• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Aralık ayı hamile kalmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Arkadaşlar benim 3 aralik pik 20 bat bugun test yaptim🙈 beklicektik ama dayamamadim negatif soluk dahi değil sanırım erken davranmsim🙄 umutla devam beklemeye

Yumurtlamadan sonraki 11. Gun bugundu😕 yok yani biseycik..kasik ağrısı dolgunluk saçma iştah artışı baş ağrısı iki gün hiç geçmeyen 6 aylık gibi sis karın müthiş bi gaz..suana kadar hissettigim🙈 bakalım pzArtesi kan verebilirim sanırım.. vereyim mi🤔

Yumurtlamadan sonraki 11. Gun bugundu😕 yok yani biseycik..kasik ağrısı dolgunluk saçma iştah artışı baş ağrısı iki gün hiç geçmeyen 6 aylık gibi sis karın müthiş bi gaz..suana kadar hissettigim🙈 bakalım pzArtesi kan verebilirim sanırım.. vereyim mi🤔
KUzum kan verebilirsin bence ama adet gününü bekle ☺️

Bence bekle kan versende bu sefer varsa düşük deger cikacak onun icin bi de strese giriyor insan 2 gunde bir artacakmi diye.. en iyisi bekleyip adet gunu kan vermek :)

Senle ayni gidiyoruz seninde kasik agrin var mi ya benim bugun basladi.. sol kasigim acaip agriyo degisik bi kasik agrisi adet olcak gibi degil batiyo gibi. Birde göğüs ucu agrisi mahvetti beni :(
KUzum şu an çok belirti yok ama sanki göğüslerim şişmeye başlıyormuş da adet belirtisi , göğüs ucu ağrısı normalde oluyor mu

Back