• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık ayı aşılama yaptıracaklar gelin birlikte hazılanalım

Mrb kızlar
Bende nasipse Aralık adetım de asılama yaptircam suan yaptığım sey kilo vermek 65 kiloyum 60 kiloya kadar diyet yapcam 10 Güne 5 kg verirsem benden ıyısı yok.
Sonrasında balık kırmızı et ceviz fıstık hurma kayısı avakado ananas bu tarz gunluk bayag yıycem kendime ayrıca omega 3 ve folidoys aldım kan solusyonu demır ve c vitamini aldım dogal.
Ayrıca gunluk 2~3 arası su ıcıyorum evde egzersiz ve yuruyus mutlaka yapıyorum
Çörek otu yemeye özen gosterıyorum bu sekılde bir surec deyim Baska deneyimleri olan birlikte hazırlanmak isteyen varsa gelin bilgi paylastıkca çoğalır birlikte ilerleyelim. 7\24 yardımcı olabilirim ben bılgılerımle. 🌺🌺🌺
Merhaba bende bugün ilk aşılamamı oldum hepimiz için hayırlı olur inşaallah

Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım 2 aylık klomen kullandım yumurtalarım gelişti çatladı ancak maalesef olmadı eşimin ve benim testlerimz normal çok şükür. Sebepsiz infertilite yani .bu ay aşılamaya karar verdik 6 günü gonal f kullandım bugünde aşılama yapıldi hakkımızda hayırlısı olur inşaalah 🥰

Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım 2 aylık klomen kullandım yumurtalarım gelişti çatladı ancak maalesef olmadı eşimin ve benim testlerimz normal çok şükür. Sebepsiz infertilite yani .bu ay aşılamaya karar verdik 6 günü gonal f kullandım bugünde aşılama yapıldi hakkımızda hayırlısı olur inşaalah 🥰
Hayırlı olsun cnm 15 aralıkta gidicem banada iğne başlıycak ve aşılama yapılıcak inş.aralık ayı uğurlu gelir hepimize

Merhaba arkadaşlar

Bende gonal f kullaniyorum çatlama iğnesi yarın vuracağım ama adet olacakmışım gibi kasıklarım ve diz lerim ağrıyor yan etkisi olabilir mi benim gibi olan var mı ?

Merhaba arkadaşlar

Bende gonal f kullaniyorum çatlama iğnesi yarın vuracağım ama adet olacakmışım gibi kasıklarım ve diz lerim ağrıyor yan etkisi olabilir mi benim gibi olan var mı ?
Merhaba canim. Kac ml kullandin ilaci ve kac gün kullandin dozu mu fazla geldi acaba? Ben 8 gündür gonal f kullaniyorum hicbisey hissetmiyorum.

Merhaba canim. Kac ml kullandin ilaci ve kac gün kullandin dozu mu fazla geldi acaba? Ben 8 gündür gonal f kullaniyorum hicbisey hissetmiyorum.
Gonal f 450 olanın ıgneye 150 çeKip vur dedi bunlar bende 7.gün başladı dünde vardı bugün çatlama iğnesini vurdum bakalım yarın aşılamam var dua edin bana 🙏🏻

Allahım umarım isteyen herkese hayırlısı ile nasip eder 🙏🏻

Gonal f 450 olanın ıgneye 150 çeKip vur dedi bunlar bende 7.gün başladı dünde vardı bugün çatlama iğnesini vurdum bakalım yarın aşılamam var dua edin bana 🙏🏻

Allahım umarım isteyen herkese hayırlısı ile nasip eder 🙏🏻
Cefanin sonunda sefasida olur inşallah. Bende ağrı sanci yok. Dualarimiz seninle canim. Allah yardımcın olsun. Sonrasını da paylaş bizimle.

İğnemi hap mı olacağına kim nasıl neye göre karar veriyor ya. Hangi ietkiliyse ben de ondan itiycem de doktordan parayı önemli değil şu aşamada.
Igne ile daha etkili canim. Tüp bebekte kullanılan iğneler kullanılıyor .dozu daha düşük sadece. Bi ara seni hamile diye görmüştüm kimyasal mi oldu ?

Igne ile daha etkili canim. Tüp bebekte kullanılan iğneler kullanılıyor .dozu daha düşük sadece. Bi ara seni hamile diye görmüştüm kimyasal mi oldu ?
günaydın canım, yok kimyasal değil kalp atışları oluşmadı. Bebek ve kese göründü ama kalp atışı alamadık. Geçen sene Aralık ayında kürtaj olmuştum 17 Aralık. Senesi doluyor. İğne isterim olmadı doktordan ona kim karar veriyor doktor mu hasta istediği şekilde olur mu acaba

Back
X