- 4 Eylül 2019
- 4.647
- 3.131
- 83
- 42
Günaydın,Merhaba bende bugün ilk aşılamamı oldum hepimiz için hayırlı olur inşaallah
aşılama öncesi yapılması gereken var mı tavsiyeniz çiftler için
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın,Merhaba bende bugün ilk aşılamamı oldum hepimiz için hayırlı olur inşaallah
Doktor öncesinde 3 günlük cinsel perhiz istiyorGünaydın,
aşılama öncesi yapılması gereken var mı tavsiyeniz çiftler için
Zaten beni adetin 1 yada 2. günü gel dedi. O zaman otomatik perhizde oluyoruzDoktor öncesinde 3 günlük cinsel perhiz istiyor
İnşallah canım. Aşılama sonrası yine gün aşırı ilişki öneriyor mu doktorlarBende cuma günü oldum 2. Aşılamam inşallah olumlu sonuçlar alırız kızlar![]()
Aşılama yı o gün yapmıyor kiZaten beni adetin 1 yada 2. günü gel dedi. O zaman otomatik perhizde oluyoruz... Bakalım nasıl olacak nasıl bir süreç
Aşılama yı o gün yapmıyor kiadetin 1.2 günü hormon tahlili ister foliküllere bakar
perhiz aşılamadan önce iğne yada hap verir geliştirmek için
Öneriyor canım destekliyormuş aşılamayıİnşallah canım. Aşılama sonrası yine gün aşırı ilişki öneriyor mu doktorlar
Bugün aşılamayı oldum şuanda hissettiğim bisi yok bakalım 2 hafta sonra kan testi dedi doktorCefanin sonunda sefasida olur inşallah. Bende ağrı sanci yok. Dualarimiz seninle canim. Allah yardımcın olsun. Sonrasını da paylaş bizimle.
Bende cumartesi oldum bence belirtiler için çok erken ağrı ve göğüs şişkinliği ilaçlardan olabilirCumartesi aşılama oldum yukarıda da yazmıştım bende hiç bir belirti yok kimi çok ağrı olduğunu kasıkların göğüs gibi bende hiç belirti yok tutmadi mi ki anlamadım
İnşallah hayırla güzel haberler alalımBende cumartesi oldum bence belirtiler için çok erken ağrı ve göğüs şişkinliği ilaçlardan olabilir
İnşaallahİnşallah hayırla güzel haberler alalım
Aşılama oldun mu canımKizlar benimde aralıkta asilama olacak. Bugun gonal f igneye basladim. Ilk asilamam olacak kısmetse.
Bende pazartesi aşılama oldum inşallah hamileyizdirMerhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım 2 aylık klomen kullandım yumurtalarım gelişti çatladı ancak maalesef olmadı eşimin ve benim testlerimz normal çok şükür. Sebepsiz infertilite yani .bu ay aşılamaya karar verdik 6 günü gonal f kullandım bugünde aşılama yapıldi hakkımızda hayırlısı olur inşaalah![]()
Bende pazartesi oldum canım . Agrın var mı benim göğüslerim çok agırıyır arada kasık agrısıda var . Çatlatma iğnesinin etkisi bunlarBugün aşılamayı oldum şuanda hissettiğim bisi yok bakalım 2 hafta sonra kan testi dedi doktor
Hayırlısıyla inşaallahBende pazartesi aşılama oldum inşallah hamileyizdir
İnaşşalh...Bende pazartesi aşılama oldum inşallah hamileyizdir