Aralık ayı klomen- ovitrelle takibi

Boyutları neydi doktor söyledi mi?
söyledi canım 20mm olmus dedi ama iğneyi 2 gün sonra yaptırttı 20mm olsaydı o gün olmam gerekirdi diye düsünüyorum.16-18mm iken ultrasonda göstermişti ama sonra kontrolde 19mm dedi sonrada 20mm olmus dedi hiç görmedim.o yüzden emin değilim:KK43:

kızlar iğneden sonraki 6. Günüm iğne etkisini görmek için test yaptım baya silik bi çizgi çıktı flaşlı fotoğrafta zar sor görünüyo. İğnenin etkisi bu kadar çabuk geçer mi? Kötü bi şey mi acaba bu kadar erken etkisinin bitmesi :KK43:
IMG_7767.jpeg

Eklentiler

• IMG_7773.jpeg
    IMG_7773.jpeg
    153,7 KB · Görüntüleme: 3
kızlar iğneden sonraki 6. Günüm iğne etkisini görmek için test yaptım baya silik bi çizgi çıktı flaşlı fotoğrafta zar sor görünüyo. İğnenin etkisi bu kadar çabuk geçer mi? Kötü bi şey mi acaba bu kadar erken etkisinin bitmesi :KK43:
Eki Görüntüle 3525749
Eğer su içiminiz falan fazlaysa erken atmış olabilir telaş yapmayınn♥️

Merka etme. Kaset test bu zaten adet geçtikten sonra daha net belli olur bunda erken gebelik testiyle kontrol edebilirsin süreci 🙂

Eki Görüntüle 3525749

Eki Görüntüle 3525749
Hem az da olsa siliklik gördüm ben ❤️

X