• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Aralık ayı aşılama olacaklar.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
:kk77:

Ben araştırma hastanesinde yaptırdım canim herhangi bir gün vermedi .ilkinde öZelde yaptirmistim 15.gün gel demişti. Bu sefer adet günüm cuma beklemeyi düşünüyorum. Belki pazartesiyi beklerim kan için. Çünkü gidip test verip olumsuzu görmek istemiyorum. Adet olmayı bekleyeceğim.
Bana da 15. Gün gel dedi canım
O zaman net belli oluyo galiba

Benimde adet tarihim 17 si normalde acaba test yapsam belli olur mu ki çatlatma iğnesini 1 ocakta yapmıştım aynı 9. Gün şu an benimde gögüslerim çok ağrıo 😕
Çok erken daha test için
Bağlayıcı olmaz
Evde test işini yapmamak en güzeli
Nasıl olsa sonuç ne olursa olsun içinde bir acaba kalıyo
O yüzden gerek yok
Ben yaptım hala acaba var içimde mesela
Keşke yapmasaydım

Ewt forumlarda okudum. Herkes erken diyor. Beklicem ayin 14 ünü. Bu sabah kalktim gögüslerim acinin yaninda sismis birde. Onun disinda baska belirtim yok. Pek ümidim kalmadi ama hayirlisi olsun hepimiz icin.çogu bitti azi kaldi diyip sabredelim bakalim.

Kacinci gun oldu bugun? Belkide erkendir idrar icin.mutlaka kanda baktirin. İlk asilamamda 12. Gun kan degerim 18 di. Bu da idrar testinde cikmaz.
16. Gunuydu canim. Yaa bos yere kan vermeyim biraz daha bekleyim hayrlisi bakalim olsa cikardi diye dusunuyorum

Hic sonucu belli olan yok mu acaba? Aralik ayinda yaptiranlarda? Biraz iyi haberler gelsinde sevinelim moralimiz duzelsin. Bugun 11. Gun oldusag kasigimda ve belimde biraz agri var.gogus agrisi devam.adet olcakmisim gibi artik agrilarim😢

Akşamdan beri kahverengi bir akıntım geliyo canım
Bide sabah yataktan kalkmadan baş dönmesi yaşadım
Başka bişey yok
Ama adet olucam diye çok korkuyorum
Benimde az önce çok küçük pembe bir akıntım oldu yerleşme kanaması bu zamana kalmaz sanırım adet oluyorum. Hayırlısı diyorum artık. Sırada tüp bebek var nasipse.

Benimde az önce çok küçük pembe bir akıntım oldu yerleşme kanaması bu zamana kalmaz sanırım adet oluyorum. Hayırlısı diyorum artık. Sırada tüp bebek var nasipse.
Hemen olumsuz düşünme bence
Döllenme zamanına göre değişebilir
Ben araştırdım
İlk 3 ay içerisinde bile olabiliyormuş
Bu da demek oluyor ki hala umut var

Benim gogus agrilarimda azaldi sanki. Kasiklarimda batma ve hafif agri var. Sanirim adet olucam ben. Bugun 12. Gundu. Az kaldi sali gunune.progestan koymaktan biktim artik. Herkes iki adet mi koyuyor progestan yada benzeri jelleri.koymasak olmaz mi acaba?

Hayirlisi olsun diyelim hakkimizda. En kisa zamanda hepimizin bebisi olur insallah.Progestan fitil yada agizdan birsey kullaniyormuydunuz? Doktor bana biraktiricam o zmn adet olursun demisti. Ama regl oncesi herzaman olan bagirsak hareketliligim basladi. Bugun yarin bende olurum.

Hayirlisi olsun diyelim hakkimizda. En kisa zamanda hepimizin bebisi olur insallah.Progestan fitil yada agizdan birsey kullaniyormuydunuz? Doktor bana biraktiricam o zmn adet olursun demisti. Ama regl oncesi herzaman olan bagirsak hareketliligim basladi. Bugun yarin bende olurum.
Evet fitil verdi sabah aksam o bitince adet oldum zateb cok kotuyum naapcam bilmiyorum caresuz tup bebekten baska sansim kalmadi :( esimde ayri sikinti o da cok agrasflesti tup bebek istemiyrum diyo off napcam ben yaaa

Slm kizlar. Ben hala bekliyorum adet olmayi. Akintiyla beraber kahverengi leke gordum dun gece. Uzerinden 12 saat gecti. Gelen giden yok hala. Agrimda var. Adet olamiyorum sanki. İnsallah mevcut duzenim bozulmaz.adet agrisi var kendisi yok. Gelmesini bekliyorum. Orkid bile koyuyorum aksamdan beri.

Back