Hadi inşallah hamileyizdirBenim daha bu ay ilkçok ümitlenmek istemiyorum gariplikler olunca acaba mı diyorum ama çok kasmamak lazım ilk gebeliğimden önce çok kafama takmıştım süt hormonum yükselmişti stresten ilaç aldığım ay hamile kaldım
İnşallah inşallah Allah herkese nasip etsinHadi inşallah hamileyizdir
BEden de oldu öyle ama geçti bitti yani birşey kalmadıEvet o yüzden şaşırdım hatta Rahim filmi gününü şu zaman şekilirim falan diye takvime baktım o kadar adet oluyorum sandım yani. Neyse hayırlısı olsun hepimiz için
İnşallah gebeliktir canımgüzel haberler veririz birbirimize
Ayy amin amiiiiinnnnnnnnHadi inşallah hamileyizdir
Senin gebe kalmaktan yana problemin yok anladığım kadarıyla. Ama gebeliklerinin neden ilerlemediğinin bir araştırmasına girdiniz mi? Pıhtılaşama, genetik vs testleri yaptırın bence. Şimdi gebe kalsanız varsa bir durum hemen müdahale edilir.Merhaba hanımlar öncelikle tebrik ederim sizi Rabbim sağlıkla kucağınıza almanızı nasip etsin ve isteyen herkese versin . Ben geçen ay kimyasal yaşadım öncesindede 2 düşük ve kürtajım var. Bat ıma 5 gun var (aslında pkos oldugum için bir kaç gun gecikebiliyor) ama göğüslerim aşırı şiş, iç gaz problemim olmaz gazım var ve arada kasık ağrılarım oluyr ama artık diyorumki psikolojimin bana oynadıgı bir oyun bu..Test yapmaya o kadar korkuyorumki..Bat 5 maksimum süre verdim kendime eğer 10 una kadar olmazsam gidip test yaptırıcam tabi gidişata bağlı..İnşallah benimde mucizem vardır içimde..Düşünmiyim diyorum ama imkansız. Erken gebelik testi de almak istemiyorum bir haileliğim 5. haftalıkken 4 test yaptım hiçbirinde çıkmadı sonra aynı gun kanda öğrendim .. bakalım beklemekte zor erken öğrenmekte:)
kromozom testi, gen testi yaptırdım. Tam olarak bu sebepten demediler ama heterozigot çıktım ve prolaktinim yüksekti onun içinde ilaç kullandım. Doktor aslında bana bu pıhtılaşma olayı 8 hafta ve ilersindeki gebelik kayıplarını etkiler dedi. benim max 7. haftada düştüSenin gebe kalmaktan yana problemin yok anladığım kadarıyla. Ama gebeliklerinin neden ilerlemediğinin bir araştırmasına girdiniz mi? Pıhtılaşama, genetik vs testleri yaptırın bence. Şimdi gebe kalsanız varsa bir durum hemen müdahale edilir.
Anladım canım. Sen elinden gelen herşeyi yapmışsın. Maşallah diyelim. Bütün önlemlerini de almışsın. Pco lularda kilo vermek evet çok zor oluyor biliyorum. Ama kilolarını verince de bünye tam yerine oturuyor bak adet düzenin yerine gelmiş maşallah. Şimdi gebelik olursa bebeğinin bence yaşama şansı çok daha yüksek. İnaşşah gebesindir ve sağlıklı bir şekilde ilerler. Benim bebeğim de senin günü 6 haftalıkta kalmıştı gelişimi 8 haftalıkken aldırdık. Ben de her ihtimale karşı pıhtılaşma vs yaptıdım. Çok hafif bir pıhtılşama var dedi. Ama bana coraspirin gebe kalınca doktorunuz verir dedi. Ben öncesinde içeyim mi diye sormuştum. Ayrıca coraspirinin gbe kalmayı kolaylaştırdığını okumuştum biryerde ama hala alıp kullanmadım. Doktor şuan gerek yok dediği için.kromozom testi, gen testi yaptırdım. Tam olarak bu sebepten demediler ama heterozigot çıktım ve prolaktinim yüksekti onun içinde ilaç kullandım. Doktor aslında bana bu pıhtılaşma olayı 8 hafta ve ilersindeki gebelik kayıplarını etkiler dedi. benim max 7. haftada düştüCor aspirin kullanıyorum hamile kaldığımdada iğne vurulabilirmişim. Femara ve çatlatma iğnesi kullandım uzun süre. Bir bu ay kullanmadım bakalım inşallah. ileri seviye Pko yum, önceleri 60-70 gunde bir regli olurdum boyum 1.72 65-70 kilo arasındayken durum böyleydi çok zor kilo verebiliyorum ama şu an 56 ya düştüm uzun emekler sonrasında ve ilk defa 28-29 gunde bir adet görmeye başladım. Geçen ayda kimyasalım var. Kimiis kimyasaldan sonra hamile kalmak kolay diyor ama bakalım, mevlamm
