- 9 Ekim 2017
- 199
- 76
- 48
Doktor bana fitil olarak kullanmamı söylediAynen sende de uyku baş dönmesi yapiyor mu ben hap olarak kullanıyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doktor bana fitil olarak kullanmamı söylediAynen sende de uyku baş dönmesi yapiyor mu ben hap olarak kullanıyorum
İnşallah güzel sonuçlar alırızDoktor bana fitil olarak kullanmamı söyledi![]()
Bende 5 Aralık'ta yaptirdim canım ya ikimizde aynı evet ilk aşılama benim bana 19 nda test dediler benim dün ve önce ki gün baya ağrı hissettim bel kasik dizlerim ayakta durduğum da belim.kopuyordu ama bugün sabah uyandım hiç biri kalmamış gitmiş resmen sadece ilaç etkileri var o kadar inşallah tutmuştur ikimizin deİnşaallah ilk aşılamamı seninde.bende hiç belirti yok ya ne hassasiyet ne ağrı ne bileyim inşaallah tutmuştur5 aralıkta yaptırdım aşılamayı .hemşire 12 gün sonra test yaptırabilirsin dedi.Sen ne zaman düşünüyorsun test yaptırmayı
Sende test yaparsan yaz birlikte öğreneceğiz negatif yada pozitif inşallah ikimizde pozitif oluruzİnşaallah yaa Rabbim isteyen herkese nasip etsin belirtin olursa haber et![]()
İnşaallah yazarım tabikiSende test yaparsan yaz birlikte öğreneceğiz negatif yada pozitif inşallah ikimizde pozitif oluruz![]()
Sende test yaparsan yaz birlikte öğreneceğiz negatif yada pozitif inşallah ikimizde pozitif oluruz![]()
Kızlar bende önümüzdeki ay aşılama yaptırcam nasipse inşallah ikinizin de gebelik haberini alırım,bana da umut olursunuz.İnşaallah yazarım tabiki![]()
İnşaallah canım Rabbim tüm isteyenlere hayırlısıyla sağlıkla nasip etsinKızlar bende önümüzdeki ay aşılama yaptırcam nasipse inşallah ikinizin de gebelik haberini alırım,bana da umut olursunuz.![]()
İnşallah canım hepimiz hayırlı haberler alalım birbimize desteğimiz olsunKızlar bende önümüzdeki ay aşılama yaptırcam nasipse inşallah ikinizin de gebelik haberini alırım,bana da umut olursunuz.![]()
MerhabaMerhaba kızlar gonal f 900 iğnesini vuruyorum 4 gündür. Aşılama iğnesini doktor mu veriyor evde mi vurdunuz yoksa eczaneden mi aldınız. Gonal f iğnelerinden sonraki aşamalar nedir acaba.
Stres den uzak dur canım öncesi ve sonrası içinKızlar bende 17 Aralık adet gunum olursam eger asılama tedavim baslatlcak bana tavsiyeniz var mı
Peki çatlatma iğnesi ve aşılama süreci çok pahalı mı, ben özelden bir sürü test yaptım artı ilaçlar muayene derken battıme resmenMerhaba
Aşılama iğnesini doktor yazdı ben eczaneden aldım evde kendim vurdum oda gonal f gibi göbekten vurulabiliyor ertesi gün aşılama yaptı ve 3 gün tarih verdi ilişki sonra bekliyor sun tahlil zamanını canım
Doktor gonal f ve çatlama iğnesi için rapor çıkarttırdı 615 tl ödedim aşılama içinde hastaneye 620 tl yatırdım toplamda maliyeti 1235 tl tuttu bana ben kan tahlillerimi önceden sağlık ocağında yaptırıp gitmiştimPeki çatlatma iğnesi ve aşılama süreci çok pahalı mı, ben özelden bir sürü test yaptım artı ilaçlar muayene derken battıme resmen
ucuz kurtulmussun. Sağlık ocağında hangi tahlilleri yaptırdın bilmiyorum ama benim yaptirdigim tahliller sağlık ocağında yapılmıyorfu araştırdgmda öyle gördüm. Tahlillerre ,2000 verdim rahim filmine 1000 verdim ilaçlara 600 hastaneye 300 falan birde devamı gelecek olursa çok zarara girdikDoktor gonal f ve çatlama iğnesi için rapor çıkarttırdı 615 tl ödedim aşılama içinde hastaneye 620 tl yatırdım toplamda maliyeti 1235 tl tuttu bana ben kan tahlillerimi önceden sağlık ocağında yaptırıp gitmiştim
Merhaba canım bende 6 gün gonal f 450 yaptım.75 cc. Doktor 2-3 gün yumurta gelişimi kontrolüne çağırdı 18 m olduğunda çatlatma iğnesi yaptım 35 saat sonrada aşılama yapıldı. Tabiki bunları doktor yazıyorMerhaba kızlar gonal f 900 iğnesini vuruyorum 4 gündür. Aşılama iğnesini doktor mu veriyor evde mi vurdunuz yoksa eczaneden mi aldınız. Gonal f iğnelerinden sonraki aşamalar nedir acaba.
Bende hala bi belirti yok ya sizde varmı birşeyBenim kullandığım ilaç diye düşünüyordum ama bugün hiç birşey kalmadı bende bilmiyorum bekleyip göreceğiz
Ben aşılamayı özelde oldum . Sadece aşılama fiyatı 1750 raporla ilaç tek kutu 350 ,çatlatma iğnesi 20 TL ben tahlillerimi ve rahim filmini Zeynep kamilde yaptırmıştım. sadece amh ve bir kaç hormon testini özelde yaptırdım o da 930 tuttuucuz kurtulmussun. Sağlık ocağında hangi tahlilleri yaptırdın bilmiyorum ama benim yaptirdigim tahliller sağlık ocağında yapılmıyorfu araştırdgmda öyle gördüm. Tahlillerre ,2000 verdim rahim filmine 1000 verdim ilaçlara 600 hastaneye 300 falan birde devamı gelecek olursa çok zarara girdik