Gebeliğe Hazırlık ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kendiniz mi istediniz peki tedaviyi ? Bir sorun yoksa neden ekstra tedavi onerdi acaba doktorunuz? Ah ah boll dua dünya duayla oluşmuş derler , her şeyin başı
Tamamen doktorun yönlendirmsine bıraktık tedaviyi .Yumurtaların büyümesini ilaçla destekledik canım Kesinlikle dua bedene şifa oluyor.Gebelik Olmayınca da yine duaya sarılmanın huzuru var

İlk gebeliğim eşimin varkosel op.sonra 2.ayında doğal oldu ve 9.haftada kalbi durmuş kürtaj oldum ve adet düzensizliği yaşadım dr klomen verdi yumurtlama takibi yaptı çok iyi durumdalar hemen çatlatalım bi deneyin dedi ve ikiz gebelik yaşadım 10.haftada yine birinin kalbi durdu ve tek doğum yaptım şimdi 2 yaşını bitirdi sağlıkla oğlum ne olursa olsun iki kaybımda aklımdan çıkmıyor acaba yaşasalardı kızmıydı erkekmiydi kime benzeyecekti neler nelerrr

Üzülmeyin kesinlikle benim de 1 yumurtam oluşmuştu ve bugün gebeliğimi öğrendim Hatta doktorum 1yumurtanın olması daha iyi demişti

Himm. Bana da klomen verir mi acaba? Kac aydr denyrm. Olmuyr. Yarn sorayim

Tup bebek merkezi mi? Yoksa normal kadin dogumcu mu ?

Nasip be kardes. Bnm de kizim olacakti. Gecen hafta dogum yapacakym yasasaydi. Nasip...

Merhaba neresi olduğunu yazar mısınız

Çok geçmiş olsun ben de ilaci biraktiktan 4 ay sonra yükselmişti prolaktin. Sonraki doktorum ilac kullanirken gebelik denemek gerekir dedi
Evet doktorlar ilaç kullanırken korunmaya gerek yok diyorlar.ben 45 gün sürekli içtim.bazı durumlarda 2 günde bir öneriyorlar ama benim doktorum hergün iç demişti.Günde kaç kere başım dönüyordu hatırlamıyorum

Bugün de az az pembe kahve lekelenmelerm oldu nokta şeklinde. Ve yine durdu. Banu çiftçinin bı videosunda denk geldim yumurtlama bitince akıntı koyu hatta kahve renk şeklinde olabiliyomus bittiğine dair akıntıyla rahim ağzını kaparmis. Ay çok değişik şeyler öğreniyorum.

ben takip ediyorum onu ama minnak kurabiyelerden aldım bu ay tutmazsa sonraki ay ordan alırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…