• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık ayı aşılama yaptıracaklar gelin birlikte hazılanalım

Doktor gonal f ve çatlama iğnesi için rapor çıkarttırdı 615 tl ödedim aşılama içinde hastaneye 620 tl yatırdım toplamda maliyeti 1235 tl tuttu bana ben kan tahlillerimi önceden sağlık ocağında yaptırıp gitmiştim
Özelde aşılamaya 620 TL mi verdin neresiymiş orası fiyat çok iyi ☺️

ucuz kurtulmussun. Sağlık ocağında hangi tahlilleri yaptırdın bilmiyorum ama benim yaptirdigim tahliller sağlık ocağında yapılmıyorfu araştırdgmda öyle gördüm. Tahlillerre ,2000 verdim rahim filmine 1000 verdim ilaçlara 600 hastaneye 300 falan birde devamı gelecek olursa çok zarara girdik
Nerde yasıyorsunuz memleket olarak

Ya sağlık ocaklari bütün tahlilleri yapıyormuş aslında işlerine gelmiyor mus

Mrb kızlar
Bende nasipse Aralık adetım de asılama yaptircam suan yaptığım sey kilo vermek 65 kiloyum 60 kiloya kadar diyet yapcam 10 Güne 5 kg verirsem benden ıyısı yok.
Sonrasında balık kırmızı et ceviz fıstık hurma kayısı avakado ananas bu tarz gunluk bayag yıycem kendime ayrıca omega 3 ve folidoys aldım kan solusyonu demır ve c vitamini aldım dogal.
Ayrıca gunluk 2~3 arası su ıcıyorum evde egzersiz ve yuruyus mutlaka yapıyorum
Çörek otu yemeye özen gosterıyorum bu sekılde bir surec deyim Baska deneyimleri olan birlikte hazırlanmak isteyen varsa gelin bilgi paylastıkca çoğalır birlikte ilerleyelim. 7\24 yardımcı olabilirim ben bılgılerımle. 🌺🌺🌺
Aşılama ne oluyor ?

Ben aşılamayı özelde oldum . Sadece aşılama fiyatı 1750 raporla ilaç tek kutu 350 ,çatlatma iğnesi 20 TL ben tahlillerimi ve rahim filmini Zeynep kamilde yaptırmıştım. sadece amh ve bir kaç hormon testini özelde yaptırdım o da 930 tuttu 😟 amh pahalıymış
Sizinde benimki kadar gitmiş, bir çatlatma bir de aşılama işlemi kaldı. Ama doktor beni daha hiç muayene etmesi bugün 5. Gün yarın altıncı.

Merhaba hanımlar bende 11 Aralık Cuma günü ilk aşılamamı oldum hakkımızda hayırlısı olsun. Aşılama esnası dışında herhangi bir ağrım olmadı. Güzel haberler verelim inşallah bu ay birbirimize🤲🏻🌸

Back
X