• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Aralık ayı hamile kalmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bizimde bu ay 5. Ayımız , belirtilerim hamilesin diyo ama hissim öyle demiyo😢

O belirtileri her ay yasayip hamile kalamamak.. :KK43:

of bilmem mi geçen ay 4 gün geciktim ki asla gecikmez benim hep tam zamanında gelir, havala uçmuştum hamileyim diye ama sonuç hüsran😢😢😢😢 bu ayda bacaklarım bel kasık ağrısı var akıntım var , ama üşütmüşte olabilirim 😢

Selamlar herkese.. Ben de bu aydan umutluyum, umarım isteyen tüm arkadaşlar muradına kavuşur. Şu günlerde yumurta takibindeyim, henüz ovülasyon olmadı, 2-3 güne olur gibi gözüküyor. Ben de spermlerin artık o kadar uzun yaşadığını düşünmüyorum, o durum eskidenmiş.. Vitamin ve folik asit takviyesi için Regenesis Max, krill yağı, D vitamini damlası ve Q10 kullanıyorum.. Gelecek hafta 39 yaşında oluyorum, doğum günü hediyesi olarak bir melek bebiş gelse keşke..
Mrb aynı yaştayiz😊 bendebir yaş günü hediyesi bekliyorum bakalım nasip..3. Gebelik köprüden önce son çıkış 😂 bat 20 aralık pik 3 aralik..

Mrb aynı yaştayiz😊 bendebir yaş günü hediyesi bekliyorum bakalım nasip..3. Gebelik köprüden önce son çıkış 😂 bat 20 aralık pik 3 aralik..
Hayırlısı inş.. Benim bat 27 Aralık, halen pik göremedim, bu ay nedense yumurta hanım kendini gösteremedi henüz😂 bende henüz hiç gebelik olmadı.. Doktor herşeyin normal diyor bakalım artık.. Aşılama veya tüp bebek düşünmüyoruz.. Daha 1 sene olmadı bizim.. bir de ovulasyon gününü kaçırıyordum genelde..artık takipteyim.. bizde öyle 2'şer gün arayla olmuyor, mümkün değil, ikimizde çalışıyoruz zaten, hafta içi genelde çok yorgun oluyoruz.. işte böyle.. inanıyorum ki her bebişin kendi ajandası var, kendisi için en doğru tarihi belirliyor.. o yüzden biraz da akışa bırakmak gerekiyor..

Hayırlı sabahlar , hayırlı Cuma’lar herkese benim de bat 23 Aralık bu ay ovülasyon testi yapmadım , anam babam usulü çalıştık bakalım bu ay olacak mı ☺️ Rabbim hepimize en kısa zaman da nasip etsin inşallahh

Kızlar merhaba 🌹 benim 3 yumurtam olgunlaşmış, yarın çatlatma iğnemi vurulacam, adım adım gelişmelerden haberdar ederim bilgi amaçlı, umarım bu ay hepimize uğurlu gelir

Insallah guzel haberler veririz canim ne zaman vurulacak ignen gec olmadi mi
12 cm olduğu günden 2 gün sonra kendin vur igneyi dedi hiç tekrar gel bakalım kaç cm ben vuruyum falan demedi birde özeldi hiç memnun kalmadım bende vurdurmadim iğneyi öyle rast gele şey mi olur

Hayırlısı inş.. Benim bat 27 Aralık, halen pik göremedim, bu ay nedense yumurta hanım kendini gösteremedi henüz😂 bende henüz hiç gebelik olmadı.. Doktor herşeyin normal diyor bakalım artık.. Aşılama veya tüp bebek düşünmüyoruz.. Daha 1 sene olmadı bizim.. bir de ovulasyon gününü kaçırıyordum genelde..artık takipteyim.. bizde öyle 2'şer gün arayla olmuyor, mümkün değil, ikimizde çalışıyoruz zaten, hafta içi genelde çok yorgun oluyoruz.. işte böyle.. inanıyorum ki her bebişin kendi ajandası var, kendisi için en doğru tarihi belirliyor.. o yüzden biraz da akışa bırakmak gerekiyor..
Çok doğru 🙏 biz de öyle ancak ovulasyon takibi ile zaten yoğunlukta olduğunda yakalamak daha kolay geriye sadece o günü ve bir sonraki günü değerlendirmek kalıyor.. ekstra bir plan olmadığı sürece kaçmaz mrk etme.. adet bittikten ertesi gün ovulasyon testine baslamani tavsiye ediyorum ilk gebelik olduğu için erken veya geç mi yumurtluyosun ancak test ile gorebilirsin. Çalıştığım için ben ateş ölçme akıntı takibi vs yakalayamadim çünkü..insallah güzel haberler gelir 😍

Hayırlı sabahlar , hayırlı Cuma’lar herkese benim de bat 23 Aralık bu ay ovülasyon testi yapmadım , anam babam usulü çalıştık bakalım bu ay olacak mı ☺ Rabbim hepimize en kısa zaman da nasip etsin inşallahh
Benimde ayni sekilde canim tahmini ovulasyon haftasini degerlendirdim bat 23 aralik :)

12 cm olduğu günden 2 gün sonra kendin vur igneyi dedi hiç tekrar gel bakalım kaç cm ben vuruyum falan demedi birde özeldi hiç memnun kalmadım bende vurdurmadim iğneyi öyle rast gele şey mi olur
Dedigin gibi biraz rastgele is olmus kuzum en iyisi bosver ignenin etkisi oluyo gerek yok bu ay dene bakalim kendin

Back