- 19 Haziran 2020
- 441
- 328
- 31
Teşekkür ederim. Gebelik bu yazdiğimdan 1 ay sonra oluştu. Benim tek belirtim yerleşme kanamasıydı. Hamileliği öğrendiğim ilk günler de rahimde yanma hissi adet olacak gibi birkaç gün his oldu sonra geçti. Kabızlık daha sonraki haftalar ortaya çıktı. Batma veya bıçak saplanma pek olmadı...Hamilesin sanırım hayırlı olsun yavrunuz.
Batma bıçak saplanır gibi mi kazınıyor gibi mi için?
Alıntı yaparak sorayım canım.Teşekkür ederim. Gebelik bu yazdiğimdan 1 ay sonra oluştu. Benim tek belirtim yerleşme kanamasıydı. Hamileliği öğrendiğim ilk günler de rahimde yanma hissi adet olacak gibi birkaç gün his oldu sonra geçti. Kabızlık daha sonraki haftalar ortaya çıktı. Batma veya bıçak saplanma pek olmadı...
20 gün önce zaten hamile olmazsiniz. Benimki gebeliği öğrendikten sonra da yaniyordu. size tavsiyem belirti aramamanız. çünkü gebeliği öğrenene kadar pek bir belirti olmuyor ilerleyrn süreçte gebeligin etkileri ortaya cikiyor... ben önceki aylar belirti ariyordum. Belirti aramadigim ve hatta gebelik ihtimali çok düşük olan ayda hamile kaldim. Lekelenmem olmasaydi çok daha geç test yapardim herhaldeAlıntı yaparak sorayım canım.
"Hamileliği öğrendiğim ilk günler de rahimde yanma hissi adet olacak gibi birkaç gün his oldu sonra geçti."
canım benim bata 20 gün varken rahimde yanma hissi vardı biber sürülmüş gibi, üç dört gün sürdü bitti.
bu kadar erken değildi di mi senin?
"gebelik ihtimali çok düşük olan ayda" demişsiniz, o ay değerlendiremediğiniz için mi öyle düşündünüz?20 gün önce zaten hamile olmazsiniz. Benimki gebeliği öğrendikten sonra da yaniyordu. size tavsiyem belirti aramamanız. çünkü gebeliği öğrenene kadar pek bir belirti olmuyor ilerleyrn süreçte gebeligin etkileri ortaya cikiyor... ben önceki aylar belirti ariyordum. Belirti aramadigim ve hatta gebelik ihtimali çok düşük olan ayda hamile kaldim. Lekelenmem olmasaydi çok daha geç test yapardim herhalde
O ay yumurtlama dönemi 1 kez değerlendirebildim. Tabi 1 kere hiç bel bağlamamiştim. Sanki çok kez denemem lazimdi. Sömestır tatilinde ailemizle oldugumuz için baska olmadı."gebelik ihtimali çok düşük olan ayda" demişsiniz, o ay değerlendiremediğiniz için mi öyle düşündünüz?
Farklı bi belirti olunca haliyle düşünülüyor.
Erken yumurtlama olma ihtimaline karşın olabilir hamilelik olduğunu düşünürsek diye sormuştum bu rahim yanmasını, yoksa yoktur zaten.
Yani değerlendirme sınırlı olunca öyle düşünür insan haliyle.O ay yumurtlama dönemi 1 kez değerlendirebildim. Tabi 1 kere hiç bel bağlamamiştim. Sanki çok kez denemem lazimdi. Sömestır tatilinde ailemizle oldugumuz için baska olmadı.
Siz erken yumurtluyorsaniz olabilir tabi. Ben geç yumurtluyorum hatta döllenme de bu yüzden 4-5 gün daha geç benim. Yumurtlamayi tahmin ediyorsaniz zaten ondan 13-14 gün sonra test pozitif cikar.
Adet tarihinin öncesinde test yapmış mıydın?Kızlar dayanamadım yaptım . Bi yanım geciktiğim için var diyordu bi yanım olacaksın . Ya şoktaym hala gerçekten . Hemen size haber vermek istedim
Yusra-61 canım merhaba nasılsın nerdesin çok uzun zaman oldu topiklerde baktım göremedim inşallah hayırlı haberlerin vardır
Bende de tık yokBuralardaydım aşılama olmuştum bu ay kan verdim tutmadı. Adetim geçti olmayı bekliyorum canım maalesef anne olamadim bu yıl böyle bitti benim için. Sen nasılsın iyi misin neler yapıyorsun?
Gordum bende silik bir cizgi ama emin olamadim ya benimde testim boyle cikti dun ama bugun erken gebelik testim negatifMerhaba arkadaşlar bugün adete 5 kala FREELY diye bir gebelik testi yaptım ama baktım çizgi yok bende bırakıp işe gittim. Geldiğimde silik çizgi vardı ama bu marka güvenilir mi yiksa kuruma çizgisi mi bilmiyorum . Bir yorumlar mısınız
Evet bende öyle düşünüyorum. Kuruma çizgisi olabilirGordum bende silik bir cizgi ama emin olamadim ya benimde testim boyle cikti dun ama bugun erken gebelik testim negatif
6 gun gecti adetimEvet bende öyle düşünüyorum. Kuruma çizgisi olabilirsizin adete kaç gün var
Bat 12 Aralık beni de ekler misin 37 yaşındayım 10 aydir deniyoruzMeraba kızlar aralık ayına gebelik planlayanlar gelin beraber yasayalım süreci bat tarihleri belirtiler ve eklemek istedikleriniz varsa birbirimize destek oĺalim ❤
Kan testi verdiniz mi6 gun gecti adetim
Bat 4 aralık belirtim yokMeraba kızlar aralık ayına gebelik planlayanlar gelin beraber yasayalım süreci bat tarihleri belirtiler ve eklemek istedikleriniz varsa birbirimize destek oĺalim ❤
Verdim hala regl olmadim test negatif 17. Gun bgunKan testi verdiniz mi