Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben hep sabah 11 akşam 11 yapıyorum canım ama günde 2 yakın saatte yapıyorsan tam ayni saatte yapmana gerek yoktur muhtemelenAaaa iğneler saatle mi vuruluyordu . Ben kahvaltıdan sonra birini akşam yemekten sonra birini yapıp gecıyordum saate hıc bakmaksızın —- axeparin - prolutex
Evet aynı saatte olucak hep öyle yaptık. Ama olmuyosa denk gelmiyorsa cok kasmıyoruz mesela progestanı aynı saatte yapamıyorum ama oksaparı yapıyorumAaaa iğneler saatle mi vuruluyordu . Ben kahvaltıdan sonra birini akşam yemekten sonra birini yapıp gecıyordum saate hıc bakmaksızın —- axeparin - prolutex
Yaaa hayırlısı olsunn, kaçıncı gününüzdüKızlarr iyi geceler iki saat önce test yaptırdım sonucu bu. Hemşire hormonlardan dolayı yüksek çıkmış olabilir dedi ama anlamadım bence pozitif
Aa canım ben yeni gördüm hayırlı olsun kaçıncı gününde hayır canim ne hormonu gebesinKızlarr iyi geceler iki saat önce test yaptırdım sonucu bu. Hemşire hormonlardan dolayı yüksek çıkmış olabilir dedi ama anlamadım bence pozitif
Estrofemin in malesef öyle bir yan etkisi var. Çok bulantı yapıyor iştahsızlıkta yapıyor. Acaba kaçıncı haftaya kadar kullanıcazMerhabalar estrofem bende kullanmaya başladım mide bulantısı yapan var mı çok değil ama yemek yedirmeyecek gibi midemi bulandırıyor değişik yaptı beni yan etkidir değil mi
Bencede öyledirEvet aynı saatte olucak hep öyle yaptık. Ama olmuyosa denk gelmiyorsa cok kasmıyoruz mesela progestanı aynı saatte yapamıyorum ama oksaparı yapıyorum
Galiba uzun süre kullanacağız çünkü artık raporlu şekilde alınıyor diye doktor bana 5 kutuluk yazdı birden aldımEstrofemin in malesef öyle bir yan etkisi var. Çok bulantı yapıyor iştahsızlıkta yapıyor. Acaba kaçıncı haftaya kadar kullanıcaz
Kendisi hazırlasın o zamanAy inşallah çiçeğim cumartesi günü yapayım dedim varsa çıkar. Ay birde bu kargaşada görümceyle kaynanam eşime haber vermiş size yemeğe gelecez diye delirdim biseyler yapinca ağrım oluyor bildiği halde gelin dedi
Dışarıdan yaptırayım dedi zaten öyle çok oturmayacagm onlarla abileriyle otursunlarKendisi hazırlasın o zaman
Yarın test yapacak misin canim ?Dışarıdan yaptırayım dedi zaten öyle çok oturmayacagm onlarla abileriyle otursunlar
Evet canım yapacağım inşallahYarın test yapacak misin canim ?
Sanırım herkesin gözü kulağı snn pozitif testinde hadi inşallah sabah müjdeyi verir yüklersin fotoyuEvet canım yapacağım inşallah
Kan testi verdınız mı sizEki Görüntüle 3523285
Kızlar kuruma çizgisine benziyor demi belki de buraya yükleyince hiç gorunmuyor bilmiyorum
Espressoc şuan o kadar kötüyüm ki pembe bi akıntım var hiç iyi şeyler hissetmiyorumAa canım ben yeni gördüm hayırlı olsun kaçıncı gününde hayır canim ne hormonu gebesin
Valla ben gördüm yakınlaştırdım ekranı çevirdimm ama var yani ben de 5. Güm öyle görmüştüm git artık test yap çatladıkEki Görüntüle 3523285
Kızlar kuruma çizgisine benziyor demi belki de buraya yükleyince hiç gorunmuyor bilmiyorum
Canım sakin ol panik yapma doktoruna veya hemşirene sor. Bunlar olabiliyor tüp bebekteEspressoc şuan o kadar kötüyüm ki pembe bi akıntım var hiç iyi şeyler hissetmiyorum