• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Aralık ayı aşılama olacaklar.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu arada belirtilerimi de daha ayrıntılı yazayım. Akıntı hic bitmedi soylemistim zaten onun disinda göguslerimin yan taraflarinda sızlama ve asilamanin ilk gununden beri kasik ve karin agrisi ara ara mevcut.

Ben akintim cok az oldu. Zaten progestan fitil koyuyorum alttan gunde 3 kere. İlac geri geriyor bazen. Anlayamiyorum tam. Ama bir kere seffaf akintim oldu. Goguslerim cok aciyor.gaz ve kasik agrisi var bende de.

Ne zmn test yapacaksiniz? Benim bugun 6. Gunum. Belirti var mi sizde? Bende kasik agrisi ve gogus agrisi var.ilacin etkisi buyuk ihtimalle😢
Açıkcası bana kalsa adet günüm geçene kadar test yapmam ama dr 15. Günü kan testi istiyo bilmiyorum o güne ne olurum açıkcasnegatifi erken duymaktan korkuyorum. Geçen hafta çok fazla belirtim vardı şimdi nerdeyse yok.. geçen haftalarda göğüslerim şişti dokununca acıyodu şimdi dokunuyorum çok normal acı yok hiç bi belirti yok adet belirtisi bile yok

Merhabalar herkese.. aylardır şu forumun okumadığım kısmı kalmadı aşılama 1. Gün 2. Gün 3.gün google yazıp yazıp çıkan ne varsa okudum durdum.. sonunda üye oldum bakalım. Ben yaklaşık 1,5 yıldır gebe kalmak icin ugrasiyorum. Başta hicbir sıkınti yoktu esim ve bende ama son iki aydir morfolojide düsüklük olustu ya da baştaki sperm tahlilleri yanlisti bilemiyorum. en son Aralık ayının 24 ünde 4. Aşılamamı oldum. Bugun 12. Günüm ve şimdiye kadar erken gebelik testleri 13. Günüm bitene kadar bana o silik çizgileri gösterdi durdu. Bu ay gecte olsa akıllandim ve ignenin 14 gununu beklicem diye söz verdim kendime. Bu sabah karın agrisi oldu regl olacakmisim gibi hissettim ama gecti suan bi durum yok. Akınti fazla sürekli bi ıslaklık hali mevcut.. bu ay da olmazsa tüp bebek yolu görunuyo bana.. iki yumurtam vardı umarım tutar da daha zorlu süreçlere gerek kalmaz.. isteyen herkese bu yıl bol bol bebiş diliyorum 🙏🙏

Merhaba, bende ilk defa aşılama yaptırdım bugün 4. günüm. Sizin gibi bende sürekli araştırma yapmadan düşünmeden duramıyorum. Ne yemek lazım nası hareket etmek lazım dikkatli oliyim bişe olmasın falan ama tabiki Allahın takdiri. İnşallah tutar ve hamile kalırız. 2020 bize bebişle gelsin inşallah Hoppa

Ben akintim cok az oldu. Zaten progestan fitil koyuyorum alttan gunde 3 kere. İlac geri geriyor bazen. Anlayamiyorum tam. Ama bir kere seffaf akintim oldu. Goguslerim cok aciyor.gaz ve kasik agrisi var bende de.
progesteron fitili günde 3 kere mi dedi doktorunuz. ben sadece sabahları uyanınca yapıyorum. günde 1 kere dedi bana doktor. Onun dışında kullandığınız bi ilaç var mı

Merhaba, bende ilk defa aşılama yaptırdım bugün 4. günüm. Sizin gibi bende sürekli araştırma yapmadan düşünmeden duramıyorum. Ne yemek lazım nası hareket etmek lazım dikkatli oliyim bişe olmasın falan ama tabiki Allahın takdiri. İnşallah tutar ve hamile kalırız. 2020 bize bebişle gelsin inşallah Hoppa
Şimdi eczaneden geldim hep erken testlerden alirdim ama kalmamis bebe time verdi (en nefret ettiğim) ama oyalanmam lazım😄 tek çizgi çıktı ama olsun hassas test degil deyip kendimi avutuyorum iste

Şimdi eczaneden geldim hep erken testlerden alirdim ama kalmamis bebe time verdi (en nefret ettiğim) ama oyalanmam lazım😄 tek çizgi çıktı ama olsun hassas test degil deyip kendimi avutuyorum iste

Yinede fazla kafaya takmamak lazım bakarsın testlerde çıkmayan kan testinde çıkar :)

Evet benim ki artik oyuna döndü bıraksalar eşime de yapicam test.. 2 yıldır şu testlere verdigim parayla tüp bebek yapılırdı

Gerçekten şu süreç hem maddi hem manevi açıdan çok zor. Kendi içimizde yaşadıklarımız bir yana bir de çevreden gelen baskılar sorular ayrıca yıpratıyor bence :( siz kaç senelik evlisniz.

