ARALIK 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

Ben üç gün yaptım aynı markadan hep buna benzer silik çıktı bir tanesi biraz daha belirgin gibiydi sadece inşallah bebeğiniz sizinledir bence bi kana baktırın
Şu an benimde aynı sabah yaptığım bi tık silik ikinci yaptığım daha belirgin çıktı . 2 gün önce kan verdiğimde 2.0 çıkmıştı inşallah yükselmiştir . Elimde çektiğim 2.test diğeri ilk . Yaptığım gibi çektim

Eklentiler

• ABF50D04-A6B4-4C6F-A9BF-00D235FBBFAB.jpeg
    158 KB · Görüntüleme: 22
  • 6FCE04A1-82C7-4476-91DB-B750E3CC4624.jpeg
    139,5 KB · Görüntüleme: 21
Çok güzel bir haber bu sevinmelisin yeni sürecim bugün başladı bende çok relax olup süreci rahat geçirmek istiyorum stresten uzak. Şimdilik rahatım ama ilaçların etkisiyle ne olur bilmiyorum

İnşallah yükselmştir kaçıncı günde baktırdınız kana

iyiyim çiçeğim sen nasılsın ? Görüştüm doktorla anlık yükseleliyor çok önemli bir değerde değil dedi

Ben üç gün yaptım aynı markadan hep buna benzer silik çıktı bir tanesi biraz daha belirgin gibiydi sadece inşallah bebeğiniz sizinledir bence bi kana baktırın
Şu an benimde aynı sabah yaptığım bi tık silik ikinci yaptığım daha belirgin çıktı . 2 gün önce kan verdiğimde 2.0 çıkmıştı inşallah yükselmiştir .

Döngümün 27.gününde baktırmıştım ama bu ay 2 kez yumurtlama hissettim pkosluyum gün aşırı değerlendirdik şu an 30.günüm sonuç böyle
Bence iki gün bekleyip kan baktırın yine inşallah gönlünüzce olur pkosa takılmayın bir arkadaşım pcoslu iki çocuğu var doğal yollarla oldu

Çok güzel bir haber bu sevinmelisin yeni sürecim bugün başladı bende çok relax olup süreci rahat geçirmek istiyorum stresten uzak. Şimdilik rahatım ama ilaçların etkisiyle ne olur bilmiyorum
Umarım rahat geçer canım, dua edicem senin için inşallah bu sefer olacak İlaç ne başladı sana ?

Kızlar ben bugün kese muayenesine gitmiştim, ikiz olduğunu öğrendim. Kendimi çok tuhaf hissediyorum, nasıl olacak bu iş..
Hayırlı olsun canım çok şükür keseyi görmüşsün hemde bir degil iki tane sağlıkla büyüsün minikler bende yarın gidicem kese görmeye, muayene alttan mı yapıldı? Bana hemşire ilk muayeneyi alttan yapıyoruz diye özellikle bilgi verdi de merak ettim.

Çok sağol canım, umarım sen de görürsün keseyi, evet alttan yaptı bir kaç saniye baktı kapattı ölçmedi bile, haftaya cumartesi günü gidip kalp atışlarını dinleyeceğim yine alttan yapacak, tüp bebeklerde 12. Haftaya kadar alttan bakıyorlar, benim önceki gebeliğimde de öyle olmuştu

Insallah canım merakla bekliyorum yarını Anladım canım sağol bilgi için. Bunu bilmiyordum. Hemşire özellikle söyleyince merak ettim sanırım bazı kadınlar alttan bakilmasini istemiyormuş. Sorun olsa doktor böyle bir risk almaz diye düşünüyorum.

Yok canm hiç bir risk yok, olsa tüp bebek doktorumuz bakmazdı, rahim nerde giren ultrason cihazı nerde baya uzak hiç bir şey olmaz bence. Sen de yarın görünce yaz mutlaka

Ya maşallah çok güzel yaaa rabbim sağlıkla kavuştursun benim ilk transferim olacak çift transfer istiyorum ama doktor ilk transfer diye oralı olmuyor

Bu grup çok pasiflesti de belki gören olur kızlar prolaktinim çok yüksek çıkmış ya niye bilmiyorum tedaviye engel mi acaba @akrephanim @memurhanim U Umayis
Canım bende adenom olduğu için prolaktinim hep yüksek izler, transfer öncesi dostinex kullandım ben de, endişe etmene gerek yok hiç seninki kesin stres sebepli yükselmiştir, dostinex hemen düşürüyor prolaktini. Yarın sabah baktırsan normal çıkabilir dahi, o kadar değişken bir hormon. Kaç çıkmış sonucun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…