• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık ayı çatlatma iğnesi olanlar gelin birlikte bekleyelim 😊

Kızlar kahverengi lekelenmem başladı bugün 12.gündü sanırım regl oluyorum zaten bat tarihim yarındi tam vaktinde regl oluyorum ben iğneden dolayı gecikeceğini düşünüyordum

Pek zannetmiyorum benim reglim hep kahverengi lekelenmeyle başlar ama inşallah yerleşme kanamasıdır benim adet döngüm kısa o yüzden iğne geciktirmedi diye düşünüyorum
Kişiden kişiye farklı etki ediyor benimde 2 3 saattir inanılmaz bir mide ağrım var ya normalde hiç agrımaz ve belime vuruyor eve gelince erken gebelik testi yaptım çok çok silik bir çizgi var ama bilemedim yarın sabah yine yaparım bakalım varsa yarın ve çarşamba ya kadar çıkması gerekiyor

Canım 13. Gün negatif sandım çok çok azdı bugün hepsi attığım şekilde
Benimde bugün ki testim çok çok silik inşallah vardır ama bakalım varsa zaten yarına çarşambaya kadar koyulaşır inanılmaz bir mide ağrım bar 2 3 saattir ilk kez bu şekilde ağrıyor anlamadım kasık batmam da var inşallah belirtidir bunlar

Benimde bugün ki testim çok çok silik inşallah vardır ama bakalım varsa zaten yarına çarşambaya kadar koyulaşır inanılmaz bir mide ağrım bar 2 3 saattir ilk kez bu şekilde ağrıyor anlamadım kasık batmam da var inşallah belirtidir bunlar
Bugün 16. Gün oluyor 17 döndüm hatta regli geciken biri asla değilim negatifti gördüm iğne etkisi olduğunu düşünmüyorum bu testin hep günümde olurum 2 gecikmiş oluyor şuan bakalım inşallah güzle sonuç alırım bebeğim benimledir bel ağrısı başladı şimdi de

Kişiden kişiye farklı etki ediyor benimde 2 3 saattir inanılmaz bir mide ağrım var ya normalde hiç agrımaz ve belime vuruyor eve gelince erken gebelik testi yaptım çok çok silik bir çizgi var ama bilemedim yarın sabah yine yaparım bakalım varsa yarın ve çarşamba ya kadar çıkması gerekiyor
Valla benim hergün belim ağrıyordu iğnenin etkiside vardır tabi ama sonuç negatif bak sende hiç belirti yoktu bugün belirtin var inşallah vardır sende ben inanıyorum çünkü seninde iğne etkisi geçmişti bugün silik görmüşsen yeni yeni oluşuyordur yarın tekrar test yap inşallah vardır canım 🥰 😊 🥰

Valla benim hergün belim ağrıyordu iğnenin etkiside vardır tabi ama sonuç negatif bak sende hiç belirti yoktu bugün belirtin var inşallah vardır sende ben inanıyorum çünkü seninde iğne etkisi geçmişti bugün silik görmüşsen yeni yeni oluşuyordur yarın tekrar test yap inşallah vardır canım 🥰 😊 🥰
İnşallah canım pek umudum yok ama inşallah vardır diyeyim iki güne netleşir varsa yoksa da yoktur

Back