Gebeliğe Hazırlık ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok teşekkür ederim cevap için canım aslında doktor içime sindi diğer gittiğim doktor hiç ilgilenmemişti bu gayet güzel ilgilendi ve anlattı ama tabii tek doktorla kalmakta iyi bişey değil her doktor farklı açılardan bakıp daha detaylı şekilde görebiliyor dediğin gibi eğer ki bi sorun olsaydı mutlaka görüp söylerdi diye düşünüyorum mutlaka Banu Çiftçi nin videolarını izlicem önerin için de ayrıca teşekkür ederim umarım en kısa zamanda güzel haberler alıp yazarım

canim sen kendin nasilsin?
uzulme elbet bi zamani var biz de bebeklerimize kavusacagiz, hayirlisina kavusalim insallah

Çatlatma iğneside yapıldı ise sürekli koyu çıkması normal hatta gebelik testinde bile 14 günden önceye kadar pozitif çıkabilir iğnedeki hormondan dolayı yanılmamanız için söylüyorum
Bİlgilendirme için teşekkür ederim fakat çatlatma iğnesi yapılmadı, sorunumuzda ovilasyon testinin pik yapmaması idi doktorumuzun yum.olur dediği tarihte:)
Ama daha sonra 23 kasımda pik olup çatlama gerçekleşti

BEN de bu testlerden kullanıyorum, ebru hanımda sordugunuz her soruya cevap veriyor sağolsun memnun kalırsınız:)

Acilllllll.....!Yaa kızlar bir ot varmış Medine'den gelen süte katılıp iciliyomuş bilgisi olan paylaşabilir mi lütfen nerden bulabilirim

Acilllllll.....!Yaa kızlar bir ot varmış Medine'den gelen süte katılıp iciliyomuş bilgisi olan paylaşabilir mi lütfen nerden bulabilirim
Meryem Ana otu ye duymuştum.Aktatlarda yok mu?Ya da umre ya da hacdan gelen hurma zemzem satılan yerlerde vardır herhalde...Bildiğimden değil fikir olsun diye yazdım canım...

Yazdıktan sonra internetten baktım da alışveriş sitelerinde bile satılıyormuş aynı ottan bahsediyorsak eğer...

Canim benimde yarin sabaha gelir buyuk ihtimalle beklenen bat 26 senle cok yakin tarihlerimiz

Merhabalar :) Beni de 08.12 ye ekler misiniz?

Sağol canım ama ondan var bende başka bişey bu saman gibi

Olsun canım regl belirtileri ile gebelik belirtisi aynidir zaten her zaman inşallah gebesindir
Nerde bende o sanskeske gelmese kirmizilar ama umidim yok bu ay canim obur ay tekrar ovulasyonla takip edicem daha olmazsa dr yolu gozukuyor banasen naptin test yapicaktin

Nerde bende o sanskeske gelmese kirmizilar ama umidim yok bu ay canim obur ay tekrar ovulasyonla takip edicem daha olmazsa dr yolu gozukuyor banasen naptin test yapicaktin
Benim daha bugün 9.gun yumurtlamadan sonra adete bir iki gün kala yapayım diyorum yapsamda ckmaz daha erken gibi geliyor bat 3 Aralık 6 gün kaldı pek ümidim yok benimde ama Allah'ım herşeyin hayırlısını versin

Benim daha bugün 9.gun yumurtlamadan sonra adete bir iki gün kala yapayım diyorum yapsamda ckmaz daha erken gibi geliyor bat 3 Aralık 6 gün kaldı pek ümidim yok benimde ama Allah'ım herşeyin hayırlısını versin
Ilk cocukmu canim senin ne kadar oldu denemeye baslayaliinsallah olucak hepimizin mutlaka bi zamani war bencede biraz daha yaklasinca test yap kesin belli olsun,, dedihin gibi herseyin hayirljsj

Merhaba benide ekler misiniz 13 Aralık adet tarihim bir yıldan beri bekliyoruz bu ay incir havuç kürü ve süt buharını deniyorum bakalım nasıl olacak inşallah hepimiz bu ay hamile kalıp kötü bir yılı güzel bitirelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…