Gebeliğe Hazırlık ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim bu kayganlastiricilar spermleri onemli derecede etkiliyormus. Elinden geldigince kullanma. Yazini gorunce bildigim birseyi paylasmak istedim canim
Ya evet oyle yaziyor aslinda. Ama ben ilişkiye girmekte zorlanıyorum. Kadin dogumcum önermişti zaten jel sayesinde girebildim. Hamilelik düşünmeye başladığımda da kontrole gittiğimde soyledim ayni doktorumdu. Kullanabilirsin bi sıkıntı olmaz demişti ama bırakamıyorsan seanslara başlayalım dedi. Ben de bir müddet madem olabiliyor deneyelim dedim. Okuldan bir arkadaş da kelle hamile kaldığını söyleyince herhalde cok da önemli bir sorun teşkil etmez diye düşündüm. Ta ki 7.aya gelinceye kadar. Gecen ay preseed jel sperm dostu diye onu almistim. Kullanması asiri zor bisey . Bir kez kullandım ve biraktim. Sonra da kendiliğinden oluverdi ilişki. Kafada bitmesi lazımmış bazi şeylerin. Evet zarari da varmis baya. Insallah bu aylardan sonra saglikla olur

Preseedi önerir misin ? Bende ona bakıcaktım bu ay

Preseedi önerir misin ? Bende ona bakıcaktım bu ay
Ben burda forumlarda görüp almistim. Spermlerin daha uzun süre canli kalmasını sağlıyor diye bir de jel kullandigim icin daha az zararlı olanını kullanayım dedim. Ama 1 kez kullandım aparatı almistim ancak ben cok zorlandım kullanirken vajinaya kadar sokup sıkmak lazım yaziyor. Hem de o gun denedikten sonra preseed jelim zararları diye arattım forumda. Kaliteli ve kalitesiz spermi de tuttuğu için bebekte sağlık sorunu olabilir yazanlar olmus. Cok moral bozuldu. Keske kullanmayalım dedim ve başka da kullanmadım zaten bu yorumlardan sonra. Yani.gecen Ay o 1 kez yaptığımızda tutmamamisti. 3 kere kullanın yaziyor zaten prospektuste. Ben zararından dolayi önermem nacizane fikrim bu.

Ben yumurtlama gününü hep kaçırıyorum hep çatlama olduğu gun birliktelik oluyor . Ovilasyon testi kullanıyorum ve test siliklestimi birliktelik oluyor. O yüzden mi tutmuyor.
Ben bunu çok anlamıyorum ya ben doktor kontrolüne gittiğimde doktor bana yumurtan çatlamış bugün mutlaka ilişki olsun dedi bende dünde ilişki olmuştu dediğimde dün ya da bugün tutarsa tutar demişti. Sizde çatlama olduğu gün ilişki olduğu için mi tutmuyor acaba demişsiniz. Önemli olan zaten o gün ilişki olması değil mi doktor da o şekilde yönlendirdi sanki

Saol canım

Az buçuk bilgim olabilir
Ben 24 kasımda Anadolu sigorta tamamlayıcı sağlık sigortası yaptırdım doğum teminatlı 26 kasımda da yumurtlama oldu tutarsa inşallh 14 gün sonra hamile olabilirim..Ben poliçeyi yaptırırken bekleme süresi yok sadece poliçeyi yaptırdığınız tarihte hamile olmamanız yeterli dendi bana ama şimdi iki hafta sonra doktora gitsem gebe olsam adet tarihini baz alıyorlar yani iki haftalık değil 4 haftalık gebesiniz deniyor oyüzden kafam karıştı uzun oldu kusura bakmayın

Merhaba kayganlaştırıcı spermlere zarar veriyor bebek yağı kullanın en masumu o

Tamamlayıcı hakkında bir bilgim yok ama genel olarak son adet tarihin baz alınır diye biliyorum bende Normal sigortalarda bekleme süresi genelde oluyor ya bir sene yada en iyi 6 ay , tamamlayıcıda olmuyormuymuş

Tamamlayıcı hakkında bir bilgim yok ama genel olarak son adet tarihin baz alınır diye biliyorum bende Normal sigortalarda bekleme süresi genelde oluyor ya bir sene yada en iyi 6 ay , tamamlayıcıda olmuyormuymuş
Anadolu sigorta da olmuyor ama fiyatı yüksek tutuyorlar tabi şimdi bende o kadar para ödedim inşallh boşa gitmez geçen ay yumurtlamam olmadı bu ay erken oldu

Kızlar BAT tarihlerimiz aynı nasılsınız ne durumdasınız 21 kasım pik tarihimdi benim sizin ne zamandı zaman geçiremiyorum ben normalde adetim çabucak geliyor diye kızardım bu ay haftalar sürüyor gibi çok delirmece halinde değilim ama hapşursam gebeliğe yoracağım kendimi bıraksam E c e NaaNaa @Meldanindunyasi

Canım aynen benim de 21 pik 22 çatlama oldu bakalım ne yapacağız günler geçmek bilmiyor, hep belirti arıyorum sen nasılsın belirtin var mı

Kızlar bana yardımcı olabilir misiniz bugün yumurtlamanın daha doğrusu çatlamanın dokuzuncu günü adetime tahminen 5 8 gün arasında var ve sabahtan beri sağ alt kasığımda belirgin bir şekilde ağrı var özellikle ayağa kalkarken yürürken ağrı oluyor sizce bu adet belirtisi mi yoksa gebelik olabilir mi yardımcı olursanız çok sevinirim

Canım tabi ki belirti olabilir... 3 4 gün sonra test yap istersen

Insallah canim ben sadece boyle bir bilgi edinmistim cok afedersiniz teyzeme doktoru vazelin onermisti belki buda fikir olur hic kullanmadan da olabilir o an akisina birakman lazim kendini ne kadar rahat tutarsan o kadar iyi olur canim

Selam kızlaar Benim Bat 30kasım dün akşam erken gebelik testim negatif çıktı. İlk defa bu ay ovulasyondan hemen sonra başlayan adet sancılarım bel ağrım olmuştu, ümitlenmiştim baya ama bu da gol değilmiiş

İnşallah bu ay herşeyy yolunda gider şimdi dostinex kullanıyorum belki kullanırken hamile kalabilirsin o yüzden bu ay gelme dedi adet olduktan sonra prolaktin değerine bakar ona göre yol izler klomen ve çatlatma iğnesi yaparız dedi bu araba bende yaklaşık 8 yıl spiral takılıydı 2019 kasımda çıkarttırdım tam olarak çalışmalara 2020 mayısta başladık ben hemen hamile kalırım diye düşünmüştüm ama öyle değilmiş rabbim isteyen herkesin kucağını doldurur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…