Maşallah cnm sağlıkla kucağına alırsın inşallah ikiz kuşlarını. 6 haftalık olduğunu neye göre hesaplayabilirim. Transfer den 2 hafta öncesi olarak mı hesapladin senAleyküm selam hayırlı uğurlu olsun sağlıkla gelsin6. Haftada gittim kalp atışıyla beraber keseyı gördüm geldim bidaha da doktor yüzü görmedim 12. Haftayı bekliyorum
Bn de 12. Haftada ikizlerimin cinsiyetini öğrenmiştim darısı snn başına cnm. Şuan 5 buçuk yaşındalar birbirlerinin en yakın arkadaşlari oldular bebeklikleri biraz zorlasa da şuan heran için ayrı ayrı şükrediyorum. Ve yine ikiz hamişi olduğumu düşünüyorumAleyküm selam hayırlı uğurlu olsun sağlıkla gelsin6. Haftada gittim kalp atışıyla beraber keseyı gördüm geldim bidaha da doktor yüzü görmedim 12. Haftayı bekliyorum
10 gün sonra gittimSelam kızlar kan testimi tekrarladım hemşireme gönderdim artış güzel isterseniz bu hafta isterseniz haftaya ilk muayeneye gidebilirsiniz dedi. Sizce ne zaman gitmeliyim?
Bugün transfer hariç 13. Günüm sizler kaçıncı gün gittiniz ?
Sezeryan mi doğurdun ikizleriBn de 12. Haftada ikizlerimin cinsiyetini öğrenmiştim darısı snn başına cnm. Şuan 5 buçuk yaşındalar birbirlerinin en yakın arkadaşlari oldular bebeklikleri biraz zorlasa da şuan heran için ayrı ayrı şükrediyorum. Ve yine ikiz hamişi olduğumu düşünüyorum
Doğrudur cnm . Sezeryan la doğurdum kuzum 36+6 da planlı sezeryan oldum.Sezeryan mi doğurdun ikizleri
Vallahi ne cinsiyetlerı ne nasıl buyuyecekleri hiç düşünmüyorum benım etrafım kalabalık yardım edecek adam çok bana kalmaz bile çoluk çocuk alır alır giderler memeden ayırdıktan sonra
Hah işte ben cok korkuyorum ya sezeryandanDoğrudur cnm . Sezeryan la doğurdum kuzum 36+6 da planlı sezeryan oldum.
Aferin sana sen çok güçlü bi annesin. Önemli olan vaktinde ve sağlıkla doğmaları. Sonuçta sezeryanla doğuran ne ilk ne de son anne sen değilsin .Hah işte ben cok korkuyorum ya sezeryandantek düşündüğüm o başka bisey dusunemıyorum ama depresyondan çıktın doğacaklar bisekilde die kendımı ikna ettim
Hissediyorum hersey su gibi akıp geçecek noldugunu anlamıcam kalbimde hep bu hisAferin sana sen çok güçlü bi annesin. Önemli olan vaktinde ve sağlıkla doğmaları. Sonuçta sezeryanla doğuran ne ilk ne de son anne sen değilsin .
Aynen öyle Rabbim öyle bi yardım ediyo ki olup bitenlere tevekkül edip şaşırıyorsunHissediyorum hersey su gibi akıp geçecek noldugunu anlamıcam kalbimde hep bu his
Şunu al ikizler için hayatını kolaylaştırır en doğru yaptıgın alısverıs olur dıyecegın bisey varmıAynen öyle Rabbim öyle bi yardım ediyo ki olup bitenlere tevekkül edip şaşırıyorsun
Bnm ikizlerimin yeni dŞunu al ikizler için hayatını kolaylaştırır en doğru yaptıgın alısverıs olur dıyecegın bisey varmı
Yok kuzum sadece bn emzikle rahat etmiştim bi de 6 aydan sonra uyku eğitimi vererek baya rahatlamıştım inşallah sen de rahatlıkla büyütürsünŞunu al ikizler için hayatını kolaylaştırır en doğru yaptıgın alısverıs olur dıyecegın bisey varmı
Amin amin . Emzik oğlana vermedim bunları bilmiyorum bakıcaz artııkBnm ikizlerimin yeni d
Yok kuzum sadece bn emzikle rahat etmiştim bi de 6 aydan sonra uyku eğitimi vererek baya rahatlamıştım inşallah sen de rahatlıkla büyütürsün
Beklediğimize değsin amin amin bu sefer olacakCanım selamlar evet ben sadece transfer için gidiyorum. Bugün doktor kontrolüm vardı kan verdim ve muayene oldum sonuca göre geçici menopoza sokabilirlermiş. Çikolata kistini baskılamak için haber bekliyorum. İnşallah senin için en hayırlısı olurartık çok sorgulamıyorum çok düşünmüyorum ne olacaksa olsun diyorum. Çok başındayım yolun rabbim inşallah fazla bekletmez diye dua ediyorum sadece
R Rivulet kuzu sende tavmergene gidiyordun sana yaptilar mi nk hücre paneliKuzum msj gördüğüme sevindim aynı merkeze gidiyorduk.yine diyorum merkezden bir nk hücre paneli testi istemelisin.sanirim opu ve transfer için gittiğin için sanırım söylemediler.ben de artık transfer surecindeyim geçen hafta makrofaj aşısı için kan verdim transferden bir yada iki gün önce aşı yapilacak
Bende estrofem bir kutu var isterseniz kargolayabiliriMerhaba estrofem ilacını vermediyseniz ben alabilir miyim kargolama şansınız varsa
Çok iyi olurBende estrofem bir kutu var isterseniz kargolayabiliri
Canım tedaviye başlamadan önce yapıldı bana da evet
Maşallah canımSelam kızlar kan testimi tekrarladım hemşireme gönderdim artış güzel isterseniz bu hafta isterseniz haftaya ilk muayeneye gidebilirsiniz dedi. Sizce ne zaman gitmeliyim?
Bugün transfer hariç 13. Günüm sizler kaçıncı gün gittiniz ?
Sağlıkla duyarsın inşallah cnm. Seni çok iyi anlıyorum bnm de ikizlerim var. İşin garibi şuan yine ikiz hissediyorumMaşallah canımbence bi 15 gün sonra git. Ben 10 gün sonra gittim 5+4 iken ama kalp atışlarıviçin erken dedi yine 1 hafta sonra gidicem. İki kere gitmeye gerek olmasın. 2 tane kese görüldü kalpleri atacak mı diye heyecanlıyım hala..
Ay evet öyle görünüyor hayırlısıyla inşallahsanirim birlikte ilerliyoruz bende bugun em ve folikul olcumune girdim 5.4 rahm kalinligi çıktı carsamba tekrar ultrason takip aynı zaman da benim estrodiol lh progestron tahlillerim de yapılıyor 2 günde bir büyük ihtimalle birlikte transfer olacagiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?