- 9 Ekim 2017
- 199
- 76
- 48
Benimde 4 .gün hiç böyle şeyler yaşamadımKızlar bugün aşılama 4. Günü ve ilk defa bugün sırt bel ve kasık ağrısı çekiyorum ve böyle bacaklarım kopacak gibi ağrıyor ayakta duramıyorum fazla sizlerde de böyle oldu ağrılar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde 4 .gün hiç böyle şeyler yaşamadımKızlar bugün aşılama 4. Günü ve ilk defa bugün sırt bel ve kasık ağrısı çekiyorum ve böyle bacaklarım kopacak gibi ağrıyor ayakta duramıyorum fazla sizlerde de böyle oldu ağrılar
Bende de aynı şeyler var bakalım sadece sarı akintim geliyor 3.günüm benimde bugün umarım hepimiz hayır haberler alırızBende pazartesi oldum canım . Agrın var mı benim göğüslerim çok agırıyır arada kasık agrısıda var . Çatlatma iğnesinin etkisi bunlar
Yılı guzel kapatalım ınsallah ıstanbuldamısnz sizHayırlı olsun cnm 15 aralıkta gidicem banada iğne başlıycak ve aşılama yapılıcak inş.aralık ayı uğurlu gelir hepimize
Progestan banada verdi ama ağrın olunca dayanamazsan atabilirsin dediBana aşılamadan sonra progestan verdi fitil şeklinde sizede verdimi
Yok cnm kayserideyim benYılı guzel kapatalım ınsallah ıstanbuldamısnz siz
Rahim kalınlıgı cok onemlı ama kaç cıktıArkadaşlar komşum aşılama olmuştu bugün 11.günüydü cuma teste gidecekti pzar adet günüymüş hiç belirtim yok deyip durdu amma bugün çok feci karın ve kasık krampıyla kanama olmuş beta değeri 0.333 çıkmış çok umutsuz dr.rahim çok kalın heran gebelik oluşabilir 2 gün sonra tekrar test ver demiş sizce artarmı beta değeri
Onu bilmiyorum cnm önemli bişey galiba cuma tekrar test vercekmiş inş.güzel haber alır bende salı tedaviye başlıycam allahdan hayırlısını diliyorum hepimiz içinRahim kalınlıgı cok onemlı ama kaç cıktı
Fitil şeklinde verdi gece 1 taneProgestan banada verdi ama ağrın olunca dayanamazsan atabilirsin dedi
Kalınlıgı ogrenın o cok onemlıOnu bilmiyorum cnm önemli bişey galiba cuma tekrar test vercekmiş inş.güzel haber alır bende salı tedaviye başlıycam allahdan hayırlısını diliyorum hepimiz için
Peki cnm bu konuda bilgin var kaç olmalı rahim kalınlığıKalınlıgı ogrenın o cok onemlı
11 12 arasıPeki cnm bu konuda bilgin var kaç olmalı rahim kalınlığı
Dr.söylemeden umut vermeyim teselli ediyorum ama hayalkırıklığı hemen geçmiyor cnm cumaya bir umut bekliyor inş.korktuğu olmaz
Çok teşekkür ederim iyi geceler11 12 arası
Olmadim canim iptal edildi. Yumurta gelisimi olmadi.Aşılama oldun mu canım
Yan etkileri baktım ben progestan kullanıyorum ondan olabilirmiş sen kullaniyormusunBende de aynı şeyler var bakalım sadece sarı akintim geliyor 3.günüm benimde bugün umarım hepimiz hayır haberler alırız![]()
İlaç etkisi olabilir bende kiBenimde 4 .gün hiç böyle şeyler yaşamadım
Ben de kullandım gelişmemişKizlar dr benim yumurtam hic gelismemis 8 gun gonal f kullandım amabu ay iptal ettik önümüzdeki ay fostimonla denicez
Hayır kullanmadım ağrın olunca kullan dediYan etkileri baktım ben progestan kullanıyorum ondan olabilirmiş sen kullaniyormusun
Protestanı ağrı için değil tutunmayı kolaylaştırması için verdi bana hap formunda ama fitil gibi kullan dedi her gece 1 taneHayır kullanmadım ağrın olunca kullan dedi
Kullanayim mi siz neden kullanıyorsunuz benim ki hap şeklinde jel değil direk su ile içmem için