Benin kliniğimde de rahim dinlendirme var ama ona transfer zamanı muayeneler vb ekli. Yani şimdi dondurma ücreti ödedik transfer ve embriyo cozdurme ücreti olarak yazıyor kağıttaİlk defa duydum . Varsa tecrübesi olan paylaşsın bizimle de ekstra bi ilgi gören olduysa
Yanı ben Eylül 24 de opu oldum 14,500 e 7 embrıyo donduruldu 2 aralıkta transfere gittim başka ücret ödemedim .Bende Bahçecide yaptırdım baştan söylüyorlar hangi durumlarda ne kadar ödeme yapılacağını yazılıda veriyorlar. Rahim dinlendirme olayına bende şaşırmıştım. Rahim dinlendirme olunca mesela dondurma ücretini hemen almıyorlar transfer sonrası kalan embriyo olursa alıyorlar. Acaba o süreçte dondurmayıp bakım mı yapıyorlar diye düşünmüştüm. Benim taze transfer oldu gerek kalmadı gerçi.
O zaman sizde transfer zamanı için çözdürme ücreti mi ödedinizBenin kliniğimde de rahim dinlendirme var ama ona transfer zamanı muayeneler vb ekli. Yani şimdi dondurma ücreti ödedik transfer ve embriyo cozdurme ücreti olarak yazıyor kağıtta
Bahçecide yıllık 18.000 ödedim. Yılbaşından önceydi zamlanmıştır mutlaka.Peki hanımlar yıllık bu dondurma ücreti ne kadar ödeyecekmişsiniz .. kalan embrıyolar için bilgi aldınız mı ?
Yıllık 2 denildi bize
İnşallah canım bakalım hayırlısıyla içimize sinen bir merkez olur en azından inşallahMart ayına zaten bir şey kalmamis inşallah gönlünüze göre bir il olur da tedaviye güzelce tekrar baslarsiniz
Maşallah maşallah darısı bizlerin başına inşallahÇok sağol bugün 7. Günün sabahı test yaptık yeniden baya koyulaşmış
Nası bi yermiş burasıBahçecide yıllık 18.000 ödedim. Yılbaşından önceydi zamlanmıştır mutlaka.
Ödeyeceğim transfer olacağım zaman evetO zaman sizde transfer zamanı için çözdürme ücreti mi ödediniz
Biz 4 tanesi için 8 bin ödedik geçen ayPeki hanımlar yıllık bu dondurma ücreti ne kadar ödeyecekmişsiniz .. kalan embrıyolar için bilgi aldınız mı ?
Yıllık 2 denildi bize
Anoovv Yemınle insanların bu çaresizliğini bu derece ticarete çevirmek çok iticiÖdeyeceğim transfer olacağım zaman evet
7 taneye 2 bın ödedikBiz 4 tanesi için 8 bin ödedik geçen ay
Ben bilmiyorum transfer günü hıc test mest bısey yapmadılar banaKızlar transfer günü progestan değeriniz kaç çıktı ?
Öncesinde yapmadılar mı ?Ben bilmiyorum transfer günü hıc test mest bısey yapmadılar bana
Valla bisey diyim mi sanki ben gezmeye gider gibi gidip gelmısım Progestan lh amh herkes bişeyler konuşuyor rahim kalınlığı ben bunların hıc bırını bilmiyorum . Allah yüzüme bakmış diyeyımÖncesinde yapmadılar mı ?
Çatlatma iğnesi verdiği kontrol gününde opu öncesi yapmıştı. E2 1365 progesteron 0,95 gibi çıkmıştı taze transfer oldumKızlar transfer günü progestan değeriniz kaç çıktı ?
E 2 ne demekmişÇatlatma iğnesi verdiği kontrol gününde opu öncesi yapmıştı. E2 1365 progesteron 0,95 gibi çıkmıştı taze transfer oldum
İnşallah darısı isteyen herkesin başınaMaşallah maşallah darısı bizlerin başına inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?