu an ara sıra sıcak basması hissi oluyor başka da bir şey yok

Bende 11 Aralık'ta catlama iğnesi oldum öncesi klomende kullandım benimde yumurtam iki taneydi ikiz olasılığı olabilirmiş sizle aynı

Akıntım beyaz lekelenme seklide yumurtlama döneminden beri devam ediyor kasıklarımda ara ara cimcikler gibi ağrı var. Karnında şişlik oluyor 4 gündür midem boş gibi bulantı oluyor birşeyler yiyorum geciyor. Baş dönmem oluyor bu belirtiler iğneden diyorum bende emin olamadim

Test gününüz ne zaman acaba :)

Kizlar bugün çok kotu oldum inanilmaz bir sancı tuttu alt karnım taş gibi belim kasığım ağrı kesici alsam nolur ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…