Canımm çok geçmiş olsun, genetik analiz yaptırdın mı pıhtılaşma faktörlerine baktırdın mı?Merhaba hanımlar öncelikle tebrik ederim sizi Rabbim sağlıkla kucağınıza almanızı nasip etsin ve isteyen herkese versin . Ben geçen ay kimyasal yaşadım öncesindede 2 düşük ve kürtajım var. Bat ıma 5 gun var (aslında pkos oldugum için bir kaç gun gecikebiliyor) ama göğüslerim aşırı şiş, iç gaz problemim olmaz gazım var ve arada kasık ağrılarım oluyr ama artık diyorumki psikolojimin bana oynadıgı bir oyun bu..Test yapmaya o kadar korkuyorumki..Bat 5 maksimum süre verdim kendime eğer 10 una kadar olmazsam gidip test yaptırıcam tabi gidişata bağlı..İnşallah benimde mucizem vardır içimde..Düşünmiyim diyorum ama imkansız. Erken gebelik testi de almak istemiyorum bir haileliğim 5. haftalıkken 4 test yaptım hiçbirinde çıkmadı sonra aynı gun kanda öğrendim .. bakalım beklemekte zor erken öğrenmekte:)
Canım bugün adet oldum bu ay nasip olmadı hayırlısıTabiki 10 gün gecikmeyle silik cizgi ile öğrenen var
Merhaba! Benimde 6 Aralık battaşımMerhaba Bat 6 Aralık tam 1 hafta var adetime ama 2 saattir adet sancısı yaşıyorum şiddetli değil ama her an olcakmış gibi doluluk ve gerginlik var rahmimde bu durumu yaşayan var mı aranızda
baktırdım canım. Pıhtılaşmadan dolayı cor aspirin kululanıyorum ve ileri derecede pkos um. Reglimin 3. gunu rahim filmi çekilicem. Femara ve çatlatma iğnesi kullandım uzun süre. Bu ay kullanmadım birtek. Geçen ayda kimyasal gebelik geçirdim ve şu anda göğüslerim şiş, arada kasık ağrım var ve yorgunluk. bat 5-6 gibi umutlanmak istemiyorum ama bekliycem mecburenCanımm çok geçmiş olsun, genetik analiz yaptırdın mı pıhtılaşma faktörlerine baktırdın mı?
5 haftalık gebeliğin de idrar testinde çıkmaması enteresan olmuş
BAT 26 ARALIKbenide ekler misiniz ekimde kimyasal gebelik geçirdim kasımda hamile kalamadım aralıkta ovülasyon testi deneyeceğim
İnşallah hayırlısı olsun sizde var mı garip bir şeylerMerhaba! Benimde 6 Aralık battaşıminşallah bu ay herkesin bebişi olur
Canım selam, regl iken rahim filmi çektiriliyor mu, dr mu söyledi sana. Ben adetin 7-10 gün arası diye biliyorum. Ben se öyle çektirmiştim. Hatta randevu almaya çakıştığında da buna göre veriyorlarbaktırdım canım. Pıhtılaşmadan dolayı cor aspirin kululanıyorum ve ileri derecede pkos um. Reglimin 3. gunu rahim filmi çekilicem. Femara ve çatlatma iğnesi kullandım uzun süre. Bu ay kullanmadım birtek. Geçen ayda kimyasal gebelik geçirdim ve şu anda göğüslerim şiş, arada kasık ağrım var ve yorgunluk. bat 5-6 gibi umutlanmak istemiyorum ama bekliycem mecburen
Canım pıhtılaşmaların homozigot musun heterozigot mu? Su an pıhtılaşma için ne yapıyosunBenim de öyle ilk düşüğümdü ama keseyi göremedik 7-8.haftaya kadar bekledik değerler de dengesiz seyredince dış gebelikten şüphelenip iğneyle sonlandırdık,kürtaj istemedim görünmeyen bi şey şçin rahmimi inceltmesinler diye
Ama ben yine de tüm testleri filan yaptırdım genetik ve pıhtılaşmaya dair ve maalesef ki pıhtılaşma varmış hem de 3 ayrı şekilde
İlla 2-3 defa bu acıyı yaşatmaları mı lazım acaba
Bence ilk fırsatta yaptırın testlerinizi 2 düşüğüm var incelenmesi için diyin gidin Hematoloji ve tıbbı genetiğe
İnşallah hayırlısı olsun sizde var mı garip bir şeyler
Yaklaşık 8 Aydır deniyorum bedenim hep bana oyun oynuyor o yüzden hissediyormuyum bende bilmiyorum ama bel ağrım çok birde kabızlık başladı onun dışında hiç bir belirti yok akıntı falan yok ayrıca prolaktinin 43 çıkmıştı dostinex kullanıyorum bekleyip göreceğiz sizde bar mı belirtiİnşallah hayırlısı olsun sizde var mı garip bir şeyler
Benimde bat 6 Aralık hep birlikte bekleyelim kızlarMerhaba! Benimde 6 Aralık battaşıminşallah bu ay herkesin bebişi olur