- 12 Kasım 2021
- 139
- 23
- 48
Şu an benimde aynı sabah yaptığım bi tık silik ikinci yaptığım daha belirgin çıktı . 2 gün önce kan verdiğimde 2.0 çıkmıştı inşallah yükselmiştir . Elimde çektiğim 2.test diğeri ilk . Yaptığım gibi çektimBen üç gün yaptım aynı markadan hep buna benzer silik çıktı bir tanesi biraz daha belirgin gibiydi sadece inşallah bebeğiniz sizinledir bence bi kana baktırın
Canım hiç bilgim yok inan doktorla konuştun my
Ya hiç bir şey hissedemiyorum sanki, hala çok şaşkınım. 2 tane nasılsa tutmaz demiştim doktora o yüzden 2 tane transfer edelim demiştim biri 3aa diğeri 2ba idi yani bir de bu zamana kadarki en düşük kalitedekilerdi. bu 7. Denemeydi tutmaz 2’si kesin demiştim, çünkü 4aa pgt’li embriyo bile tutmamıştı. Hayat mucizelerle dolu ne zaman ne olacağı belli olmuyor. 7 denemeden öğrendiğim şu ki hayatımın en mutlu en rahat dönemindeydim hiç stresim yoktu, diğer transferlerde hep bi gerginlik stres oluyordu ondan tuttu bence o yüzden sen de çok rahat etmek için elinden geleni yap canım, her şey psikolojik olabilir gerçek
İnşallah yükselmştir kaçıncı günde baktırdınız kanaŞu an benimde aynı sabah yaptığım bi tık silik ikinci yaptığım daha belirgin çıktı . 2 gün önce kan verdiğimde 2.0 çıkmıştı inşallah yükselmiştir . Elimde çektiğim 2.test diğeri ilk . Yaptığım gibi çektim
Kuzummmmnasılsın? Prolaktin konusunda hiçbir bilgim yok. Benim normal sınırlardaymış, şimdi kan testlerime baktım. Yakın arkadaşımın yüksekti, ilaç kullandı diye hatırlıyorum ama tedavinin hangi döneminde kullandığını hatırlamıyorum. Doktorun ne diyor?
Şu an benimde aynı sabah yaptığım bi tık silik ikinci yaptığım daha belirgin çıktı . 2 gün önce kan verdiğimde 2.0 çıkmıştı inşallah yükselmiştir .Ben üç gün yaptım aynı markadan hep buna benzer silik çıktı bir tanesi biraz daha belirgin gibiydi sadece inşallah bebeğiniz sizinledir bence bi kana baktırın
Döngümün 27.gününde baktırmıştım ama bu ay 2 kez yumurtlama hissettim pkosluyum gün aşırı değerlendirdik şu an 30.günüm sonuç böyleİnşallah yükselmştir kaçıncı günde baktırdınız kana
Bence iki gün bekleyip kan baktırın yine inşallah gönlünüzce olurDöngümün 27.gününde baktırmıştım ama bu ay 2 kez yumurtlama hissettim pkosluyum gün aşırı değerlendirdik şu an 30.günüm sonuç böyle
Umarım rahat geçer canım, dua edicem senin için inşallah bu sefer olacakÇok güzel bir haber bu sevinmelisinyeni sürecim bugün başladı bende çok relax olup süreci rahat geçirmek istiyorum stresten uzak. Şimdilik rahatım ama ilaçların etkisiyle ne olur bilmiyorum
Hayırlı olsun canım çok şükür keseyi görmüşsün hemde bir degil iki tane sağlıkla büyüsün miniklerKızlar ben bugün kese muayenesine gitmiştim, ikiz olduğunu öğrendim. Kendimi çok tuhaf hissediyorum, nasıl olacak bu iş..
Devleti bilmiyorum ama merkezde her transferde ödeme oluyor canım ben 25 bin ödedim. Merkezden merkeze değişiyor.Arkadaşlar ikinci transfer için ücret ödüyor muyuz, ödüyorsak kaç lira
Çok sağol canım, umarım sen de görürsün keseyi, evet alttan yaptı bir kaç saniye baktı kapattı ölçmedi bile, haftaya cumartesi günü gidip kalp atışlarını dinleyeceğim yine alttan yapacak, tüp bebeklerde 12. Haftaya kadar alttan bakıyorlar, benim önceki gebeliğimde de öyle olmuştuHayırlı olsun canım çok şükür keseyi görmüşsün hemde bir degil iki tane sağlıkla büyüsün miniklerbende yarın gidicem kese görmeye, muayene alttan mı yapıldı? Bana hemşire ilk muayeneyi alttan yapıyoruz diye özellikle bilgi verdi de merak ettim.
Insallah canım merakla bekliyorum yarınıÇok sağol canım, umarım sen de görürsün keseyi, evet alttan yaptı bir kaç saniye baktı kapattı ölçmedi bile, haftaya cumartesi günü gidip kalp atışlarını dinleyeceğim yine alttan yapacak, tüp bebeklerde 12. Haftaya kadar alttan bakıyorlar, benim önceki gebeliğimde de öyle olmuştu
Yok canm hiç bir risk yok, olsa tüp bebek doktorumuz bakmazdı, rahim nerde giren ultrason cihazı nerde baya uzak hiç bir şey olmaz bence. Sen de yarın görünce yaz mutlakaInsallah canım merakla bekliyorum yarınıAnladım canım sağol bilgi için. Bunu bilmiyordum. Hemşire özellikle söyleyince merak ettim sanırım bazı kadınlar alttan bakilmasini istemiyormuş. Sorun olsa doktor böyle bir risk almaz diye düşünüyorum.
Yarisi gibi sanki ben öyle biliyrm şuan yeni yıl ücretler arttiysa oda baya artmstr diye düşünüyorumArkadaşlar ikinci transfer için ücret ödüyor muyuz, ödüyorsak kaç lira
Ya maşallah çok güzel yaaa rabbim sağlıkla kavuştursun benim ilk transferim olacak çift transfer istiyorum ama doktor ilk transfer diye oralı olmuyorYa hiç bir şey hissedemiyorum sanki, hala çok şaşkınım. 2 tane nasılsa tutmaz demiştim doktora o yüzden 2 tane transfer edelim demiştim biri 3aa diğeri 2ba idi yani bir de bu zamana kadarki en düşük kalitedekilerdi. bu 7. Denemeydi tutmaz 2’si kesin demiştim, çünkü 4aa pgt’li embriyo bile tutmamıştı. Hayat mucizelerle dolu ne zaman ne olacağı belli olmuyor. 7 denemeden öğrendiğim şu ki hayatımın en mutlu en rahat dönemindeydim hiç stresim yoktu, diğer transferlerde hep bi gerginlik stres oluyordu ondan tuttu bence o yüzden sen de çok rahat etmek için elinden geleni yap canım, her şey psikolojik olabilir gerçekten
Canım bende adenom olduğu için prolaktinim hep yüksek izler, transfer öncesi dostinex kullandım ben de, endişe etmene gerek yok hiç seninki kesin stres sebepli yükselmiştir, dostinex hemen düşürüyor prolaktini. Yarın sabah baktırsan normal çıkabilir dahi, o kadar değişken bir hormon. Kaç çıkmış sonucun?Bu grup çok pasiflesti de belki gören olur kızlar prolaktinim çok yüksek çıkmış ya niye bilmiyorum tedaviye engel mi acaba @akrephanim @memurhanim U Umayis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?