- 28 Eylül 2024
- 550
- 139
- 18
- 25
- Konu Sahibi Sosyallanne
Var ama daha yeni olduğu için silikDakikasına böyle çıkıyor sürekli yapıyorum test
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Var ama daha yeni olduğu için silikDakikasına böyle çıkıyor sürekli yapıyorum test
Gidecem bakalımOnu ihmal etmeyin tüplerde tıkanıklık varsa hangi tedavi uygulanırsa uygulansın sonuç alamazsınız
İnşallah canım inşallahBebiş seninle gibi duruyor
Konum birine uğurlu geldi çok şükür darısı banaBenim burda ailem oldunuz beni hep motvie ettiniz inşallah bebeğim benimledir dualarım sizinle güzel dostlar
Aşırı belim ağrıyor kasıklarım da aynı şekilde sonuc bi çıksaydıKonum birine uğurlu geldi çok şükür darısı bana
Kırmızıya dönmediği sürece belki yerleşme kanamasıdırKızlar kahverengi lekelenmem başladı bugün 12.gündü sanırım regl oluyorum zaten bat tarihim yarındi tam vaktinde regl oluyorum ben iğneden dolayı gecikeceğini düşünüyordum
Canım nezamandan beri silik çıkıyor ilk yaptığın test nezamandı ve atabilirmisin bende bugün erken gebelik testi yaptım da çok çok silik vardı bugün 11.gün iğne etkim cumartesi günü geçmiştiAşırı belim ağrıyor kasıklarım da aynı şekilde sonuc bi çıksaydı
Bana kalırsa sonuç çoktan çıkmıştır ama sisteme geç düşüyorAşırı belim ağrıyor kasıklarım da aynı şekilde sonuc bi çıksaydı
Pek zannetmiyorum benim reglim hep kahverengi lekelenmeyle başlar ama inşallah yerleşme kanamasıdır benim adet döngüm kısa o yüzden iğne geciktirmedi diye düşünüyorumKırmızıya dönmediği sürece belki yerleşme kanamasıdır
Canım 13. Gün negatif sandım çok çok azdı bugün hepsi attığım şekildeCanım nezamandan beri silik çıkıyor ilk yaptığın test nezamandı ve atabilirmisin bende bugün erken gebelik testi yaptım da çok çok silik vardı bugün 11.gün iğne etkim cumartesi günü geçmişti
Kişiden kişiye farklı etki ediyor benimde 2 3 saattir inanılmaz bir mide ağrım var ya normalde hiç agrımaz ve belime vuruyor eve gelince erken gebelik testi yaptım çok çok silik bir çizgi var ama bilemedim yarın sabah yine yaparım bakalım varsa yarın ve çarşamba ya kadar çıkması gerekiyorPek zannetmiyorum benim reglim hep kahverengi lekelenmeyle başlar ama inşallah yerleşme kanamasıdır benim adet döngüm kısa o yüzden iğne geciktirmedi diye düşünüyorum
Benimde bugün ki testim çok çok silik inşallah vardır ama bakalım varsa zaten yarına çarşambaya kadar koyulaşır inanılmaz bir mide ağrım bar 2 3 saattir ilk kez bu şekilde ağrıyor anlamadım kasık batmam da var inşallah belirtidir bunlarCanım 13. Gün negatif sandım çok çok azdı bugün hepsi attığım şekilde
Bugün 16. Gün oluyor 17 döndüm hatta regli geciken biri asla değilim negatifti gördüm iğne etkisi olduğunu düşünmüyorum bu testin hep günümde olurum 2 gecikmiş oluyor şuan bakalım inşallah güzle sonuç alırım bebeğim benimledir bel ağrısı başladı şimdi deBenimde bugün ki testim çok çok silik inşallah vardır ama bakalım varsa zaten yarına çarşambaya kadar koyulaşır inanılmaz bir mide ağrım bar 2 3 saattir ilk kez bu şekilde ağrıyor anlamadım kasık batmam da var inşallah belirtidir bunlar
Valla benim hergün belim ağrıyordu iğnenin etkiside vardır tabi ama sonuç negatif bak sende hiç belirti yoktu bugün belirtin var inşallah vardır sende ben inanıyorum çünkü seninde iğne etkisi geçmişti bugün silik görmüşsen yeni yeni oluşuyordur yarın tekrar test yap inşallah vardır canımKişiden kişiye farklı etki ediyor benimde 2 3 saattir inanılmaz bir mide ağrım var ya normalde hiç agrımaz ve belime vuruyor eve gelince erken gebelik testi yaptım çok çok silik bir çizgi var ama bilemedim yarın sabah yine yaparım bakalım varsa yarın ve çarşamba ya kadar çıkması gerekiyor
Bende test negatif çıktı ama adet olmadım ağrılarım da geçtiAşırı belim ağrıyor kasıklarım da aynı şekilde sonuc bi çıksaydı
İnşallah canım pek umudum yok ama inşallah vardır diyeyim iki güne netleşir varsa yoksa da yokturValla benim hergün belim ağrıyordu iğnenin etkiside vardır tabi ama sonuç negatif bak sende hiç belirti yoktu bugün belirtin var inşallah vardır sende ben inanıyorum çünkü seninde iğne etkisi geçmişti bugün silik görmüşsen yeni yeni oluşuyordur yarın tekrar test yap inşallah vardır canım
İnşallah vardır canımİnşallah canım pek umudum yok ama inşallah vardır diyeyim iki güne netleşir varsa yoksa da yoktur