ARALIK 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

Kimyasal yaşıyorsun ilaçları bırakalım dedı.
üzülme canım kendini de suçlama sakın. Kimyasalın bir sürü sebebi var, genetik anomali, rahimde bir sorun vs olabilir. İnsanlar hamile olduğunu bilmeden hoplayıp zıplıyor. Öyle şeylerden çocuk düşmüyor. Yani tutacak olan çocuk bir şekilde tutuyor.

Elhamdülillah canım maşallah çok sevindim adına bende ikiz olmasını çok isterdim rabbim dualarınızı kabul etsin sağlıcakla kucağına almayi nasip etsin. Evet tüp bebek ünitesi çok sessiz hüzünlü meraklı heyecanlı bir yer hiç kimseye hiçbir şey hissettirmemeye çalışıyor insan

Dualarımdasın Allah ın izniyle bizler bu yolda yoldaşız .

Kızlar bu süreçte bana önereceğiniz şeyler var mi
Saldım çayıra mevlam hayıra diyoruz hıc kımseyle vücudumuz aynı değil milletin yazdığı şeyleri kendımızde aramıyoruz . yiyoruz içiyoruz sevişiyoruz spor diyet bol yeşillik folik asit yumurta ihmal etmiyoruz . dua ediyoruz inşallah gönüllerde buluşup seni destekliyoruz Rabbımin ummadığımız anda vereceği mucize için bol bol Meryem suresi dinliyoruz . Bilmiyorum ben çok inanıyorum duanın gücüne sanki Rabbime seslenmek için bize verilmiş mühürlenmiş aminler var avuç içlerimizde

Bu süreçte bende çok hassas ağrılı duygusal geçti asla normal rutine dönemedim ne beslenme ne spor hiç düzenim kalmadı

Bu süreçte bende çok hassas ağrılı duygusal geçti asla normal rutine dönemedim ne beslenme ne spor hiç düzenim kalmadı
Allah ın izniyle geçecek şuan üstüne regl oldun ilaçlar falan hormonlar tavan yaptı duygu karışımlarından kurtulamamış olman çok normal haftaya Allah ın izniyle kendıne gelirsin . Tabi kafanda da lütfen konuşma artık hayat devam ediyor . Unutma Senın yumoşlarin oluşuyor eşinin spermi var embrıyon oluyor bunların hepsi sana sunulmuş biber nimet

Gerçekten de öyle her ay sağlıklı yumurtaların gelişiyor çok şükür ama kendimi bir şeyler yapmam lazım seslerinden kurtaramiyorum sanki biseyler yapmam gerekiyor gibi. Aslında tıbbi bir süreç ilaçlar herşeye yetiyor de insan eksik hissediyor

zikir çek o zaman beynının sana konuşacak seslenecek vakti kalmaz . Benım bi ara kafa kendı kendıne konuşuyordu eşim zikir tesbihi getirmiş bunu aşkımın nişanesi gibi gör çıkarma die taktıydı baya bi kendımle konuşmaya fırsatım olmamıştı

Cuma günü kese muayenesi var . En son 14.gun kan verdim değerim 1208 çıktı bidaha istemedi doktor . 2-3 gün sonra randevum var bakalım
Size o günde söylemiştim hırpalamayın kendınızı benden daha iyi durumdasınız üzülmeyin bebeğe zarar die :) sevindim valla sizin adınıza

Size o günde söylemiştim hırpalamayın kendınızı benden daha iyi durumdasınız üzülmeyin bebeğe zarar die :) sevindim valla sizin adınıza
Ay cnm bnm biraz gerilelere gittim 2 gundjr bakmıyordim mesajlara kim ne alemde diye seni de merak etmiştim açıkçası benzer durum yaşıyorduk çünkü nasıl sevindim ikiz diynce anlatamam kendimmis gibi sevindim gözün aydın sağ salim kazasız belasız kucağına almak nasip olur inşallah darısı isteyenlerin başına bnmde

Bosuna üzmüşsünüz kendınızı
Hiç sorma uzulmekte söz mü umut olsun diye tekrar yazaym belki ilerde bizim gibi kendini buralarda bulan olur
10.gun 341
12.gun 491
14.gun 1208
İlk iki değerim neden düzgün artmadı bilemiyorum iki embriyodu belki başta ikiside tuttu sonra biri gitti olabljr . Ya da farklı hastanelerde farklı saatlerde yapıldığı için lab. Farkı olduğu icin bilemicem. Hayırlısı 4 gözle cumayı bekliyorum 3 ocakta randevum var bakalım

Amin inşallah o gün öyle bi korkmuşsun telaş yapmışsın ki benide korkuttun dedim noluyor

Farklı lab . Ben sabah sağlık ocağında truch bakcaz diyip kan aldılar öğleye doğru klinikte verdim bi saat arayla biri 640 biri 700 çıktı

Farklı lab . Ben sabah sağlık ocağında truch bakcaz diyip kan aldılar öğleye doğru klinikte verdim bi saat arayla biri 640 biri 700 çıktı
Oluyormus öyle . Sen hangi gün trasnfer olmustun şuan nenkadarliksin ? Bnm trasnfer 13 Aralık'ta oldu . Bide belirtin falan bsiey var mı herangi bı rahatsızlıgn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…