• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık ayı aşılama yaptıracaklar gelin birlikte hazılanalım

Bende cuma günü oldum 2. Aşılamam inşallah olumlu sonuçlar alırız kızlar🙏

Kizlar dr benim yumurtam hic gelismemis 8 gun gonal f kullandım ama:kızgın: bu ay iptal ettik önümüzdeki ay fostimonla denicez

Cumartesi aşılama oldum yukarıda da yazmıştım bende hiç bir belirti yok kimi çok ağrı olduğunu kasıkların göğüs gibi bende hiç belirti yok tutmadi mi ki anlamadım

Cumartesi aşılama oldum yukarıda da yazmıştım bende hiç bir belirti yok kimi çok ağrı olduğunu kasıkların göğüs gibi bende hiç belirti yok tutmadi mi ki anlamadım
Bende cumartesi oldum bence belirtiler için çok erken ağrı ve göğüs şişkinliği ilaçlardan olabilir

Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım 2 aylık klomen kullandım yumurtalarım gelişti çatladı ancak maalesef olmadı eşimin ve benim testlerimz normal çok şükür. Sebepsiz infertilite yani .bu ay aşılamaya karar verdik 6 günü gonal f kullandım bugünde aşılama yapıldi hakkımızda hayırlısı olur inşaalah 🥰
Bende pazartesi aşılama oldum inşallah hamileyizdir

Kızlar bugün aşılama 4. Günü ve ilk defa bugün sırt bel ve kasık ağrısı çekiyorum ve böyle bacaklarım kopacak gibi ağrıyor ayakta duramıyorum fazla sizlerde de böyle oldu ağrılar

Back
X