Gebeliğe Hazırlık ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar merhaba sabah gebelik testi yapmıştım dışarı çıkmam gerekti bakamamıştım şimdi geldim çok aşırı silik bir çizgi var ya da ben öyle görmek istiyorum anlamadım. Kuruma çizgisi de olabilir yani o da var. Bat tarihi ya bugun ya da yarın. Bu zamana kadar 100 tane gebelik testi yaptım belki de hiç birinde kuruma çizgisi bile çıkmamıştı çok heyecanlandım yorumlarınızı bekliyorum

Eklentiler

• 6587F24C-3E39-45C9-BB0C-9EB493A5E571.jpeg
    77,5 KB · Görüntüleme: 57
Canim 10 dk dan sonra çıkan çizgileri göz önünde bulundurmayin diyorlar ama . Testin varsa eger yarin sabah bir daha yap basinda bekle . 10 dk daki sonuca göre yorum yapalim olurmu

Canım çook silik bi çizgi var ama dediğin gibi kurumadan da kaynaklanabilir sabaha yeni testin var mı? İnşallah vardır bebiiişş

Canim 10 dk dan sonra çıkan çizgileri göz önünde bulundurmayin diyorlar ama . Testin varsa eger yarin sabah bir daha yap basinda bekle . 10 dk daki sonuca göre yorum yapalim olurmu
Bir kaç gün daha bekleyip yapayım o zaman yine beyaz bir test görmeye tahammülüm kalmadı

Canım çook silik bi çizgi var ama dediğin gibi kurumadan da kaynaklanabilir sabaha yeni testin var mı? İnşallah vardır bebiiişş
Bir tane ultra erken gebelik testi var evde ama acaba bir kaç gün bekleyip öyle ni yapsam beyaz bir çizgi görmeye dermanım kalmadı adet olmazsam bir iki güne yapayım diyprum

Bir tane ultra erken gebelik testi var evde ama acaba bir kaç gün bekleyip öyle ni yapsam beyaz bir çizgi görmeye dermanım kalmadı adet olmazsam bir iki güne yapayım diyprum
Eğer sabredebiliyorsan bence de bekle canım, umudum yok ama yine de negatif görmek istemiyorum

Canım bende 38 yaşındayım , 13 yıllık evliyiz Ama bizde hep böyleydi zaten yeni bir durum değil , birde kızım var onun derdi uyuması işi gücü bitmediği için gece geç vakit bizde de derman kalmıyor sonra da pert yatışş

Ben de senin gibiyim. Birkaç gün sonra bir test daha yapacağım bence sen de öyle yap.

Nasıl bir mucize maşallah

Canım geç döllenme olabilir onun için testte silik çıkıyor olabilir bence hemen kan vermelisin bence var
21'inde pik yapmıştı 22sinde çatlasa 10-11 gün olmuş olur. Böyle de düşününce erken geliyor kulağa Yurtdışında yaşıyorum Türk doktor buldum bir tane o da izinde. Hem dönmesini bekliyorum hem de BAT'ın üzerinden biraz geçmesini bekliyorum

Çok tatlısın canım inşallah güzel haberler gelir sizden de

Aynen öyle yapayım zaten regl olacakmış gibi ağrım da var
Benim de 4-5 gündür dışarı çıktığımda alt karnım ağrıyor biraz yürüdükten sonra ve rahatsız edici oluyor. Beni en çok şüphelendiren o şu an. Yoksa adet öncesi sivilcelerimden bile çıktı hem de kaç tane.

Bakalım biz ne zaman mutlu haberi alıcaz

Ama bebek içinde çok pozisyon alternatifi yok sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…