Gebeliğe Hazırlık ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Arkadaşlar birşey soracağım.Gecen gün bir arkadaşımla konustum bu yaşına kadar hiç kist olmadigini soylemisti.Yumurta sayısını kalitesini arttırmak ve yumurta çatlaması için ilaç kullanandiktan sonra kist oluşmuş.Sizlerde de bu şekilde şikayetler oldu mu?Ben şuan hiç birşey kullanmıyorum 3 ay içinde hamile kalamazsan doktor gel aşılama yaparız dedi.avokado incir keçi boynuzu ayva tüketmeye ve spor yapmaya ağırlık verdik bu ay bakalım artık kısmet

Arkadaşlar birşey soracağım.Gecen gün bir arkadaşımla konustum bu yaşına kadar hiç kist olmadigini soylemisti.Yumurta sayısını kalitesini arttırmak ve yumurta çatlaması için ilaç kullanandiktan sonra kist oluşmuş.Sizlerde de bu şekilde şikayetler oldu mu?Ben şuan hiç birşey kullanmıyorum 3 ay içinde hamile kalamazsan doktor gel aşılama yaparız dedi.
Ben de bunu çok duydum canım. Yumurta geliştirici eğer işini “doğru” yapmazsa, yumurtayı kiste dönüştürüyormuş. Ne kadar tuhaf değil mi. Doğru şeyi yapalım derken zarar veriyoruz bazen kendimize.

Kızlar aklıma bisey takıldı benim bu ay 5 kasımda adet olmam gerekiyodu 2 kasımda oldum ...ama 31 ekimde yumurtlama akıntı vs olmuştu dun biraz sancim oluyodu döktora gittim testte yapmistim erken biliyorum ama ayin 2. De olan adet adet gibi değildi dün de ona göre adetin 11.günüydü doktor küçük bile olsa yumurta göremedi 31. De yumurtladıysam 11 gün sonra ayın 10 da yaptığım testte böyleydi

Eklentiler

• 16052616911851814475646.jpg
    16052616911851814475646.jpg
    89,6 KB · Görüntüleme: 61
Ben de bunu çok duydum canım. Yumurta geliştirici eğer işini “doğru” yapmazsa, yumurtayı kiste dönüştürüyormuş. Ne kadar tuhaf değil mi. Doğru şeyi yapalım derken zarar veriyoruz bazen kendimize.
Evet canım,benim arkadaşımin trioidlerde sıkıntı vardı o yüzden kullanmıştı.Malesef bazı doktorlar hastanın sağlığını çok iyi şekilde değerlendiriyor.Doktorunu değiştirdi şimdi onun icinde tekrar zaman kaybi olmaya başladı.Onceki gittiği doktor yumurta kalitesini arttırmak için ilaç ve iğne vermiş.Reglisi gecikince başka bir doktora gitmiş doktor hayret etmiş neden çatlaması için ilaç ya da iğne vermedigine hayret etmiş.

Bu ay çörekotu kürü yapicam geçen ay yaptım ama yirmi gün korunmam gerekti yine de yumurtladigimi hissettim ki pko olduğu için normalde hiç hissedememstm bence işe yarayan bı kur
Daha hastayım kızımdan sonra 7.gün biten adet sürem 9-10 güne çıktı bitmek bilmiyor yani 5.gün daha. Çörek otu kürünü nasıl yapıyorsunuz

Kızlar aklıma bisey takıldı benim bu ay 5 kasımda adet olmam gerekiyodu 2 kasımda oldum ...ama 31 ekimde yumurtlama akıntı vs olmuştu dun biraz sancim oluyodu döktora gittim testte yapmistim erken biliyorum ama ayin 2. De olan adet adet gibi değildi dün de ona göre adetin 11.günüydü doktor küçük bile olsa yumurta göremedi 31. De yumurtladıysam 11 gün sonra ayın 10 da yaptığım testte böyleydi
Üstüne görme yaşamış olabilirsin canım sağlıklı sonuç için kan ver bugün

Kuzum bende çakşır suyu kullanıyorum o yüzden benimde ovi testlerim bi tık daha koyu yarın pik olur diye diye 16. Gün daha pik olmadı içtiğimiz şeyler fayda ettiği için yumurta kalitesi artıyor o yüzden koyu çıkıyor ama daha pik olmamış bak benim testime 4 gün önce böyleydi hala pik olmadı
anladım canım benimkide dün aynen böyleydi. bi yarım saat sonra tekrar yapıcam bakalım nasıl çıkacak

hiç belli olmaz canım dur yeme hemen kafayı. takvime göre benim yumurtlama gününe daha 7 gün var. daha önceleride test yapmıştım hep 14. gün yumurtlama oluyordu. bu ay farklı olacak galiba
Kuzum acele etmemin nedeni yumurtlama olsun ya hamile kalayım ya da adet olayım yumurtlama olduktan 14 gün sonra adet oluyorum düzensizleşecek diye korkum

Kuzum acele etmemin nedeni yumurtlama olsun ya hamile kalayım ya da adet olayım yumurtlama olduktan 14 gün sonra adet oluyorum düzensizleşecek diye korkum
korkunun ecele faydası yokmuş o yüzden kendini strese sokma bence kafaya takarsan illaki olmayacağı varsada olur

Benim dün bitti yumurtlama günüm 29 Kasım adetim görünüyor sizce nezmn test yapmalıyım ve yumurtlamam dün bitti ya devam etsemmi peki

Benim dün bitti yumurtlama günüm 29 Kasım adetim görünüyor sizce nezmn test yapmalıyım ve yumurtlamam dün bitti ya devam etsemmi peki
Yumurtlamadan oniki gün sonra gebelik varsa testte çıkar canım. Allah gönlüne göre versin daha erken yapıp moral bozma onikinci gün yaparsın :))

X