- 11 Kasım 2019
- 54
- 16
- 8
- 34
- Konu Sahibi Hubble-Bubble
-
Bana da 15. Gün gel dedi canım
Ben araştırma hastanesinde yaptırdım canim herhangi bir gün vermedi .ilkinde öZelde yaptirmistim 15.gün gel demişti. Bu sefer adet günüm cuma beklemeyi düşünüyorum. Belki pazartesiyi beklerim kan için. Çünkü gidip test verip olumsuzu görmek istemiyorum. Adet olmayı bekleyeceğim.
Kaçıncı günündü canımBugun idrar testi yaptim negatif
Çok erken daha test içinBenimde adet tarihim 17 si normalde acaba test yapsam belli olur mu ki çatlatma iğnesini 1 ocakta yapmıştım aynı 9. Gün şu an benimde gögüslerim çok ağrıo
Kacinci gun oldu bugun? Belkide erkendir idrar icin.mutlaka kanda baktirin. İlk asilamamda 12. Gun kan degerim 18 di. Bu da idrar testinde cikmaz.Bugun idrar testi yaptim negatif
16. Gunuydu canim. Yaa bos yere kan vermeyim biraz daha bekleyim hayrlisi bakalim olsa cikardi diye dusunuyorumKacinci gun oldu bugun? Belkide erkendir idrar icin.mutlaka kanda baktirin. İlk asilamamda 12. Gun kan degerim 18 di. Bu da idrar testinde cikmaz.
15. Gun canimKaçıncı günündü canım
Ben 13. gün yaptım negatifti
Pazartesi kan için gidicem o zaman belli olur artık
Hayirlisi olsun bende beklicem dojtorun dedigi gune kadar.zaten 14unde cagirdi. Birsey kalmadi.16. Gunuydu canim. Yaa bos yere kan vermeyim biraz daha bekleyim hayrlisi bakalim olsa cikardi diye dusunuyorum
Var mı bir değişiklik canım 16.gün ben hala adet olmadım ağrılarım oluyor adet gibi gidip geliyor.Bana da 15. Gün gel dedi canım
O zaman net belli oluyo galiba
Akşamdan beri kahverengi bir akıntım geliyo canımVar mı bir değişiklik canım 16.gün ben hala adet olmadım ağrılarım oluyor adet gibi gidip geliyor.
Benimde az önce çok küçük pembe bir akıntım oldu yerleşme kanaması bu zamana kalmaz sanırım adet oluyorum. Hayırlısı diyorum artık. Sırada tüp bebek var nasipse.Akşamdan beri kahverengi bir akıntım geliyo canım
Bide sabah yataktan kalkmadan baş dönmesi yaşadım
Başka bişey yok
Ama adet olucam diye çok korkuyorum
Hemen olumsuz düşünme benceBenimde az önce çok küçük pembe bir akıntım oldu yerleşme kanaması bu zamana kalmaz sanırım adet oluyorum. Hayırlısı diyorum artık. Sırada tüp bebek var nasipse.
Hayirlisi olsun diyelim hakkimizda. En kisa zamanda hepimizin bebisi olur insallah.Progestan fitil yada agizdan birsey kullaniyormuydunuz? Doktor bana biraktiricam o zmn adet olursun demisti. Ama regl oncesi herzaman olan bagirsak hareketliligim basladi. Bugun yarin bende olurum.Ben adet oldum
Evet fitil verdi sabah aksam o bitince adet oldum zateb cok kotuyum naapcam bilmiyorum caresuz tup bebekten baska sansim kalmadiHayirlisi olsun diyelim hakkimizda. En kisa zamanda hepimizin bebisi olur insallah.Progestan fitil yada agizdan birsey kullaniyormuydunuz? Doktor bana biraktiricam o zmn adet olursun demisti. Ama regl oncesi herzaman olan bagirsak hareketliligim basladi. Bugun yarin bende olurum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?