• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Aralık ayı hamile kalmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Pik oldumu acaba bugün bu bugünü değerlendirdik dünü de değerlendirmiştik😂 yarın test yapcam tekrar kızlarr 😍
E7BF25B8-7779-45D6-9196-287E48DE1EAA.webp

Selam kizlar benim bat 15 aralik
Bu ay HSG cektirdim temiz cikti
Ama hic umudum yok hsgden dolayı doktor korunun demisti o zamanda ovulyasyon donemine denk geliyordu

3 gün boyunca mı yapyımmm😍 ay çalışıyorum zor oluyor 😂 yani yarın ve 2 günü daha mı değerlendirelim 😍
Bugunle beraber 4 gun olacak sekilde degerlendirceksin kuzum carsamba persembe cuma cumartesi seklinde :) emin ol bende ayni sekilde zorlaniyorum ama hırslandım bu ay cok istiyorum anne olmak o yuzden inan ben cumartesinden beri her gun degelendiriyorum bu cumartesiye kadar zorlicam bakalim insallah tutar :)

Bugunle beraber 4 gun olacak sekilde degerlendirceksin kuzum carsamba persembe cuma cumartesi seklinde :) emin ol bende ayni sekilde zorlaniyorum ama hırslandım bu ay cok istiyorum anne olmak o yuzden inan ben cumartesinden beri her gun degelendiriyorum bu cumartesiye kadar zorlicam bakalim insallah tutar :)
Tamamdır kuzum ya hadi inşallahh Rabbim hayırlısıyla versin bende zorlayım pazartesiye kadar bari ❤️❤️❤️ Hadi inşallahhh😍😍😍😍

Merhaba. Ben yeni üye oldum. Bu ay hamile kalmak istiyorum. Çok bi bilgim yok. Takvimime göre yumurtlama zamanım 11 aralık yani bugün. Ama adetten sonra 14.günüm 9 aralıktı. O gün kasıklarımda bi ağrı hissettim. Yumurta çatlamış olabilir diye düşündüm. Değerlendirdik o günü. Ve 2 gün geçti belim çok ağrıyor kasıklarımda da ağrı var. Anlam veremedim :KK43:
Takvimler doğruyu göstermiyor canım benimkini ilk iki ay doğru gösterdi 3. Ay adetimin 19. Günüde yumurtladım takvime baksaydım 14. Günde yumurtladım sanacaktım

Pik oldumu acaba bugün bu bugünü değerlendirdik dünü de değerlendirmiştik😂 yarın test yapcam tekrar kızlarr 😍
Eki Görüntüle 2564244

Maşallah olmuş olmuş😊 yarını öbür günü de değerlendir sonrasında 2 günde bir devam etmeni öneririm bi müddet daha çünkü ne zaman çatlayacağını bilemiyoruz

Merhaba arkadaşlar bende aranıza katılmak istedim bir senedir olmuyor malesef bu ay ikinci klomen tedavimi gördüm ama bir yumurtam oldu oda tam buyumemisti çatlatma iğnesi vurulmadim ama yine de bekliyorum bat benimde 23 aralik

Yeni yıla ailelerimiz büyüyerek gireriz inşallah güzel arkadaşlarım 🌹
Benim iğne ve ilaç tedavim bugün itibari ile bitti, yarın sabah kontrolüm var, bakalım yumurtalar ne durumda ve doktor ne diyecek :(

Merhaba arkadaşlar bende aranıza katılmak istedim bir senedir olmuyor malesef bu ay ikinci klomen tedavimi gördüm ama bir yumurtam oldu oda tam buyumemisti çatlatma iğnesi vurulmadim ama yine de bekliyorum bat benimde 23 aralik
Insallah guzel haberler veririz canim ne zaman vurulacak ignen gec olmadi mi

Back