Gebeliğe Hazırlık ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
O inositol denilen şey işte faydalı peki sende pco falan var mı. Pco lu hastalara genelde inositol veriliyor.
İlk kontrole gittiğimde yumurlalıkların biraz polikistik yapıda demişti korktum bilmeyince o ne demek herhangi bir engeli olacak mı diye sordum etkilemez o sendromda değilsin sadece hafif polikistik yapısı var dedi en son gittiğimde de letu yazdı yumurta geliştirici hamilelik için onu kullandım gittim içi sıvı dolu keseciğin oluşmuş çok güzel dedi duphaston yazdı çocuk daha rahat tutunsun diye ama nasip olmadı perşembe günü gidince tekrar soracağım herhangi Bi sıkıntım yoktu yani tsh harici

Letu bak bunu da yeni duyuyorum mesela...

Canm benim bat 20 aralik degistirir misin 1gun erken yumurtladim

Merhaba arkadaşlar bu gün doktora gittim kan sonuçlarım çıktı bilgisi olan arkadaşlar yorumlaya bilir mi
e2 58
TSH 2.514
FSH 6.5
Amh 2.10
Prolaktin 14.09
Beta HCG 2
Ih 5.580

Canım klomen gebelik öncesi yumarta uyarıcı yumurtlama tedavisinde kullanılıyor. Adetin 5. günü 5 gün kulalnıyorsun . yumurtan takibe alınıyor büyüklüğüne göre de işte çatlatma iğnesi veriyor dr.

Herkese merhaba. Benim bir konuda kafam çok karıştı yardımcı olursanız çok sevinirim. 2 gün önce pazar günü ovulasyon testi yaptım çok silik çıktı dün yapamadım bugün yaptim ama ikinci çizgi hiç çıkmadı. Telefondaki uygulamaya göre bugün yumurtlama günüm ama testte hiç bişey çıkmadı. 2 saat sıvı almadım gayet düzgün de yaptim testi. Ama anlamadim neden böyle çıktı. Üstelik akıntım ve kasık ağrim da var bugün

Anladım canım teşekkür ediyorum bilgi için bakalım perşembe gideceğim doktora artık ne der ne verirse kullanacağım

Telefondaki uygulamalar genelde iki adet arasini sistematik hesaplama yaptigi icin adet oncesi 14 gunu gosterir. Takibi akintin kasik agrindan veya yapilan testlerden anlayabilirsin. Ornek olarak benim telefondaki uygulamamda 5 aralikti yumurtlama ama ovulasyon testi ile 4 Aralik cikti 5 araliktada devam etti. Silik olmasida henuz yumurtlaman gerceklesmedigini gosterir fakat dun yapmadigin icin bugun catlaman mi oldu acaba kacirdin mi dunu?

Dünü kaçırmadım aslında ama bugün hiç renk yok testte. Bugünü de değerlendirmeli miyim bilemedim birde ben hiç çok koyu görmedim testi. akıntım da 3 gündür falan var

Kızlar yeniden hepinize merhaba . Ben 2 gündür sanki sağ kasığımda ara ara hafif batma hissediyorum . Bat 17 Aralık. Umarım psikolojik değildir .

Kızlar yeniden hepinize merhaba . Ben 2 gündür sanki sağ kasığımda ara ara hafif batma hissediyorum . Bat 17 Aralık. Umarım psikolojik değildir .
Aynısı bendede oluyor cnm benimde 17 Aralık ama benim gelişen yumurta soldaydı ağrı sağ tarafta anlamadım doğrusu

Kızlar bat 6 günüm var ara ara gelip giden kasık ve bel ağrım vardı yumurtlamadan beri ama bugün onlar yok bu seferde yüzüm gözüm yanıyor sanki bi ateş bastı ve çok şiddetli bi başağrım oldu daha yeni yeni kafamı kaldırabildim ben hiç duymadım ama bu bi belirti midir yoksa adet öncesi pms dedikleri şeyle mi ilgili acaba

Bal ağrısı gebelik belirtisi de olabiliyor çünkü bebek için vücut daha fazla kan pompalamaya başlıyormuş ve kan basıncı yükseldiği için baş ağrısı oluyormuş. Umarım gebeliktendir

Dünü kaçırmadım aslında ama bugün hiç renk yok testte. Bugünü de değerlendirmeli miyim bilemedim birde ben hiç çok koyu görmedim testi. akıntım da 3 gündür falan var
Sivi alimina da dikkat etmissin aslinda. Aksam saat 8 ile 10 arasida yapabilirsin tekrar siviyi kesip. Usutmeden kaynakli bir akintin varsa oda insanin kafasini karistiriyor. Benim 8.testimde epey koyu oldu canim sabirla ilerletmek gerekiyor ama suan gun asiri bile degerlendirsen hic sorun olmaz

Merhaba ben 10 gün önce genel bir kontrole gittim kadın doğum için her şey normal çıktı adetimde kahverengi leke olduğu için gitmiştim doktor gebelik testi istedi sonuç 0,273 çıktı sonrasında tekrar çalışmalar devam ettik eşimle bugün sabahtan Beri sağ kaşığımda vajinamda ağrı sancı var sizce bu değer yükselir mi hamilelik olabilir mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…