• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ARALIK 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

Ben aşırı rahat bir insanım öncelikle bunu soyliyim evet heyecanım hep vardi ama asla stres yapmadım üzülmedim böyle bir tedavinin icinde olduğum icin.Her zaman kendimi olumsux sonucada hazirladim ve kabullendim. İlaçlarımı zamaninda kullanmaya dikkat ettim. Normal hayatima devam ettim .Ayrıca annem dahil kimseyle bu süreci paylaşmadım ben böyle daha rahat hissettim kendimi. Ayrıca zaten diyet yaptığım için yeme içme konusunda çok temiz beslendim. Günlük 4lt su içiyordum ben diyetten dolayı. Transfer öncesi baya kilo vermiştim yani.Transfer sonrası eve ilk geldiğim andan itibaren normal hayat devam yemek yaptım halıda supurdum ama hunharca temizlik yapmadım. Doktorum mutlaka yürüyüş önerdi her gün en az 1 saat yürüdüm. Çok fazla oturma dedi bana o yüzüne az otursam bile hemen kalkıp evde bi tur attım. Rahmin kanlanmasi ve bebegin tutulması için bu çok önemliymiş. Ayrıca kabızlık sorunu oluyor normalde doktor ilac öneriyor ama ben kefir ve kayısı yiyerek bunu kendim aştım. Ve 8.gunde 10.gunde idrar testi yaptım silik cikti. Ve tabiki transfer sonrası gunler geçmek bilmedi ama hızlı geçirmek için normal hayatıma devam etmeye çalıştım. Hatta tiyatroya gittim . Kınaya gittim halaya katıldım. Günlere gittim sohbet ettim. Günlerimi dolu dolu geçirdim bazen transfer olduğum aklımdan çıktı bile :) Kadinlar klubu sayfası bana çok iyi geldi buraya bir şeyler yazıp ortak noktam olan kişilerle duygularımı paylaşmak çok güzeldi. Şimdi heyecanla keseyi bekliyorum . Rabbim.isteyen herkese evlat nasip etsin. Şuan karnımda bir minnacigin varlığını kabullenmeye başladım. Bazen kendimi onunla konuşurken buluyorum istemsizce 🤗
Paylaşımınız için teşekkür ederim, transfer sonrası mı her gün bir saat yürüdünüz? Ona şaşırdım :)

Ben aşırı rahat bir insanım öncelikle bunu soyliyim evet heyecanım hep vardi ama asla stres yapmadım üzülmedim böyle bir tedavinin icinde olduğum icin.Her zaman kendimi olumsux sonucada hazirladim ve kabullendim. İlaçlarımı zamaninda kullanmaya dikkat ettim. Normal hayatima devam ettim .Ayrıca annem dahil kimseyle bu süreci paylaşmadım ben böyle daha rahat hissettim kendimi. Ayrıca zaten diyet yaptığım için yeme içme konusunda çok temiz beslendim. Günlük 4lt su içiyordum ben diyetten dolayı. Transfer öncesi baya kilo vermiştim yani.Transfer sonrası eve ilk geldiğim andan itibaren normal hayat devam yemek yaptım halıda supurdum ama hunharca temizlik yapmadım. Doktorum mutlaka yürüyüş önerdi her gün en az 1 saat yürüdüm. Çok fazla oturma dedi bana o yüzüne az otursam bile hemen kalkıp evde bi tur attım. Rahmin kanlanmasi ve bebegin tutulması için bu çok önemliymiş. Ayrıca kabızlık sorunu oluyor normalde doktor ilac öneriyor ama ben kefir ve kayısı yiyerek bunu kendim aştım. Ve 8.gunde 10.gunde idrar testi yaptım silik cikti. Ve tabiki transfer sonrası gunler geçmek bilmedi ama hızlı geçirmek için normal hayatıma devam etmeye çalıştım. Hatta tiyatroya gittim . Kınaya gittim halaya katıldım. Günlere gittim sohbet ettim. Günlerimi dolu dolu geçirdim bazen transfer olduğum aklımdan çıktı bile :) Kadinlar klubu sayfası bana çok iyi geldi buraya bir şeyler yazıp ortak noktam olan kişilerle duygularımı paylaşmak çok güzeldi. Şimdi heyecanla keseyi bekliyorum . Rabbim.isteyen herkese evlat nasip etsin. Şuan karnımda bir minnacigin varlığını kabullenmeye başladım. Bazen kendimi onunla konuşurken buluyorum istemsizce 🤗
O kadar güzel yazmışsınız ki çok mutlu ve motive olarak dinledim. Kişisel gelişim paragrafı gibi olmus cok teşekkür ederim. Söyledikleriniz dikkate alacağım. Bende spor yapıyorum yürüyüşe devam edeceğim. Diyetisyen desteğine bende başladım sağlıklı besleniyorum rabbim hepimizin kolaylaştırsn 😍😍🧡🥰

