• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ARALIK 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

Yok ya baya tertemiz. Tekrar bakmak istedim de baktırmadılar. Zaten bu test dandik geç çıkartır diye avutuyorlar 😂 ama ben olsa bile çıkmayacağını biliyordum. O yüzden henüz üzülmedim. Yarın kan sonucundan sonra göreceğiz
Test gununuz bugun sanmiştim o zaman inşallah güzel sonucu görursunuz yarın

Kızlar benim de yarın test günüm ama yarın bütün gün işte olucam bu gece versem çok farkedermi ki sizce🤔gerçi hiç ümidim yok ama hep negatif çıktı hayırlısı ins

dreamermama dreamermama @eburs A Aleynaakoc @bulimmm @memurhanim I incitanesi_55 C cicipamuk ve diğer ismini unuttuğum tüm anneler bu süreçte bizlere neler önerirsiniz 😍
İnanın ki transfer öncesi normal hayatıma devam ettim çok dikkat ettim diyemem . Transfer oldum bir gün sonra şehir değiştirip yaşadığım şehire geldim . Doktorum normal hayatına devam et sonuçta ayakkabı bağını biri gelip bağlamayacak dedi :):):) sadece dikkatli ol dedi . Bende öyle yaptım pazartesi işime başladım biraz daha yavaş hareket ettim ilaçlarımı özenli kullandım . Sabahları bir avokado mutlaka yedim yumurta ve eşine peyniri bol kabak çekirdeği badem ceviz. . Havuç suyu tükettim ananas vs . Bunlar etkilimidir sebebimidir inanın ki bilmiyorum . Sadece yarın geriye baktığımda ben elimden geleni yaptım demek istiyorum 🌸

Hayirlisi olsun, guzelce gelisip olgunlassinlar 💝 Ben ilk doktorumda 2 gunde 1, ikinci doktorumda 4 gunde 1 gittim. Sureci yakindan takip edip ilac ve dozlarini ona gore duzenliyorlar. Hayirlisi olsun sizin de ❤️🌸💐
Ya zaten doktoruma çok güvendiğim için böyle şeyleri pek dert etmiyorum. Bugün tüp bebek merkezinden de aradılar. Gerçekten çok garip ve çok heyecanlı bir süreçmiş 🥰

Selamlar herkese. Valla bence en önemlisi asla ama asla gününden önce test yapıp moralinizi bozmayın. İlk transferimde yapılmaması gereken ne varsa umursamadan yaptım, kızı okula götürüp aldım, araç kullandım, saatlerce mutfakta ayakta kalıp yemek hazırladım, tezgah temizledim vs vs.
Sonuç negatifti.
Lakin ikinci transferimde resmen ne söylendiyse yaptım, dinlendim, test gününü bekledim, yediklerime dikkat ettim.
İlaçlarımı aksatmadan içtim, içiyorum.
Şu an düşük tehlikem var hiç beklemeden rapor aldım evde dinleniyorum. Dua edin bana da…

Selamlar herkese. Valla bence en önemlisi asla ama asla gününden önce test yapıp moralinizi bozmayın. İlk transferimde yapılmaması gereken ne varsa umursamadan yaptım, kızı okula götürüp aldım, araç kullandım, saatlerce mutfakta ayakta kalıp yemek hazırladım, tezgah temizledim vs vs.
Sonuç negatifti.
Lakin ikinci transferimde resmen ne söylendiyse yaptım, dinlendim, test gününü bekledim, yediklerime dikkat ettim.
Şu an düşük tehlikem var hiç beklemeden rapor aldım evde dinleniyorum. Dua edin bana da…
Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah 🤲🏻

Sonuç negatifti.
Hakkinizda hayirlisi olsun. Insallah saglikli bir sekilde bebeginize kavusursunuz 💝

dreamermama dreamermama @eburs A Aleynaakoc @bulimmm @memurhanim I incitanesi_55 C cicipamuk ve diğer ismini unuttuğum tüm anneler bu süreçte bizlere neler önerirsiniz 😍
Ben aşırı rahat bir insanım öncelikle bunu soyliyim evet heyecanım hep vardi ama asla stres yapmadım üzülmedim böyle bir tedavinin icinde olduğum icin.Her zaman kendimi olumsux sonucada hazirladim ve kabullendim. İlaçlarımı zamaninda kullanmaya dikkat ettim. Normal hayatima devam ettim .Ayrıca annem dahil kimseyle bu süreci paylaşmadım ben böyle daha rahat hissettim kendimi. Ayrıca zaten diyet yaptığım için yeme içme konusunda çok temiz beslendim. Günlük 4lt su içiyordum ben diyetten dolayı. Transfer öncesi baya kilo vermiştim yani.Transfer sonrası eve ilk geldiğim andan itibaren normal hayat devam yemek yaptım halıda supurdum ama hunharca temizlik yapmadım. Doktorum mutlaka yürüyüş önerdi her gün en az 1 saat yürüdüm. Çok fazla oturma dedi bana o yüzüne az otursam bile hemen kalkıp evde bi tur attım. Rahmin kanlanmasi ve bebegin tutulması için bu çok önemliymiş. Ayrıca kabızlık sorunu oluyor normalde doktor ilac öneriyor ama ben kefir ve kayısı yiyerek bunu kendim aştım. Ve 8.gunde 10.gunde idrar testi yaptım silik cikti. Ve tabiki transfer sonrası gunler geçmek bilmedi ama hızlı geçirmek için normal hayatıma devam etmeye çalıştım. Hatta tiyatroya gittim . Kınaya gittim halaya katıldım. Günlere gittim sohbet ettim. Günlerimi dolu dolu geçirdim bazen transfer olduğum aklımdan çıktı bile :) Kadinlar klubu sayfası bana çok iyi geldi buraya bir şeyler yazıp ortak noktam olan kişilerle duygularımı paylaşmak çok güzeldi. Şimdi heyecanla keseyi bekliyorum . Rabbim.isteyen herkese evlat nasip etsin. Şuan karnımda bir minnacigin varlığını kabullenmeye başladım. Bazen kendimi onunla konuşurken buluyorum istemsizce 🤗

Bence en önemlisi sağlıklı beslenmek. Transfer öncesi mutlaka yürüyüş yapın kaslarınız güçlensin ki tutunabılsin. Transfer sürecinde de bütün gün yatmak en büyük hata bence en az iki saate bir kalkıp evin içinde dolanın ki kan dolaşımınız yavaşlamasın. Sık sık meryem süresi dinledim ben. Vericek olan Rabbim ona sığınalım. Ne verirse en güzelini verir. Rabbim isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar versin inşallah. İçimizi ferah tutalım her şey güzel olsun.

Back