- 2 Ocak 2020
- 112
- 126
- 33
- 42
- Konu Sahibi Hubble-Bubble
-
Kacinci gun tek cizgi cikti? Benim 8. Gunum bugun asilamada. Catlatma ignesi olali 10. Gun. Sabah meraktan test yaptim.negatif cikti. Burdan ignenin etkisinin gectigini anliyorum. Bel ve gogus agrim var. Kasik agrim sag tarafta cok az. Daha cok erken ama kendimi dinlemekten de cok sıkıldım. Bir an once sonuclansin ustiyorum.negatif bile olsaŞimdi eczaneden geldim hep erken testlerden alirdim ama kalmamis bebe time verdi (en nefret ettiğim) ama oyalanmam lazımtek çizgi çıktı ama olsun hassas test degil deyip kendimi avutuyorum iste
Bugun sizin test gununuz mu? İnsallah hayirsiyla hamilesinizdir.12 gün olmuş
Bugün kasiklarim da ağrı var belime vuruyor adet sancısı gibi.Bende de yok
Acaba sadece bende mi yok diye merak etmiştim
Bende yine bişey yokBugün kasiklarim da ağrı var belime vuruyor adet sancısı gibi.
Canım 13 gunumdu yaptigimda ve sonrasinda regl oldum. Bu ay dogum kontrol hapina baslatti doktorum subatta tüp bebege gecicez artik. Sen istersen kan ver belli olur cunku atmissin vucuttan ignenin etkisini..Kacinci gun tek cizgi cikti? Benim 8. Gunum bugun asilamada. Catlatma ignesi olali 10. Gun. Sabah meraktan test yaptim.negatif cikti. Burdan ignenin etkisinin gectigini anliyorum. Bel ve gogus agrim var. Kasik agrim sag tarafta cok az. Daha cok erken ama kendimi dinlemekten de cok sıkıldım. Bir an once sonuclansin ustiyorum.negatif bile olsa
Hayır yapmadım cumayı bekliyorum. Şu an geçti ağrım ama her an gelecek gibi hissediyorum.sen yaptın mı testBende yine bişey yok
Evde test yaptın mı?
Yapmadım henüz ama erken gebelik testi aldımHayır yapmadım cumayı bekliyorum. Şu an geçti ağrım ama her an gelecek gibi hissediyorum.sen yaptın mı test
Test gunum carsamba demisti dr :) ama adet gunum cuma gecmesini bekleneyi dusunuyorum. Cok heycanliyin bazan kendimi kaptiriyorum oldu galiba felan sonra fren yapiyorum sakin ol diye. Belirti sorarsan da Adet belirtim son 1 haftadir hic bisi yok gogsulerin dolgun ama sifir aci bugun biraz kasiklardan bele vuran ince bi agrim oldu hayirlisi bakalin bi umut bekliyoruz isteBugun sizin test gununuz mu? İnsallah hayirsiyla hamilesinizdir.
Canım test yaptın mıYapmadım henüz ama erken gebelik testi aldım
Yarın yapıcam
Bayağı tedirginim açıkçası
Negatif olursa kaldıramayabilirim
Hayırlısı olsun canım belki kanda çıkar cumayı bekleyelim.Yaptım canım
Negatif
Doktor sana kaç gün sonra gel demişti canım?Hayırlısı olsun canım belki kanda çıkar cumayı bekleyelim.
9. Gün çok erken bence sonucu öğrenmek içinBen bu stresten biraz olsun kurtuldum. 9. Gundu bugun.kan testi yaptirdim. 5 ten kücük usareti var ama 0 mi 1 mi 2 mi 3 mu bilemem. Cihaz bu sekilde veriyor dedi hemsire. Yani nefatif kan testim. Ama goguslerim cok agriyor.15. gunu bekleyip kendi doktorumda yaptiricam testi bur defa daha. Ama bilmiyorum benim kesin negatif bence.
Ben araştırma hastanesinde yaptırdım canim herhangi bir gün vermedi .ilkinde öZelde yaptirmistim 15.gün gel demişti. Bu sefer adet günüm cuma beklemeyi düşünüyorum. Belki pazartesiyi beklerim kan için. Çünkü gidip test verip olumsuzu görmek istemiyorum. Adet olmayı bekleyeceğim.Doktor sana kaç gün sonra gel demişti canım?
Benimde adet tarihim 17 si normalde acaba test yapsam belli olur mu ki çatlatma iğnesini 1 ocakta yapmıştım aynı 9. Gün şu an benimde gögüslerim çok ağrıoBen bu stresten biraz olsun kurtuldum. 9. Gundu bugun.kan testi yaptirdim. 5 ten kücük usareti var ama 0 mi 1 mi 2 mi 3 mu bilemem. Cihaz bu sekilde veriyor dedi hemsire. Yani nefatif kan testim. Ama goguslerim cok agriyor.15. gunu bekleyip kendi doktorumda yaptiricam testi bur defa daha. Ama bilmiyorum benim kesin negatif bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?