söyledi canım 20mm olmus dedi ama iğneyi 2 gün sonra yaptırttı 20mm olsaydı o gün olmam gerekirdi diye düsünüyorum.16-18mm iken ultrasonda göstermişti ama sonra kontrolde 19mm dedi sonrada 20mm olmus dedi hiç görmedim.o yüzden emin değilimBoyutları neydi doktor söyledi mi?
Merhaba bende letu kullandım 17 aralıkta iğne vuruldumMerhaba ben de letu kullandım 15 aralıkta iğne oldum. Şu an beklemedeyim hepimiz pozitif güzel haberler alalım
Kaç yumurtanız olmuştu :)Merhaba bende letu kullandım 17 aralıkta iğne vuruldum
1 tane 18.5 mmKaç yumurtanız olmuştu :)
Aa benimde 18di bie de geriden gelen vardı ama 18 olan dan umutluydu doktor inşallah iyi haberler alırız1 tane 18.5 mm
Eğer su içiminiz falan fazlaysa erken atmış olabilir telaş yapmayınnkızlar iğneden sonraki 6. Günüm iğne etkisini görmek için test yaptım baya silik bi çizgi çıktı flaşlı fotoğrafta zar sor görünüyo. İğnenin etkisi bu kadar çabuk geçer mi? Kötü bi şey mi acaba bu kadar erken etkisinin bitmesi
Eki Görüntüle 3525749
kızlar iğneden sonraki 6. Günüm iğne etkisini görmek için test yaptım baya silik bi çizgi çıktı flaşlı fotoğrafta zar sor görünüyo. İğnenin etkisi bu kadar çabuk geçer mi? Kötü bi şey mi acaba bu kadar erken etkisinin bitmesi
Eki Görüntüle 3525749
Hem az da olsa siliklik gördüm benkızlar iğneden sonraki 6. Günüm iğne etkisini görmek için test yaptım baya silik bi çizgi çıktı flaşlı fotoğrafta zar sor görünüyo. İğnenin etkisi bu kadar çabuk geçer mi? Kötü bi şey mi acaba bu kadar erken etkisinin bitmesi
Eki Görüntüle 3525749
Aslında hiç de su içmiyorum yaEğer su içiminiz falan fazlaysa erken atmış olabilir telaş yapmayınn
Aynen yap bişey olmaz sıkma canınıAslında hiç de su içmiyorum yaneyse artık 2 gün arayla yapıo görücem
Ayy inşallah yaaAa benimde 18di bie de geriden gelen vardı ama 18 olan dan umutluydu doktor inşallah iyi haberler alırız