Gebeliğe Hazırlık ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayirli aksamlar tatlişler Benide eklermisiniz bat 14 aral

Bat 30kasımdı hala adet olamadım yaa, karnım çok ağrıyo, durup durup ağrı giriyo, midem de hazımsızlık var, karnım şiş, göğüslerim hala ağrıyo. Yarına da olmazsam test yaptırırım

İnşallah güzel haber alırsın canım bnmde 4 aralık ama ben erken davranıp bgn test yaptım silik çizgi çıktı gittim kan verdim beta 11.69 çıktı 2 gün snra tekrarlıycaz testi inşallah yükselir

Hadi inşallah güzel haberler verirsin bize
Ya ben geçen hafta perşembe akşam erken gebelik testi yaptım negatif geldi, benim adetim kendimi bildim bileli düzenli, 28-30gün içinde kesin oluyorum saolsun hiç aksatmıyor
bu ay 9-12-15 günü değerlendirdik ama bilmiyorum hayırlısı olsun inşallah hepimiz için

İnşallah güzel haber alırsın canım bnmde 4 aralık ama ben erken davranıp bgn test yaptım silik çizgi çıktı gittim kan verdim beta 11.69 çıktı 2 gün snra tekrarlıycaz testi inşallah yükselir
Yükselir inşallah hem bata da daha varmış belirtilerini yazar mısın acaba benim de bat 5 Aralık

Ben de bu ay ilk defa ovülasyon testi kullandım canım eğer adet olursan istersen bir de öyle dene yumurtlamayı kaçırmamak adına

Yükselir inşallah hem bata da daha varmış belirtilerini yazar mısın acaba benim de bat 5 Aralık
İnşallah canım Allah hepimizin gönlüne göre versin Aşırı akıntım var 10 gündür fln hiç böyle akıntım oldugunu bilmem birde 4-5 gündür bel ve kasık ağrılarım var sol.kasıgımda batma tarzı bi ağrı, birde çok uyuyorum vücudumda farklı bişyler oldugunu hissettim ve dayanamayıp test yaptım

Ben de bu ay ilk defa ovülasyon testi kullandım canım eğer adet olursan istersen bir de öyle dene yumurtlamayı kaçırmamak adına
Evet evet bu ay deneyeceğim bakalım, tek çekincem ben bu dönemde nöbet usulü çalışıyorm umarım nöbet günüme denk gelmez

Hayırlı olsun inşallah sağlıklı şekilde kucağına alırsın
Batına daha baya varmış buna rağmen değerin iyi , acaba ikiz olma ihtimali var mıdır?

Hayırlı olsun inşallah sağlıklı şekilde kucağına alırsın
Batına daha baya varmış buna rağmen değerin iyi , acaba ikiz olma ihtimali var mıdır?
Çook teşekkür ederim inşallah kesin vardır Yaa o kdr yüksek mi ki bata 4 gün var ama bana çok düşük geldi dr da varda diyemem yokta diyemem 2 gün sonra bakalım dedi yükselmez diye korkuyorum

Çook teşekkür ederim inşallah kesin vardır Yaa o kdr yüksek mi ki bata 4 gün var ama bana çok düşük geldi dr da varda diyemem yokta diyemem 2 gün sonra bakalım dedi yükselmez diye korkuyorum
İçini ferah tut daha erkenmiş yükselir Allahın izniyle darısı hayırlısıyla başımıza inşallah. Benimde de üç gündür adet olacak gibi karnım şiş göğüslerim de acıyor hafiften. Geçen ay erken regl oldum yine erken mi olacak diye bakınıyorum...

Allahım bu ay isteyen herkese güzel haberler almayı nasip etsin inşallah olmazsında bebiştir belirtiler

Canım pıhtılaşmaların homozigot musun heterozigot mu? Su an pıhtılaşma için ne yapıyosun
Homozigot canım pai 4g 4g
Protein s düşük
Lupus da zayıf pozitif
Şu an için bi şey yapmıyorum doktorum sadece gebelik oluşunca bilgi ver dedi,her adetin 3 gün öncesinde de test ver dedi

Olmuyor canım korundufumdan değil zaten bir senenin 5/6 ayı iyileşme dönemi olarak geçti arada bir operasyon daha oldum ben ve sonrası üç ay Rahimi dinlendirdik

Canın yandı mi beklesinler işleri güçleri neki yani iyi kabul etmissn kürtaj yaptıktan sonra neden bebeği düşünmekle ugrasmislar ki direk hepsini kürtajla temizleseler mis

Canın yandı mi beklesinler işleri güçleri neki yani iyi kabul etmissn kürtaj yaptıktan sonra neden bebeği düşünmekle ugrasmislar ki direk hepsini kürtajla temizleseler mis
Doktoruma ilk uyuşturup yapın dedim O da bana işte 5 dkkalık işlem için saatlerce bekleycez dedi bende mağlum pandemi dönemi daha fazla hastanede kalmak istemedim bi an önce evime dönmek istiyodum öyle kabul ettim ama içimde hep korku olarak kabul ettim başka seçeneğim yoktu canım çok yandı beni doğum salonuna götüren hizmetli bi abla vardı korkudan yanımdan gitmesini istemedim kürtaj anında elini sıktım sürekli

Çok geçmiş olsun. Allah tekrar yaşatmasın

Ayy çok geçmiş olsun canım ne biçim bir doktormuş bir daha gitme sakın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…