Valla fiziksel olarak kendimi dinlemiyorum asla. Ve transfer gününden bu yana düzenli bir şekilde yürüyüşler yapıyorum. Asla yatış pozisyonunda değilim. Beslenmeye özen gösteriyorum kabak çekirdeği avokado zeytin yağı. Bu sefer bebeklerim sımsıkı tutunacak bana inanıyorumAşkm nasıl gidiyor bol vitamini devam mı
Ben 10. hafta gibi iğneyi bırakmıştım, genelde üçüncü aya kadar bırakılıyor tüm ilaçlar ama kişiden kişiye de değişiyor tabii.Merhaba arkadaşlar dün bebeğimin kalp atışını duydum. Tüp bebek doktoruma yazdım. İl dışındayım diye. Estofremi bıraktırdı. 9. Hafta tekrar muayene ol dedi? Acaba ilaç mı bıraktıracak? Bu progestan dex iğne kullananlar kaçıncı hafta bıraktı iğneyi merak ediyorum?
Tutunacaklar tabii, güzel haberlerini bekliyorum heyecanlaValla fiziksel olarak kendimi dinlemiyorum asla. Ve transfer gününden bu yana düzenli bir şekilde yürüyüşler yapıyorum. Asla yatış pozisyonunda değilim. Beslenmeye özen gösteriyorum kabak çekirdeği avokado zeytin yağı. Bu sefer bebeklerim sımsıkı tutunacak bana inanıyorum
Selam mesajınızı görünce yazmak istedim 12. Hafta dahil kullanıp bıraktım ben dexi. O zamana kadar da iki haftada bir muayene olmuştumMerhaba arkadaşlar dün bebeğimin kalp atışını duydum. Tüp bebek doktoruma yazdım. İl dışındayım diye. Estofremi bıraktırdı. 9. Hafta tekrar muayene ol dedi? Acaba ilaç mı bıraktıracak? Bu progestan dex iğne kullananlar kaçıncı hafta bıraktı iğneyi merak ediyorum?
Canım çok sağolTutunacaklar tabii, güzel haberlerini bekliyorum heyecanla
Her şey yolunda şükür, oğlumuz olacakCanım çok sağolbebişin nasıl? Cinsiyeti belli oldu mu? Ya bide sana bişey sorcam. Sen intralipid serum taktırmış mıydın?
Ayy oğluşunu sağ salim kucağına al canımHer şey yolunda şükür, oğlumuz olacakSerum aldım evet, birincisi transferde, ikincisi pozitifi görünce, üçüncüsü kalp atışında diye hatırlıyorum. Sen de aldın bu sefer değil mi?
Çok teşekkür ederim canım, sağlıkla kavuşalım ikimiz deAyy oğluşunu sağ salim kucağına al canımvay be ne hızlı geçmiş zaman. Burada beraber gün sayıyorduk evet bu sefer bende aldım serum. Tüm tuşlara basayım dedim bu sefer serumu alırken sanki içiyormuşum gibi hissettim ama. Ağzıma geldi hep tadı
Valla yapılan her işlemde aldığım her ilaçta şifa olsun diyorum. İnşallah öyle olacakÇok teşekkür ederim canım, sağlıkla kavuşalım ikimiz deÇok iyi yapmışsın serumu alıp, şifa olsun Bana da öyle olmuştu ya, şimdi sen yazınca tadı ağzıma geldi hatta
Cevabın için teşekkür ediyorumBen 10. hafta gibi iğneyi bırakmıştım, genelde üçüncü aya kadar bırakılıyor tüm ilaçlar ama kişiden kişiye de değişiyor tabii.
Cevabın için teşekkür ederim canımSelam mesajınızı görünce yazmak istedim 12. Hafta dahil kullanıp bıraktım ben dexi. O zamana kadar da iki haftada bir muayene olmuştum
Yaa evet evet bizimle onlarValla fiziksel olarak kendimi dinlemiyorum asla. Ve transfer gününden bu yana düzenli bir şekilde yürüyüşler yapıyorum. Asla yatış pozisyonunda değilim. Beslenmeye özen gösteriyorum kabak çekirdeği avokado zeytin yağı. Bu sefer bebeklerim sımsıkı tutunacak bana inanıyorum
Hayırlı olsun canım inşallah bu kez güzel haberi alırsınValla fiziksel olarak kendimi dinlemiyorum asla. Ve transfer gününden bu yana düzenli bir şekilde yürüyüşler yapıyorum. Asla yatış pozisyonunda değilim. Beslenmeye özen gösteriyorum kabak çekirdeği avokado zeytin yağı. Bu sefer bebeklerim sımsıkı tutunacak bana inanıyorum
Sağol canım benimHayırlı olsun canım inşallah bu kez güzel haberi alırsıntek embriyo mu çift mi transfer oldun
İyiyim canım Elhamdülillah ben de tedavinin etkilerinden kurtulmaya çalışıyorum. İlaçların etkisi vücudumdan hala gitmedi. Senin adına çok sevindim bu kez olacak hissediyorum dualarımız seninle mübarek ayda güzel haberi alirsin inşallahSağol canım benimseni burada görmek çok mutlu etti beni. Nasılsın iyisindir umarım çift embriyo transfer edildi. Zaten 2 tane kalmıştı ikiside transfer edildi.
Ayy canım ağzından bal damlıyorİyiyim canım Elhamdülillah ben de tedavinin etkilerinden kurtulmaya çalışıyorum. İlaçların etkisi vücudumdan hala gitmedi. Senin adına çok sevindim bu kez olacak hissediyorum dualarımız seninle mübarek ayda güzel haberi alirsin inşallahyeni bir ikiz gebe olarak seni ekleriz listeye
Amin amin inşallah çiçeğimAyy canım ağzından bal damlıyorçok istiyorum ikiz olsun. Hatta rüyamda da bir kız bir erkek gördüm şu mübarek ay hepimizin yüzünü güldürsün inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?