İnşallahh öyledir yaBikac gün sonra tekrarlamami söylediler inşaallah geç dollenmedir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallahh öyledir yaBikac gün sonra tekrarlamami söylediler inşaallah geç dollenmedir
Sen yine test yap koyulaşma bekle canım bence belki yükselirBikac gün sonra tekrarlamami söylediler inşaallah geç dollenmedir
Ya benim bu erken gebelik testlerine hiç güvenim kalmadı artık. Nasıl negatif çıkar? Kimyasal mi oldu acaba? Üzülme canım her şeyin hayırlısı Allah büyük. Rabbim en yakın vakitte nasip etsin inşallahKizlar Malesef negatif 2.00 cikmis BirAsilAnnesi
Bende 5 gün kala yaptım da erken gebelik testi bişey çıkmadı hala ihtimal var mı bilmiyorum1 gün kala 2 gün kala 3 gün kala yaptığım testler canimm
Erkenler pahalı oluyor diye ben internetten bundan almıştım freely diye bi marka 25 tanesi 30 liradan. Ondan da çok güvenemiyorum 2 gün önce bende de çok zorlayınca görülen kamerada hiç çıkmayan bi çizgi vardıBende 5 gün kala yaptım da erken gebelik testi bişey çıkmadı hala ihtimal var mı bilmiyorum
Özelde 60 tl ödeme yapmıştık biz gecen seneEki Görüntüle 2745640 az önce tekrar yaptım. benimki de bu şekilde çıktı. Bat 25i. Siz acilde mi kan veriyorsunuz nasıl yapıyorsunuz, ücretleri nasıl? Bi de ben folik asit bişey de kullanmıyorum
Benimde 25 aralık geçen hafta bende de oldu öyle ağrı 2 gündür gece kasığıma ağrı giriyor bacaklarıma vuruyor ilk defa oldu senede 1-2 adet sancım olur o kadar inşallh bu bir belirtidirKızlar benim bat 29 Aralık iki kasığıma ara ara iğne batar gibi oluyor canımı da acıtacak şekilde aynı anda değil ama hamilelik belirtisi olabilir mi böyle bir şey yaşayan var mı
Belirtiler varsa tekrar test yapın benceBende 5 gün kala yaptım da erken gebelik testi bişey çıkmadı hala ihtimal var mı bilmiyorum
Aynen benimde bat 29 Aralık. Bugun hafif kasık ağrısı ama aşırı diz ve bacak agrısı. Adet belırtim olmaz Boyle. Ya üşüttüm yada inş hamilelık belirtisidirBenimde 25 aralık geçen hafta bende de oldu öyle ağrı 2 gündür gece kasığıma ağrı giriyor bacaklarıma vuruyor ilk defa oldu senede 1-2 adet sancım olur o kadar inşallh bu bir belirtidir
Teşekkür ederim cevabınız içinÖzelde 60 tl ödeme yapmıştık biz gecen sene
Nasıl yaa iyide Testin pozitifKizlar Malesef negatif 2.00 cikmis BirAsilAnnesi
Ya benim de öyle oldu biliyor musun. Ovülasyondan birkaç gün sonra ilk kez değişik bir sol kasığımda ağrım oldu ve bacağıma vurdu gece bir saat filan uyutmadı ağrısı sonra geçti. Ama psikolojik bence vücudumuzun her tepkisini belirtiye yormaya çalışıyoruz. Zaten 3 gün var bata bugün normal test yaptım kafam rahat olsun diye negatif tabikiAynen benimde bat 29 Aralık. Bugun hafif kasık ağrısı ama aşırı diz ve bacak agrısı. Adet belırtim olmaz Boyle. Ya üşüttüm yada inş hamilelık belirtisidir
Psikolojik cok belırtı oluyorda bu degıl yanı eminim agrıdan sonra kontol ettım boyle bı belırtı varmı dıye. Ama tabı bılemeyız usudum calısırken o da olabılırYa benim de öyle oldu biliyor musun. Ovülasyondan birkaç gün sonra ilk kez değişik bir sol kasığımda ağrım oldu ve bacağıma vurdu gece bir saat filan uyutmadı ağrısı sonra geçti. Ama psikolojik bence vücudumuzun her tepkisini belirtiye yormaya çalışıyoruz. Zaten 3 gün var bata bugün normal test yaptım kafam rahat olsun diye negatif tabiki
umarım sende vardır bir şeyler
Bıdaha yap gecikirsenPsikolojik cok belırtı oluyorda bu degıl yanı eminim agrıdan sonra kontol ettım boyle bı belırtı varmı dıye. Ama tabı bılemeyız usudum calısırken o da olabılır
Aynen bakalım hayırlısı ama testler pek yanılmıyor.Bıdaha yap gecikirsen
Hıc bellı olmaz inş ıkımızde de vardır bebişlerAynen bakalım hayırlısı ama testler pek yanılmıyor.
İnşallahHıc bellı olmaz inş ıkımızde de vardır bebişler
Kasığım ağrıyordu ondan yapmıştım baya sarı akıntım fln geldi şuanda da baya sol kasığım ağrıyo glba enfeksiyon oldum ondan oluyor ümidim kalmadıBelirtiler varsa tekrar test yapın bence