Aralık ayı klomen- ovitrelle takibi

Boyutları neydi doktor söyledi mi?
söyledi canım 20mm olmus dedi ama iğneyi 2 gün sonra yaptırttı 20mm olsaydı o gün olmam gerekirdi diye düsünüyorum.16-18mm iken ultrasonda göstermişti ama sonra kontrolde 19mm dedi sonrada 20mm olmus dedi hiç görmedim.o yüzden emin değilim

kızlar iğneden sonraki 6. Günüm iğne etkisini görmek için test yaptım baya silik bi çizgi çıktı flaşlı fotoğrafta zar sor görünüyo. İğnenin etkisi bu kadar çabuk geçer mi? Kötü bi şey mi acaba bu kadar erken etkisinin bitmesi

Eklentiler

• IMG_7773.jpeg
    153,7 KB · Görüntüleme: 6
Eğer su içiminiz falan fazlaysa erken atmış olabilir telaş yapmayınn

Merka etme. Kaset test bu zaten adet geçtikten sonra daha net belli olur bunda erken gebelik testiyle kontrol edebilirsin süreci

Hem az da olsa siliklik gördüm ben

Hanımlar adetime 4 gün var bı kaç gündür midem bulanıyor aşırı değil birşey yiyorum geciyor. Bide iki gündür şiddetli açlık hissi ağız kuruluğu var yiyorum yemiyorum doymuyorum normalde çok istahsiz biriydim . Bir haftadır da kabızlık var basurum vardı ama geçmişti o bile ortaya çıktı afedersiniz her lavabomu yaptığımda damla damla kan geliyor makattan sizde son günlerin belirtileri neler . Sizce hamilemiyim.

Sabah tekrar bir test yapın bence inşallah bebisiniz sizinledir ayrıca iğnenin kaçıncı günündesiniz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…