• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık ayı aşılama yaptıracaklar gelin birlikte hazılanalım

Hayır kullanmadım ağrın olunca kullan dedi
Kullanayim mi siz neden kullanıyorsunuz benim ki hap şeklinde jel değil direk su ile içmem için
Benim ki de hap canım doktor ne dediyse onu yap bana kullan dedi o yüzden kullanıyorum çok baş dönmesi ve uyku yapıyor

Ben dün aşılama oldum, alel acele yapıldı bakalım vardır herşeyde Bi hayır, 2 sonra progeatan dedi Dr, yarında ona başlayacağım

Hap mi fitil olarak kullanıyorsunuz bana öyle demedi ben sabah akşam içiyorum su ile
Evet doktor odasındayken bana fitil veriyorum her gece 1 tane koyacaksın dedi bende eve geldim bir baktım hap ağızdan alınır yazıyor eczane yanlış verdi diye düşündüm internetten araştırdım o hap fitil şeklindede kullanılıyormuş sonra doktorla iletişime geçtim o da evet fitil gibi kullan dedi . Sanırım ağızdan alınınca çok fazla yan etkisi varmış uyku falan yapıyormuş . Tabi ki sen doktorun nasıl önerdiyse öyle kullan 🥰

8B9AB525-7A5B-4788-822D-6DEBEDC1B87E.webp

Benim kide aynı ama ağrın olursa kullan dedi
Anlamıyorum ben şimdi neden herkes farklı bisi diyor anlamıyorum hamile arkadaşlarıma sordum kimisi adet getirtiyor diyor kimide düşük engelleyici valla artık kafam karıştı doktor neden acaba bana ağrın olunca.kullan dedi kullansam mı acaba

Evet doktor odasındayken bana fitil veriyorum her gece 1 tane koyacaksın dedi bende eve geldim bir baktım hap ağızdan alınır yazıyor eczane yanlış verdi diye düşündüm internetten araştırdım o hap fitil şeklindede kullanılıyormuş sonra doktorla iletişime geçtim o da evet fitil gibi kullan dedi . Sanırım ağızdan alınınca çok fazla yan etkisi varmış uyku falan yapıyormuş . Tabi ki sen doktorun nasıl önerdiyse öyle kullan 🥰
Aynen etkisi baya oluyor ama.uzun sürmüyor yarım saat falan bende uyku ve baş dönmesi yapiyor ikimize de faydası olsun da ha fitil ha hap şeklinde canım ya 🤲

Benim kide aynı ama ağrın olursa kullan dedi
Anlamıyorum ben şimdi neden herkes farklı bisi diyor anlamıyorum hamile arkadaşlarıma sordum kimisi adet getirtiyor diyor kimide düşük engelleyici valla artık kafam karıştı doktor neden acaba bana ağrın olunca.kullan dedi kullansam mı acaba
Adet getirdiğini hiç duymamıştım ama öyle olsa herkes adet olurdu bebek hiç olmazdı doktor ne dediyse öyle yap canım o daha iyi bilir

Kızlar bugün ağrı şişlik hiç birşey kalmadı bende acaba tutmadı mi ya benim genelde böyle olanlar hep adet olmuş 7. Günüm bugün

Back
X