Aralık Ayı Gebelik Planlayanlar 👶🤰

Ayyyyy içim eridi ya eşine nasıl söyliyceksin çok heyecanlı
Ya dimi yaa insanın görmesi bile yetiyor . Eşime ufak bi kutu hazırladım aslnda atmak ıstedım ama ne bileyim hassas düşünüp atamadım onca bekleyen varken ne bileyim işte düsüncesizlikmi ederim diye Neyse bastık adanaya geldik yarın arkadaslarımızla bi yemege gidecezz garsona vercez kutuyu işte o getirecek masaya saskınlıgını dusunemıyorum cunku dun aksam regl oldum dedim
Giyeceği günleri gör inşallah kuzum çok güzel
Ya inşallahh bebiiş yaa Allah razı olsun Hepinize nasip olsun inşallahhh
ekimm24 sonucun çıktımı cnm kaçırdım ben
Canım kan ve idrar henüz cıkmadı büyük ihtimal pazartesi cıkar gibi geliyo
gör dee yemee diniii
Gördüm canım maşallah baya belirgin hatta yazdıydım kan sonuçların daha çıkmadımı baktım hala yazmamışsın
Ayy o anki seyle kıme ne yazdım bılmıyorumAllah razı olsunnnn .çıkmadı kan sonucu canım ya bakıp durdum ama sanırım sağlık ocagı olunca böyle gecıkıyor

Ayyyyy çok heyecanlı

Kızlar regl geciktiyse ama gebe olup olmadığından emin değilsen ağda yaptırmak bi sakınca yaratır mı ya

Oğlumda benim erken doğum tehlikesinden dolayı doktor yasaklamıştı 17 gün hastanede yattığım için kasilmayi tetikliyor diye ama ilk haftalar yaptırmıştım 25 haftadan sonra yasaklandı bende

Kızlar benim sat 5 aralık. Normalde 7 8 gun adet olurum. Bu ay 5 aralik gecesi adetim basladi 9 10 aralik gibi de bitti. 14 aralikta hsg çekildim. hormon sonuclarim hsg sonuclarim iyi cikti. Eşimin spermi de iyi.
(normalde 12 aralikta gun verdiler 8 gun surebilir dedigim icin 13 aralik dolu 14 une verelim dediler. Geri adetim bitti bi sorun olur mu diye aradigimda bisey olmaz iliski olmasin dediler).
Sorum şu ki ben ovülasyon testine ne zaman başlamam gerek. Suan 1 haftalık antibiyotik kullanıyorum 3. Günüm.
Bu arada seffaf uzayan akintilarimda var ama tuvalette geliyor bu akinti sadece

Merhaba bu nedir acaba
Bu ateş tablosu canım. Adet olduğun gün başlayorsun ölçmeye. Hergün yataktan çıkmadan aynı saatte dilaltından ölçüp not ediyorsun. Adet zamanı ateşin düşük çıkar. Yumurtlama zamanı yükselir. Sonrasında da yükselmeye devam eder ve adete yakın vaya adet günü ateşin düşmezse bebiş geliyor demektir. İnşallah doğru bilgilendirmişimdir. Ben de buradaki arkadaşlardan öğrendim ve ilk defa bu ay deniyorum.

Kızlar Kızlar geçen burada bahsettim ya hastalıklar yıkılıyor sınıfımda çok şükür burnum bile akmadı başladığımdan beri diye. Kızlar dün gece o kadar kötüydüm ki 32 yaşındayım ben böyle hasta olduğumu hatırlamıyorum ateşlendim sabaha kadar tir tir titredim nasıl üşüyorum bütün kemiklerim eklem yerlerim deli gibi ağrıyor birbirinden ayrılıyor sanki. Öyle bir halsizlik oldu ki üstümde tonlarca ağrılık var sanki yük taşıyorum. Burnum kulaklarım içi kütle kütle dolu sanki duymuyorum nefes alamıyorum. Şubat ayında covid olmuştum onun iki kat fazlasını yaşadım yaşıyorum Şuan. Gece sabaha kadar oğluma bulaşırsa o nasıl dayanır diye ağladım kendimi hiç düşünemedim bile. Çünkü oğlumdan da bahsetmiştim sürekli hasta oluyor sürekli ateş antibiyotik hatta şuruplar fayda etmedi iğneler oldu kulakta sıvı birikmesi görüldü doktor dedi ki aman üst solunum yolu enfeksiyonu olmasın kulaklar daha kötüye gitmesin koruyun dedi ameliyat çok zor dedi. Böyle giderse ameliyat olacak kulaklara tüp takılacak. Korumaya çalıştım okulundan aldım kendi sınıfıma götürüp getirmeye başladım onu korumaya çalıştım kendimi koruyamamışım ona bulaşırsa nasıl dayanır bunca acıya. Şuan covid olma ihtimalim yüksek çünkü ben hasta olmam kolay kolay burnum bile akmaz ama bir kez böyle hasta olduğumda test tapıldı covid çıkmıştım bunda da yapmışsa çıkarım sanırım. Nolur dua edin oğluma bir şey olmasın

Geldim bile aşkım yaz hemen beni bat 5 Aralık yumurtlamaya göre değişiklik olursa güncellerim
Bu aydan da çok umutluyum hatta bu ay daha umutluyum haydi bakalım şans yoncalarini da koyayım topiğimize
Ben dün hamlile olduğumu öğrendim kanda pozitif çıktı canlar bebeği görmek kaldı

Benim o testlerle de ilgili bir fikrim yok ama topikte kullanan arkadaşlar var, onlar muhakkak yardımcı olacaktır. Bence sen gün aşırı denemeye devam et canım, bebişin Sağlıkla gelsin inşallah

Çok geçmiş olsun canım ya, bol bol dinlen oğlana bakacak kimse yok mu anneanne, babaanne biri alsa senden. Bir kaç gün en azından

Allah tez zamanda şifa versin ama bu aralar bayağa bir salgın var eşimde iki gündür kırılıyor ağrıdan burun akıntısndan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…