Gebeliğe Hazırlık ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim yumurtlaman devam ediyor olabilir. Benimde asıl ovulasyon gunlerim dısında siddetli bir sag kasık agrisi bel agrisi yasadim. Yumurtlamam gec oldu sanirim benimde sende degerlendir yine bu gunleri🤭🤭
Ay inşallah öyledir çünkü ovülasyon testinde çift çizgi gördüğümde değerlendiremedik ağrı olunca bende değerlendireyim ne olur ne olmaz belki bi işarettir dedim gece 3te uyandırdım eşimi🤭☺️😂

Son adet baslangicim 24 ekim. Adetim genelde 28 28 bazen 30 31 oldugu oluyordu. Ve bugun 33 gun oldu hala adet yk. Baslarda adet belrtm vardi gecen hafta kasik agrisi gogus fln. Hic kasik agrm yk gogus agrim da hafifledi. Normalde duramazdm. Akintm da seffaf ve uzayan bir yapida. Az ama peceteyle sildikce geliyor. Onun haricinde camasirima bulasacak kdr degl. Birde gaz sancm fln oldu bir ara gecti. Korkuma test de yapmadm. Blmyorm umtlenmek de istemiyorm sizce nedir bu durum ?

Son adet baslangicim 24 ekim. Adetim genelde 28 28 bazen 30 31 oldugu oluyordu. Ve bugun 33 gun oldu hala adet yk. Baslarda adet belrtm vardi gecen hafta kasik agrisi gogus fln. Hic kasik agrm yk gogus agrim da hafifledi. Normalde duramazdm. Akintm da seffaf ve uzayan bir yapida. Az ama peceteyle sildikce geliyor. Onun haricinde camasirima bulasacak kdr degl. Birde gaz sancm fln oldu bir ara gecti. Korkuma test de yapmadm. Blmyorm umtlenmek de istemiyorm sizce nedir bu durum ?
Bence test yapın, inşallah alırız hayırlı haberlerinizi😊

yarin alacagm ertesi gun yapayim sabah 😊 szede yazarm ama cdden ne hssediyorsnz szce varmi ben hc bsey hssetmiyorm artk😀

yarin alacagm ertesi gun yapayim sabah 😊 szede yazarm ama cdden ne hssediyorsnz szce varmi ben hc bsey hssetmiyorm artk😀
valla belirtilerden var gibi duruyor ama kendimden biliyorum bunlar psikolojik de olabiliyor 😀😀 silik cizgi bile gorsem coskulaniyorum ama testi gormeden kesin oyledir de denmiyor canim insallah gebelik vardir 😊 😊

valla belirtilerden var gibi duruyor ama kendimden biliyorum bunlar psikolojik de olabiliyor 😀😀 silik cizgi bile gorsem coskulaniyorum ama testi gormeden kesin oyledir de denmiyor canim insallah gebelik vardir 😊 😊
Insllah canm sagolasn. Benm bir tane cocugm var 6 yasnda. Korunarak olmustu. Oglumdan snra Spralle korundum bir sene once aldrdm sprali. Smdide olmuyor devamlida yan yana gelemiyorz meslegi geregi. Yani pskolojik midir bilemem kafaya takmadm hc hatta hala pek zannetmiyorm ne blim😀 hayrlisi artk. Ilkinde kasik agrm oldu gogsumde damarlar ckti batmalar fln filan koku hassasiyeti. Ama smdi hc bsey olmaynca ya yok yada gec dollenme blmyrm. Ama ilkinde de 6hafta 4gunlukken ogrendm korunuyorm ya guya 😂😂 smdi belrti fln yk acemi gbi oldm 😀

Selam kızlar yeni katıldım bende BAT 6 ARALIK yumurtlamaya göre, tam altı aydır uğraşıyoruz bizde bu sürecin ilk 4 ayını lh takibiyle değerlendirdim sonra destek amaçlı doktora gittim doktoru görünce hep olan yumurtlama olmadı kist oldu adetle döküldü, diğer ay klomenle büyütelim yumurtayı dedi ondada fazla büyüyüp kist oldu sonra dedimki doktoru bırak birkaçay daha lh takibiyle devam bu ayda yumurtlamayı görüp değerlendirdik inşallah tutar ama bir yandan umudu oluyor insanın bir yandan böyle uğraşınca sanki tüm umudu heyecanı gidiyor denediğimiz 6 ay boyunca hamileliğin tüm belirtilerini hissetmişimdir psikolojik herhalde şimdi belirti olsa bile aman psikolojiktir diye inancım kalmıyor ama psikolojik çizgiler görüp belirtileri yaşayan tek ben değilim dimi🤪
Benimde bat tarihim 6 Aralık bende 7 Aydın
r deniyorum 11 taşında bir kızım var bu ay doktora gitttim prolaktin hormonum 43 çıktı tomografi falan çekildi çok şükür bir şey çıkmadı dostinekse başladım bakalım düşüş olursa klomen başlayacağız bu Arda bende bir ay klomen denedim olmadı her ay belirti hissediyorum sonu hüsran umarım herkes bu ay hamile kalır 🙏🙏 birde kafaya takmayın diyorlar hiç aklımdan çıkmıyor ki yaşta var 36 yaşındayım hemen olsun istiyorum ama kısmet

Kizlar ya gebelik testlerinde cizgiyi gorebilmek icin telefondan bi filtre yapiolar hangi programdan yapiliyor o? Iphone dan nasil yapiliyor bilen var mi 😅

X