Gerçekten şu süreç hem maddi hem manevi açıdan çok zor. Kendi içimizde yaşadıklarımız bir yana bir de çevreden gelen baskılar sorular ayrıca yıpratıyor bence :KK43: siz kaç senelik evlisniz.
Bizim şubatta 5 bitiyor ilk seneler dusunmedik sonra bir yil kendimiz denedik olmayinca duvara toslamış gibi hissettim. Sanki ben isteyince olacak gibi dusundum hep ama oyle degilmis. Tahliller vs yapildi film cekildi sorun yoktu. Hap igne seklinde 5-6 ay denedik klomen bende rahim inceligi yapti femaraya gectik guya rahmi beslermis falan dendi. İse yaramadi ve bu ay ilk defa gonal f le rahmim kalinlasti ve iki yumoş la asilama oldum ankaradayim bu arada.. çevre konusuna gelince Allahim sukurler olsun ki hem benimkiler hem esimin ailesi hiç takmiyolar bu durumu. Tam tevekkül halindeler olur aman sıkma canını disinda bsey demezler. Esimde asiri rahat bitek ben panik halindeyim cunku 31 oldum ve paikolojik olarak o gec kalmıslik duygusu beni evhama sürükluyor.. neyse ama elden de bsey gelmiyo hepimiz yasiyoruz iste. Dua ediyorum, karnimda hissetmeye calisiyorum, iyi dusunuyorum.. hepimiz icin hayirlisi olsun saglikli sihhatli bi sekilde kucaklarimiz dolsun insallah.. sizin nedir durumunuz?

progesteron fitili günde 3 kere mi dedi doktorunuz. ben sadece sabahları uyanınca yapıyorum. günde 1 kere dedi bana doktor. Onun dışında kullandığınız bi ilaç var mı
Ewt 3 kere verdi.ilk gunler 3 kere koydum ama bir kac gundur 2 kere koyuyorum. Nefret ettim cünkü. Fenalik geldi icime. Bugun akintim artti. İlac harici degisik bir akinti oldu. Beyaz bir akinti. Goguslerde agri ayni siddette devam. Kasik agrim bugun yok denecek kadar az. Ama karin alti siskinlik hissediyorum. Baska bir ilac verdi doktor bana. Folik asit hariç.bugun 7. Gun. Daha bir bu kadar zaman daha var. Beklemek cok zor gercekten. Hayirlisi diyelim.

Bizim şubatta 5 bitiyor ilk seneler dusunmedik sonra bir yil kendimiz denedik olmayinca duvara toslamış gibi hissettim. Sanki ben isteyince olacak gibi dusundum hep ama oyle degilmis. Tahliller vs yapildi film cekildi sorun yoktu. Hap igne seklinde 5-6 ay denedik klomen bende rahim inceligi yapti femaraya gectik guya rahmi beslermis falan dendi. İse yaramadi ve bu ay ilk defa gonal f le rahmim kalinlasti ve iki yumoş la asilama oldum ankaradayim bu arada.. çevre konusuna gelince Allahim sukurler olsun ki hem benimkiler hem esimin ailesi hiç takmiyolar bu durumu. Tam tevekkül halindeler olur aman sıkma canını disinda bsey demezler. Esimde asiri rahat bitek ben panik halindeyim cunku 31 oldum ve paikolojik olarak o gec kalmıslik duygusu beni evhama sürükluyor.. neyse ama elden de bsey gelmiyo hepimiz yasiyoruz iste. Dua ediyorum, karnimda hissetmeye calisiyorum, iyi dusunuyorum.. hepimiz icin hayirlisi olsun saglikli sihhatli bi sekilde kucaklarimiz dolsun insallah.. sizin nedir durumunuz?
Bizimde 5 sene oldu eylülde 6. seneye doğru girdik. aynı şekilde bizde 2 sene düşünmedik çocuk. Sonrasında 2. senemizde çalışmalara başladık doktora gittik kontroller yaptırdık herhangi bir sorun olup olmamasıyla ilgili. Çok şükür eşimde de bende de bir sorun yok. Ama işte bi şekilde doğal yollarla denedik olmadı. En son geçen sene hsg çektirdim. O zaman çok yıprandım. doktor bana aşılama yapılabilir dedi. ama ben istemedim 1 sene daha bekledik . Ovülasyon testleri aldım o şekilde deniyorduk. En sonunda adetim 1 hafta gecikince çok heyecanlanmıştım ama malesef yine olmadı. Onun üstüne de doktora gittik işte klomen kullandım. öylede olmadı. Şimdi Gonal f iğneleri kullandık çatlatma iğnesi en sonunda aşılama. Bakalım beklemedeyim bende. Bende evlediğimiz ilk günden beri çevredekilerden ne zaman çocuk yok mu hala lafları duymaktan çok sıkılmıştım. Öyle ki kayınvalidemde yemek pişerken soğan koktu desem bana hamilesin diyodu. Şu anda onlarda farkında artık herkes hayırlısını bekliyor. Sizin öğrenmenize daha kısa süre kalmış. İnşallah pozitif olur yeni yılda bebişiniz olur. Bebişlerimiz olurr :KK200:

Ewt 3 kere verdi.ilk gunler 3 kere koydum ama bir kac gundur 2 kere koyuyorum. Nefret ettim cünkü. Fenalik geldi icime. Bugun akintim artti. İlac harici degisik bir akinti oldu. Beyaz bir akinti. Goguslerde agri ayni siddette devam. Kasik agrim bugun yok denecek kadar az. Ama karin alti siskinlik hissediyorum. Baska bir ilac verdi doktor bana. Folik asit hariç.bugun 7. Gun. Daha bir bu kadar zaman daha var. Beklemek cok zor gercekten. Hayirlisi diyelim.

Beklemek en zoru ya benim daha 4. gün ara sıra kasık ağrım oluyor sanki yada psikolojik bilmiyorum :/ kötü düşünmek yok ama olumlu düşünelim öyle olsun inşallah

Asılamanin ilk günü belimde ve kasiklerimda ağrı çok oldu ve kötü bir şekilde bulantı hissi. Sizdede oldumu arkadaşlar bunlar

Back