• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık ayı aşılama yaptıracaklar gelin birlikte hazılanalım

Bende pazartesi oldum canım . Agrın var mı benim göğüslerim çok agırıyır arada kasık agrısıda var . Çatlatma iğnesinin etkisi bunlar
Bende de aynı şeyler var bakalım sadece sarı akintim geliyor 3.günüm benimde bugün umarım hepimiz hayır haberler alırız 🙏🏻

Arkadaşlar komşum aşılama olmuştu bugün 11.günüydü cuma teste gidecekti pzar adet günüymüş hiç belirtim yok deyip durdu amma bugün çok feci karın ve kasık krampıyla kanama olmuş beta değeri 0.333 çıkmış çok umutsuz dr.rahim çok kalın heran gebelik oluşabilir 2 gün sonra tekrar test ver demiş sizce artarmı beta değeri

Arkadaşlar komşum aşılama olmuştu bugün 11.günüydü cuma teste gidecekti pzar adet günüymüş hiç belirtim yok deyip durdu amma bugün çok feci karın ve kasık krampıyla kanama olmuş beta değeri 0.333 çıkmış çok umutsuz dr.rahim çok kalın heran gebelik oluşabilir 2 gün sonra tekrar test ver demiş sizce artarmı beta değeri
Rahim kalınlıgı cok onemlı ama kaç cıktı

Rahim kalınlıgı cok onemlı ama kaç cıktı
Onu bilmiyorum cnm önemli bişey galiba cuma tekrar test vercekmiş inş.güzel haber alır bende salı tedaviye başlıycam allahdan hayırlısını diliyorum hepimiz için

Kalınlıgı ogrenın o cok onemlı
Peki cnm bu konuda bilgin var kaç olmalı rahim kalınlığı
Dr.söylemeden umut vermeyim teselli ediyorum ama hayalkırıklığı hemen geçmiyor cnm cumaya bir umut bekliyor inş.korktuğu olmaz

Kızlar bir şey sorabilir miyim Aralık sonu adetin 2.günü başlayacak benimde klomenle dedi doktorum bende bir problem yok çok şükür hsg ye kadar her şeyi yaptırdım eşimde sadece sperm sayısı 20 milyon civarı hareket morfoloji çok şükür iyi onun için aşılamaya şans verelim dedik. Sizin problemleriniz nelerdir merak ettim bizim şansımız diğer aşılamalara göre düşük mü ? Bide iğneyle klomenin farkı nedir

Back
X