- 15 Temmuz 2019
- 636
- 320
- 23
Ahh keske canim.. hüsrana ugramaktan umudum kalmasada her ay yinede heyecanla bekliyorumBakalım aramızdan kimlerin kimlerin güzel haberlerini alacağız dostlarmerak içindeyim bakarsın hepimiz müjdeyle döneriz
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ahh keske canim.. hüsrana ugramaktan umudum kalmasada her ay yinede heyecanla bekliyorumBakalım aramızdan kimlerin kimlerin güzel haberlerini alacağız dostlarmerak içindeyim bakarsın hepimiz müjdeyle döneriz
![]()
En iyi program hangisi bu yumurtlama takibi için
Hadi hayırlısı:)Yeni yıla ailelerimiz büyüyerek gireriz inşallah güzel arkadaşlarım
Benim iğne ve ilaç tedavim bugün itibari ile bitti, yarın sabah kontrolüm var, bakalım yumurtalar ne durumda ve doktor ne diyecek![]()
Daha dur bakalım ne kadar uğraştın da pes ettin hemen. Benim bak 1,5 yıl olacak umudumuzu kaybetmeyelim Allah büyükAhh keske canim.. hüsrana ugramaktan umudum kalmasada her ay yinede heyecanla bekliyorum![]()
Tabiki de ama insan yoruluyor her ay umutlarla bekleyip hüsrana ugramaktanDaha dur bakalım ne kadar uğraştın da pes ettin hemen. Benim bak 1,5 yıl olacak umudumuzu kaybetmeyelim Allah büyük![]()
O belirtileri her ay yasayip hamile kalamamak..Bizimde bu ay 5. Ayımız , belirtilerim hamilesin diyo ama hissim öyle demiyo![]()
Pik nedirBen peppap kullaniyorum ve ovu de pik gördüğüm günle ayni gun yum gosterdi![]()
Ovulasyon testinde yumurtlamayi cift cizgi yani pik olarak gördüm diyor :)Pik nedir
O belirtileri her ay yasayip hamile kalamamak..![]()
Mrb aynı yaştayizSelamlar herkese.. Ben de bu aydan umutluyum, umarım isteyen tüm arkadaşlar muradına kavuşur. Şu günlerde yumurta takibindeyim, henüz ovülasyon olmadı, 2-3 güne olur gibi gözüküyor. Ben de spermlerin artık o kadar uzun yaşadığını düşünmüyorum, o durum eskidenmiş.. Vitamin ve folik asit takviyesi için Regenesis Max, krill yağı, D vitamini damlası ve Q10 kullanıyorum.. Gelecek hafta 39 yaşında oluyorum, doğum günü hediyesi olarak bir melek bebiş gelse keşke..
Bakalim bu ay neler olacakof bilmem mi geçen ay 4 gün geciktim ki asla gecikmez benim hep tam zamanında gelir, havala uçmuştum hamileyim diye ama sonuç hüsranbu ayda bacaklarım bel kasık ağrısı var akıntım var , ama üşütmüşte olabilirim
![]()
Hayırlısı inş.. Benim bat 27 Aralık, halen pik göremedim, bu ay nedense yumurta hanım kendini gösteremedi henüzMrb aynı yaştayizbendebir yaş günü hediyesi bekliyorum bakalım nasip..3. Gebelik köprüden önce son çıkış
bat 20 aralık pik 3 aralik..
12 cm olduğu günden 2 gün sonra kendin vur igneyi dedi hiç tekrar gel bakalım kaç cm ben vuruyum falan demedi birde özeldi hiç memnun kalmadım bende vurdurmadim iğneyi öyle rast gele şey mi olurInsallah guzel haberler veririz canim ne zaman vurulacak ignen gec olmadi mi
Çok doğruHayırlısı inş.. Benim bat 27 Aralık, halen pik göremedim, bu ay nedense yumurta hanım kendini gösteremedi henüzbende henüz hiç gebelik olmadı.. Doktor herşeyin normal diyor bakalım artık.. Aşılama veya tüp bebek düşünmüyoruz.. Daha 1 sene olmadı bizim.. bir de ovulasyon gününü kaçırıyordum genelde..artık takipteyim.. bizde öyle 2'şer gün arayla olmuyor, mümkün değil, ikimizde çalışıyoruz zaten, hafta içi genelde çok yorgun oluyoruz.. işte böyle.. inanıyorum ki her bebişin kendi ajandası var, kendisi için en doğru tarihi belirliyor.. o yüzden biraz da akışa bırakmak gerekiyor..
Hayırlısı inş.. Benim bat 27 Aralık, halen pik göremedim, bu ay nedense yumurta hanım kendini gösteremedi henüzbende henüz hiç gebelik olmadı.. Doktor herşeyin normal diyor bakalım artık.. Aşılama veya tüp bebek düşünmüyoruz.. Daha 1 sene olmadı bizim.. bir de ovulasyon gününü kaçırıyordum genelde..artık takipteyim.. bizde öyle 2'şer gün arayla olmuyor, mümkün değil, ikimizde çalışıyoruz zaten, hafta içi genelde çok yorgun oluyoruz.. işte böyle.. inanıyorum ki her bebişin kendi ajandası var, kendisi için en doğru tarihi belirliyor.. o yüzden biraz da akışa bırakmak gerekiyor..
Hayırlısı inş.. Benim bat 27 Aralık, halen pik göremedim, bu ay nedense yumurta hanım kendini gösteremedi henüzbende henüz hiç gebelik olmadı.. Doktor herşeyin normal diyor bakalım artık.. Aşılama veya tüp bebek düşünmüyoruz.. Daha 1 sene olmadı bizim.. bir de ovulasyon gününü kaçırıyordum genelde..artık takipteyim.. bizde öyle 2'şer gün arayla olmuyor, mümkün değil, ikimizde çalışıyoruz zaten, hafta içi genelde çok yorgun oluyoruz.. işte böyle.. inanıyorum ki her bebişin kendi ajandası var, kendisi için en doğru tarihi belirliyor.. o yüzden biraz da akışa bırakmak gerekiyor..
Benimde ayni sekilde canim tahmini ovulasyon haftasini degerlendirdim bat 23 aralik :)Hayırlı sabahlar , hayırlı Cuma’lar herkese benim de bat 23 Aralık bu ay ovülasyon testi yapmadım , anam babam usulü çalıştık bakalım bu ay olacak mı ☺ Rabbim hepimize en kısa zaman da nasip etsin inşallahh
Dedigin gibi biraz rastgele is olmus kuzum en iyisi bosver ignenin etkisi oluyo gerek yok bu ay dene bakalim kendin12 cm olduğu günden 2 gün sonra kendin vur igneyi dedi hiç tekrar gel bakalım kaç cm ben vuruyum falan demedi birde özeldi hiç memnun kalmadım bende vurdurmadim iğneyi öyle rast gele şey mi olur