Gebeliğe Hazırlık ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar ya gebelik testlerinde cizgiyi gorebilmek icin telefondan bi filtre yapiolar hangi programdan yapiliyor o? Iphone dan nasil yapiliyor bilen var mi
Canım onu istediğin filtreyle yapıyosun mesela iPhone da düzenle kısmına girince tek tek filtreleri deniyorsun öyle yani özel bir uygulama değil

Kısmet tabii ama herşeyin kontrolümüzde olmasını istiyoruz işte benim daha yok tutarsa ilk evladım olucak 28 yaşındayım 2,5 yıllık evliyiz bizde annem Allah aratmasın kızım der hep Allah’ım aratmasın bu çocikleri kimseye

Kızlar iyi geceler
İki gecedir Bi mutsuzluk var üstümde sebebini de anlayamadım dün gece de uyurken sürekli sızlanarak dönüp durmuşum sayıklayıp ağlar gibi olmuşum eşim dedi. İçim Bi garip nedense yazmak istedim iyi geliyor burası belki de ondandır:) siz iyisinizdir inşallah

SEni çok iyi anlıyorum canım. Benim de bir oğlum var 6,5 yaşında. Biz de 3 senedir falan ikinciyi istiyoruz geçen sene bir kaybım oldu. senesi dolacak henüz gebelik yaşamadım. Benim değerlerim falan normal çıktı. RAhim filmi de çektirdim. Bir sıkıntı görünmüyor. Bu ay bende olmazsa Aralıkta klomen kullanyı düşünüyorum. Aslında ben direk aşılama istiyorum ama önce bir yumurta takibi yaptırmanın faydası olacağını düşünüyorum. Bu arada ben de 38 yaşındayım :)

Merhaba ben de 2 senelik evliyim 9 aydır korunmuyoruz 12 kasımda hsg çekildi. Sperm testi benim hormonlarım hsg her şey normal çok şükür. BAT 5 aralık, beni de ekelr misiniz?

Merhaba ben de 2 senelik evliyim 9 aydır korunmuyoruz 12 kasımda hsg çekildi. Sperm testi benim hormonlarım hsg her şey normal çok şükür. BAT 5 aralık, beni de ekelr misiniz?
Biz de aynıyız. 7 aydır deniyoruz. Siz mi istediniz rahim filmi cekilmesini? Benim doktorum muayene etti değerlere bakti normal dedi. Ama hsg çekmedi.. eşimin sperm testi de iyi cikti. 1 sene deneyin sonra gelin olmazsa dedi.

Biz de aynıyız. 7 aydır deniyoruz. Siz mi istediniz rahim filmi cekilmesini? Benim doktorum muayene etti değerlere bakti normal dedi. Ama hsg çekmedi.. eşimin sperm testi de iyi cikti. 1 sene deneyin sonra gelin olmazsa dedi.
Ben kendim de doktorum öyle olunca doktorum yardımcı oldu. 1 seneyi bekle diyorlar yoksa dediğiniz gibi. Kaç yaşındasınız peki?

Merhaba bat 10 aralıkkk ovu testiyle takip ediyorum bende dün yumurtlama oldu 15 aydır evliyim hiç gebelik oluşmadı bu ay inşallah uğurlu gelir

Çalıştığım hastanenin kadın doğumu yapmıyor diye özele gittim hatta ben, insan bi sorun olmadığını görmek istiyor. Aslında düşünmeyip sakin olunca oluyormuş ama gel de düşünme
Rahat birak diyorlar aynen ama ben de bırakamıyorum. Zaten aklımda bebek oldugu icim normal ilişkiye giremez olduk ki sadece bebek için yapıyoruz. O da yanlışmış ben de 1 seneyi beklemeyin gitsem mi dedim ama biz evlendigimizden beri kayganslatiriciyla ilişkiye giriyoruz. Yapamıyordum ben. Bu ay kayganlastiricisiz denedik ilk kez o yuzden biraz daha sabret diyorum kendi.kendime

Aslında kayganlaştırıcılıları hiç saymasanız bile olur hakikaten böylece daha denemeye yeni başladık diye de düşünebilirsiniz

Canim bu kayganlastiricilar spermleri onemli derecede etkiliyormus. Elinden geldigince kullanma. Yazini gorunce bildigim birseyi paylasmak istedim canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…