Gebeliğe Hazırlık ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hadi inşallah hamileyizdir

Merhaba hanımlar öncelikle tebrik ederim sizi Rabbim sağlıkla kucağınıza almanızı nasip etsin ve isteyen herkese versin . Ben geçen ay kimyasal yaşadım öncesindede 2 düşük ve kürtajım var. Bat ıma 5 gun var (aslında pkos oldugum için bir kaç gun gecikebiliyor) ama göğüslerim aşırı şiş, iç gaz problemim olmaz gazım var ve arada kasık ağrılarım oluyr ama artık diyorumki psikolojimin bana oynadıgı bir oyun bu..Test yapmaya o kadar korkuyorumki..Bat 5 maksimum süre verdim kendime eğer 10 una kadar olmazsam gidip test yaptırıcam tabi gidişata bağlı..İnşallah benimde mucizem vardır içimde..Düşünmiyim diyorum ama imkansız. Erken gebelik testi de almak istemiyorum bir haileliğim 5. haftalıkken 4 test yaptım hiçbirinde çıkmadı sonra aynı gun kanda öğrendim .. bakalım beklemekte zor erken öğrenmekte:)

Senin gebe kalmaktan yana problemin yok anladığım kadarıyla. Ama gebeliklerinin neden ilerlemediğinin bir araştırmasına girdiniz mi? Pıhtılaşama, genetik vs testleri yaptırın bence. Şimdi gebe kalsanız varsa bir durum hemen müdahale edilir.

kromozom testi, gen testi yaptırdım. Tam olarak bu sebepten demediler ama heterozigot çıktım ve prolaktinim yüksekti onun içinde ilaç kullandım. Doktor aslında bana bu pıhtılaşma olayı 8 hafta ve ilersindeki gebelik kayıplarını etkiler dedi. benim max 7. haftada düştü Cor aspirin kullanıyorum hamile kaldığımdada iğne vurulabilirmişim. Femara ve çatlatma iğnesi kullandım uzun süre. Bir bu ay kullanmadım bakalım inşallah. ileri seviye Pko yum, önceleri 60-70 gunde bir regli olurdum boyum 1.72 65-70 kilo arasındayken durum böyleydi çok zor kilo verebiliyorum ama şu an 56 ya düştüm uzun emekler sonrasında ve ilk defa 28-29 gunde bir adet görmeye başladım. Geçen ayda kimyasalım var. Kimiis kimyasaldan sonra hamile kalmak kolay diyor ama bakalım, mevlamm

Anladım canım. Sen elinden gelen herşeyi yapmışsın. Maşallah diyelim. Bütün önlemlerini de almışsın. Pco lularda kilo vermek evet çok zor oluyor biliyorum. Ama kilolarını verince de bünye tam yerine oturuyor bak adet düzenin yerine gelmiş maşallah. Şimdi gebelik olursa bebeğinin bence yaşama şansı çok daha yüksek. İnaşşah gebesindir ve sağlıklı bir şekilde ilerler. Benim bebeğim de senin günü 6 haftalıkta kalmıştı gelişimi 8 haftalıkken aldırdık. Ben de her ihtimale karşı pıhtılaşma vs yaptıdım. Çok hafif bir pıhtılşama var dedi. Ama bana coraspirin gebe kalınca doktorunuz verir dedi. Ben öncesinde içeyim mi diye sormuştum. Ayrıca coraspirinin gbe kalmayı kolaylaştırdığını okumuştum biryerde ama hala alıp kullanmadım. Doktor şuan gerek yok dediği için.

Canımm çok geçmiş olsun, genetik analiz yaptırdın mı pıhtılaşma faktörlerine baktırdın mı?
5 haftalık gebeliğin de idrar testinde çıkmaması enteresan olmuş

Merhaba Bat 6 Aralık tam 1 hafta var adetime ama 2 saattir adet sancısı yaşıyorum şiddetli değil ama her an olcakmış gibi doluluk ve gerginlik var rahmimde bu durumu yaşayan var mı aranızda
Merhaba! Benimde 6 Aralık battaşım inşallah bu ay herkesin bebişi olur

Canımm çok geçmiş olsun, genetik analiz yaptırdın mı pıhtılaşma faktörlerine baktırdın mı?
5 haftalık gebeliğin de idrar testinde çıkmaması enteresan olmuş
baktırdım canım. Pıhtılaşmadan dolayı cor aspirin kululanıyorum ve ileri derecede pkos um. Reglimin 3. gunu rahim filmi çekilicem. Femara ve çatlatma iğnesi kullandım uzun süre. Bu ay kullanmadım birtek. Geçen ayda kimyasal gebelik geçirdim ve şu anda göğüslerim şiş, arada kasık ağrım var ve yorgunluk. bat 5-6 gibi umutlanmak istemiyorum ama bekliycem mecburen

benide ekler misiniz ekimde kimyasal gebelik geçirdim kasımda hamile kalamadım aralıkta ovülasyon testi deneyeceğim

Canım selam, regl iken rahim filmi çektiriliyor mu, dr mu söyledi sana. Ben adetin 7-10 gün arası diye biliyorum. Ben se öyle çektirmiştim. Hatta randevu almaya çakıştığında da buna göre veriyorlar

Canım pıhtılaşmaların homozigot musun heterozigot mu? Su an pıhtılaşma için ne yapıyosun

İnşallah hayırlısı olsun sizde var mı garip bir şeyler
İnşallah hayırlısı olsun sizde var mı garip bir şeyler
Yaklaşık 8 Aydır deniyorum bedenim hep bana oyun oynuyor o yüzden hissediyormuyum bende bilmiyorum ama bel ağrım çok birde kabızlık başladı onun dışında hiç bir belirti yok akıntı falan yok ayrıca prolaktinin 43 çıkmıştı dostinex kullanıyorum bekleyip göreceğiz sizde bar mı belirti

Biz ilk ay demediğimiz o kadar garipti ki sadece yumurtlama gunu gösteren takvimin oldugu zamana göre 1 kez yapmıştık koca 1 ayda. Ne bilelim anında olur mu olmaz mı ama o ay tüm belirtiler cikti. Hatta adetim 10 gun gecikti test yapacağım gun adet oldum yapamadan. Ondan sonraki hiçbir ayda bi gecikme olmadi umitlenemedim bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…