ARALIK 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

Kızlar predictor early de kuruma çizgisi oluyor mu ? Dün test yapmıştım cok hafif görüyordum ama eşimle kız kardeşim görmedi bugün kuruma çizgisi gibi olmuş

Aaaa iğneler saatle mi vuruluyordu . Ben kahvaltıdan sonra birini akşam yemekten sonra birini yapıp gecıyordum saate hıc bakmaksızın —- axeparin - prolutex
Evet aynı saatte olucak hep öyle yaptık. Ama olmuyosa denk gelmiyorsa cok kasmıyoruz mesela progestanı aynı saatte yapamıyorum ama oksaparı yapıyorum

Merhabalar estrofem bende kullanmaya başladım mide bulantısı yapan var mı çok değil ama yemek yedirmeyecek gibi midemi bulandırıyor değişik yaptı beni yan etkidir değil mi 🥹
Estrofemin in malesef öyle bir yan etkisi var. Çok bulantı yapıyor iştahsızlıkta yapıyor. Acaba kaçıncı haftaya kadar kullanıcaz

20241219_162951.jpg

Kızlar kuruma çizgisine benziyor demi belki de buraya yükleyince hiç gorunmuyor bilmiyorum 🤣

Arkadaşlar transfer sonrası 3. Günden beri erken gebelik yaptım 5. Günde pozitif çizgi görmeye başladım bugün 9. Günüm ve doktorum kan vermemi istedi durum bu şükür inşallah bebiş var gibi. Cumartesi 2. Defa kan vermemi istedi artış kontrolü yapacakmış. Şimdi de korkuyorum düşer bişi olur diye. 5 a 5. Gün embriyosuydu. Tüp bebek yoluna girme sebebim ise yumurta azlığıydı inşallah kucağımızda da görürüz. Mutlu haberimi sizlerle de paylaşmak istedim 🌹
IMG-20241217-WA0008.jpeg

Eklentiler

• IMG-20241219-WA0010.jpg
    IMG-20241219-WA0010.jpg
    36,4 KB · Görüntüleme: 51
X