Gebeliğe Hazırlık ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bat 8.12.2020

Ay şuan aradığım cevabı verdin canım o kadar strese girdim ki acaba o uzakta diye ya olmazsa ya yeterli gelmezse falan diye kafama taktım sabahtan beri gerçekten doktor çok önemli herkes farklı farklı şeyler söylüyor insan hangi doktora güvenceğini de şaşırıyor

Faso fiso dedigi seyin sonucu ile insanlar yillarca deniyor bekliyor bu yontemi uyguluyor ki o tarif edemedigi 3 gunu bulabilmek icin. Bazen bu doktorlarda heves yiyici olabiliyor..
Ben ayın 23ünde ovülasyon testinde pozitif gördüm sonraki günlerde silikleşti bende çatlama zannettim ama bugün doktora gittiğimde öğrendim ki yumurtlamam bugün başlamış testlerde yanıltıcı olabilir bozuk olabilir bende ovülasyon testiyle 4 aydır takip ediyorum ama hiç bir sonuç alamadım sanırım bi yerlerde bi yanlışlık yapıyoruz anlayamadım bende

Adetinin başlangıç tarihi ne acaba takvime göre hesapta aynı 23 mü oluyor

Hemen hemen aynı tarihlerde dönemlerimiz benim araştırdığım kadarı ile en sağlıklı olan takvim hesabı çünkü testlerin yanılma payı maalesef oluyor ben bunun için olan takvim uygulamalarını indirdim hep arkadaşlarım da genelde önerisi takvim oldu hem böylece doktora gidince elinde veriler oluyor

Takvim kullanmak adet dongusunu takip edebilmek icin mantikli fakat sen cift yumurtlama geciriyor olmayasin? Bu durumlarda olanlari da okumustum 1 ayda cift yumurtlama yasayan. Mesela ben yaparken kullandigim uygulama ile akintim ile ovulasyon testini degerlendirmis olacagim. Cunku benim takvimimde ovulasyon haftasindan 1 hafta sonra siddetli agri akinti gibi belirtiler yasamistim ya gec yumurtladim yada iki defa oldu belkide dr gitmedim acikcasi coronadan dolayi Insallah yaniltmaz

Gebelik için tek yumurta tek sperm yetiyor canım, yeterki rabbim ol desin Hiç strese girme boşuna, dediğin gibi rahat olan doktor da var pimpirikli olan da. Biz de orta yolu bulmaya çalışıyoruz işte hastalar olarak

Merhaba herkese
Ben de Aralık ayında bekliyorum bakalım her ne olacaksa
Şubat ayında bir düşüğüm var
Bat 5 Aralık
38 gün adet sürem
Reglimin 24-25.günlerinde yumurtlama gördüm aynı günleri ekstra olarak 21.23. ve 26. Günleri değerlendirdik
Hiç umudum yok çünkü akıntım yok belirtim yok
35.gün perşembe kan testi vererek tğm umutlarımı direkt kesmeyi düşünüyorum yine de
Yarışmacı arkadaşlara başarılar
Üstü bol gebe gelirli olsun

Sanaa katiliyorum canim, hadi ben yastan sebep dr a gitmeden son iki ayida testle gecireyim diye ugrasiyorum dogal olarak bi stres oluyo ama yas kucukse hersey yolundaysa cokta gerekli deil bence stres yapmayinca daha cabuk oluyormusya

Keşke dediğin gibi çift yumurtlama olsa o da bi ihtimal tabii ama şiddetli yumurtlama ağrımda da test yaptım o zaman ovülasyon testi silik çıktı pozitif değildi o yüzden yavaştan yavaştan ovülasyon testine olan inancımı kaybetmeye başladım

Beni de ekler misiniz 17.12 bat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…