11 🥹 çıkar mıydı ya olsa.
Canım unut olsun sana diye söyliyim. Benim burdan çoook samimi arkadaşım teste çift çizgi görmedi. Beraber hamile kaldık ben 5. Gün idrar da gördüm o ise 10. Beta verdi çıktı ama idrar da hala yoktu. Betadan bir hafta sonra falan gördü

Evet ben de boyle dusunuyorum. Tecrubesi olan ve bunu degerlendirebilecek olan kendisi. Ama iste farkli seyleri de okuyunca. Neyse bakalim bugunku sonuca gore tekrar haberlesecegiz zaten 🌿✨

@dreamermama @eburs A Aleynaakoc @bulimmm memurhanim memurhanim @incitanesi_55 @cicipamuk ve diğer ismini unuttuğum tüm anneler bu süreçte bizlere neler önerirsiniz 😍
Stresten uzak bir yaşam ilk kural bu olmalı . Sonra hekime güvenmek .. klüpte her kişinin süreci yaşantısı sorunu farklı kıyaslama yapmadan tüm süreci sakın geçirmek.. nasipte varsa o bebiş gelecek zaten 🩷

Kızlar opuya gidiyorum saat 10 da operasyon .ilk disindan gittiğim için yola çıktık nolur dua edin
Opu daki narkozun uykusuna doyamadım öyle tatlıydı 😂 hiç endişe etme. İnşalalh bir sürü yumurtan toplanır canım 😍

Canım unut olsun sana diye söyliyim. Benim burdan çoook samimi arkadaşım teste çift çizgi görmedi. Beraber hamile kaldık ben 5. Gün idrar da gördüm o ise 10. Beta verdi çıktı ama idrar da hala yoktu. Betadan bir hafta sonra falan gördü
Ay canım o kadar teşekkür ederim ki 😊 inşallah benim de arkadaşım gibi olur 🥲

Opu daki narkozun uykusuna doyamadım öyle tatlıydı 😂 hiç endişe etme. İnşalalh bir sürü yumurtan toplanır canım 😍

Ay canım o kadar teşekkür ederim ki 😊 inşallah benim de arkadaşım gibi olur 🥲
Senden de güzel haberler bekliyorum.hem ben güzel yumurta sayısı vereyim sende hamile olduğunun müjdesini ver 🩷

Anladım eşimede ameliyat demişlerdi ama istemedik ameliyat sonrası değerler dahada kötü olabiliyor demişlerdi eşim riske atmak istemedi direkt tüp bebek denemesine geçtik istanbul bahçecide tedavi görüyoruz 16 kasımda beta ver dedi dr bakalım inş rabbimde senide tüm isteyenleride hepimizi sevindirsin🤲🏻🥰🙏🏻💙🧿

Kızlar reglime 6 gün kaldı haftaya pazartesi tedaviye başlıyorum. İstemsiz bir gerginlik sardı bugün beni. Çok streslenince kendinizi nasıl teskin ediyorsunuz. Özellikle tedavide sona gelenler 😤
Beni strese sokacak insanlarla görüşmüyorum. Bana iyi gelen şeylerle ilgileniyorum, bazı takip ettiğim vlog kanalları var onları izliyorum mesela. Çizim yapmayı severim ara ara karalıyorum. Böylece güzel haber alacağımız günü bekliyorum inşallah 🥰

Günaydın arkadaşlar. Tüp bebek için gerekli olan bir takım testler varmış. Sabah onları verdim benden 8 tüp eşimden 2 tüp kan aldılar 🫣 bu benim için biraz korkutucydu tabi ama sonunu düşününce nedense yapılan herşey çok tatlı geliyor. Amh ocakta vermiştim tekrardan istediler. 2,55 çıkmıştı o zaman şimdi çok merak ediyorum ne kadar bir fark olmuş

Back