ARALIK 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

Ne güzel valla hamile misiniz

İşte bu rahatlık sayesinde oldu

Bu sefer ben sormamıştım hiç bir şey o yüzden oldu sanırım ama maalesef önüme tahlil sonuçları vs düşüp durdu mecburen gördüm deneyimli olunca da insan anlıyor artık
Allah sizi inandırsın ben tahlil sonucu da görmedim hatta eşime dedim ki aynen şu şekil şiveli okuyun lütfen

Hayyy heriiifff biz gidik geliriz gidik geliriz nediyy bizim elimizde neyimiz var neyimiz yok bilmiyiiiz . Ha bi gittiğimizde unutmada evrağımız filan neyim varsa istiyip bakalımsonuç yine unuttuk geldik

Ana dur ezan okunuyor yalan olmasın son gün elimize bi kagıt verdiler tek kagıt . Transfer kağıdı orda bi 8 hücreli okudum bitek onu biliyorum

Valla sesli güldüm, sen çok yaşa emi böyle rahat olmak en güzeli

Ana dur ezan okunuyor yalan olmasın son gün elimize bi kagıt verdiler tek kagıt . Transfer kağıdı orda bi 8 hücreli okudum bitek onu biliyorum
Ben de hastameyi arayıp kalan embriyolarım ne oldu diye sordum, bir baktım mail atmışlar transfer raporu 3aa/2ba transfer edildi yazıyor ionolu bişiler yazıyor mecburen merak edip araştırmıştım

Ben de hastameyi arayıp kalan embriyolarım ne oldu diye sordum, bir baktım mail atmışlar transfer raporu 3aa/2ba transfer edildi yazıyor ionolu bişiler yazıyor mecburen merak edip araştırmıştım
İyi iyi senınden benden kalır yanın yokmuş Senın eşte galesiz galiba

İyi iyi senınden benden kalır yanın yokmuş Senın eşte galesiz galiba
Eş hiç bir şeyi merak edip ilgilenmiyor, olursa olur diyor. Aslında önceki transferlerimde çok gergindim hep doktorları darlayıp sorular soruyordum, bu sefer çok pozitif çok rahattım gerçekten aman dedim napam olursa olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…