Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim ovulasyon buu bugun ve ardindan gelen 3 gunu degerlendirrrPik oldumu acaba bugün bu bugünü değerlendirdik dünü de değerlendirmiştikyarın test yapcam tekrar kızlarr
Eki Görüntüle 2564244
3 gün boyunca mı yapyımmmCanim ovulasyon buu bugun ve ardindan gelen 3 gunu degerlendirrr![]()
Bugunle beraber 4 gun olacak sekilde degerlendirceksin kuzum carsamba persembe cuma cumartesi seklinde :) emin ol bende ayni sekilde zorlaniyorum ama hırslandım bu ay cok istiyorum anne olmak o yuzden inan ben cumartesinden beri her gun degelendiriyorum bu cumartesiye kadar zorlicam bakalim insallah tutar :)3 gün boyunca mı yapyımmmay çalışıyorum zor oluyor
yani yarın ve 2 günü daha mı değerlendirelim
![]()
Korunduysan sıkıntı yok kuzum hsg cekildigi ay korunman daha iyi olurSelam kizlar benim bat 15 aralik
Bu ay HSG cektirdim temiz cikti
Ama hic umudum yok hsgden dolayı doktor korunun demisti o zamanda ovulyasyon donemine denk geliyordu
İnşallahh hepimiz kavuşalımHakkınızda hayırlısı olsun inşallah kavusursunuz bebeginize
Tamamdır kuzum ya hadi inşallahh Rabbim hayırlısıyla versin bende zorlayım pazartesiye kadar bariBugunle beraber 4 gun olacak sekilde degerlendirceksin kuzum carsamba persembe cuma cumartesi seklinde :) emin ol bende ayni sekilde zorlaniyorum ama hırslandım bu ay cok istiyorum anne olmak o yuzden inan ben cumartesinden beri her gun degelendiriyorum bu cumartesiye kadar zorlicam bakalim insallah tutar :)
Takvimler doğruyu göstermiyor canım benimkini ilk iki ay doğru gösterdi 3. Ay adetimin 19. Günüde yumurtladım takvime baksaydım 14. Günde yumurtladım sanacaktımMerhaba. Ben yeni üye oldum. Bu ay hamile kalmak istiyorum. Çok bi bilgim yok. Takvimime göre yumurtlama zamanım 11 aralık yani bugün. Ama adetten sonra 14.günüm 9 aralıktı. O gün kasıklarımda bi ağrı hissettim. Yumurta çatlamış olabilir diye düşündüm. Değerlendirdik o günü. Ve 2 gün geçti belim çok ağrıyor kasıklarımda da ağrı var. Anlam veremedim![]()
Pik oldumu acaba bugün bu bugünü değerlendirdik dünü de değerlendirmiştikyarın test yapcam tekrar kızlarr
Eki Görüntüle 2564244
Evet ama ben değerlendirdim 16. Gun pik gördüm pikten onceki gün yum günü ve sonraki gun oldukSenin de ovulasyon bu hafta o zaman![]()
Hadi hayirlisi canim :)Evet ama ben değerlendirdim 16. Gun pik gördüm pikten onceki gün yum günü ve sonraki gun oldukbakalim artik hayirlisiyla gelsinler bebislerimiz yaaa
![]()
Stres sıkıntı üzüntüden olmaz diye düşünüyorum nasip artik❤Hadi hayirlisi canim :)
Stres en buyuk sorunStres sıkıntı üzüntüden olmaz diye düşünüyorum nasip artik❤
Insallah guzel haberler veririz canim ne zaman vurulacak ignen gec olmadi miMerhaba arkadaşlar bende aranıza katılmak istedim bir senedir olmuyor malesef bu ay ikinci klomen tedavimi gördüm ama bir yumurtam oldu oda tam buyumemisti çatlatma iğnesi vurulmadim ama yine de bekliyorum bat benimde 23 aralik
Canim programlar yanıltıyor ortalama bi tarih veriyor ama her kadinin ki malesef ki ayni olmuyorEn iyi program hangisi bu yumurtlama takibi için