Yok kahveli kahveAa ben kahvesiz duramam adimdanda anlaşıldığı üzereyasakladiklarini bilmiyordum
Özelde olacaksan devleti bilmiyorum ama özeller cumartesi açık ve cumartesi mantıken 2.günün oluyorEvet evet canım öne çekti. Şu yuvarlanarak baskı uygulayan bir spor aleti var ya o. Size yazdığımda lekeydo ama şimdi adet başladı ağrılı kırmızı kanlı falan. Yeni reglle tedaviye başlayacaktım sürpriz oldum e şimdi 2.3. gün hafta sonuna denk geliyor nasıl olacak
Amin canım. Ama işte beni büyük bir negatif düşündürten işler malum.yarın haberleşirizAy canım olabilir niye olmasın. Tedavi arasında gebe kalan çok var hormonların olumlu etkisi. Bende ikinci opuyu olacağım tam diyordum belki bu ay mucize gelir ama gelmedi regl geldiinşallah vardır ya sabah kıpkırmızı pozitif görürsün
Ay amin amin inşallah çiçeğim. Üniversite hastanesi . Benim döngüm çok kısa o zyuzden tedirginim. İnşallah fazla olur ya sadece 5 yumurta toplandı hiç embriyom kalmadiÖzelde olacaksan devleti bilmiyorum ama özeller cumartesi açık ve cumartesi mantıken 2.günün oluyorki bi kaç yerde okudum reglin4.-5. Günlerinde bile başlayanlar olmuştu tedaviye bu sefer inşallah olacak esprosso canım. Geçen sefer kaç yumurta toplatmıştın? Geçen sefer az ise belki bu ay çok yumurtan çıkabilir benim öyle olmuştu.aman aman çok değildi ama ilki opu 3 ikincisi 6 idi. Rabbim tez zamanda bizi kavuştursun mis kokulu bebelerimize
Rabbim ne çıkarsa hepsini embriyo,embriyoyu da bebeğe çevirsin inşallahAy amin amin inşallah çiçeğim. Üniversite hastanesi . Benim döngüm çok kısa o zyuzden tedirginim. İnşallah fazla olur ya sadece 5 yumurta toplandı hiç embriyom kalmadi
Amin amin canım inşallah. Muhtemelen sabah bende gideceğim bakalım ne diyecekRabbim ne çıkarsa hepsini embriyo,embriyoyu da bebeğe çevirsin inşallah
Başlıyorlar mı iğnelere ? Hayırlı olsunKızlar ben erken regl oldum yeniden geldim bugün tüp Bebek ünitesindeyim
Evet canım galiba başlayacağım. Muayenemi oldum kan sonucumu bekliyorum. Geçen opuda 5 yumurta toplanmasını konuştuk biraz inşallah bu kez daha çok toplanır dediBaşlıyorlar mı iğnelere ? Hayırlı olsun
Bu grup çok pasiflesti de belki gören olur kızlar prolaktinim çok yüksek çıkmış ya niye bilmiyorum tedaviye engel mi acabaBaşlıyorlar mı iğnelere ? Hayırlı olsun
KuzummmmBu grup çok pasiflesti de belki gören olur kızlar prolaktinim çok yüksek çıkmış ya niye bilmiyorum tedaviye engel mi acabaakrephanim memurhanim U Umayis
Prolaktin ben de bilmiyorum neden yüksek çıkar neyi etkiler diyeBu grup çok pasiflesti de belki gören olur kızlar prolaktinim çok yüksek çıkmış ya niye bilmiyorum tedaviye engel mi acabaakrephanim memurhanim U Umayis
Canım hiç bilgim yok inan doktorla konuştun myBu grup çok pasiflesti de belki gören olur kızlar prolaktinim çok yüksek çıkmış ya niye bilmiyorum tedaviye engel mi acabaakrephanim memurhanim U Umayis
Ooo hayırlı olsun canım maşallahKızlar ben bugün kese muayenesine gitmiştim, ikiz olduğunu öğrendim. Kendimi çok tuhaf hissediyorum, nasıl olacak bu iş..
Merhaba sizde Days doctor ile öğrendiniz sanırım benim testime de bakar mısınız sabah yaptığım da silik çıkmıştı bu 2.testValla prodoctor predictor onlara iyi diyorlar kesinmiş ama ben doctor days buldum bulunduğum yerde tüm eczacılarda bu vardı aynı markadan üç tane aldım üç gün uyguladım hep çok silik ikinci çizgi çıktı
Ya hiç bir şey hissedemiyorum sanki, hala çok şaşkınım. 2 tane nasılsa tutmaz demiştim doktora o yüzden 2 tane transfer edelim demiştim biri 3aa diğeri 2ba idi yani bir de bu zamana kadarki en düşük kalitedekilerdi. bu 7. Denemeydi tutmaz 2’si kesin demiştim, çünkü 4aa pgt’li embriyo bile tutmamıştı. Hayat mucizelerle dolu ne zaman ne olacağı belli olmuyor. 7 denemeden öğrendiğim şu ki hayatımın en mutlu en rahat dönemindeydim hiç stresim yoktu, diğer transferlerde hep bi gerginlik stres oluyordu ondan tuttu bence o yüzden sen de çok rahat etmek için elinden geleni yap canım, her şey psikolojik olabilir gerçektenBence sevinmelisin çok güzel bir haber bu
Çok sağol canım, inşallah sağlıklı ilerler çok endişeliyimOoo hayırlı olsun canım maşallahAllah yardımcın olsun
Ben üç gün yaptım aynı markadan hep buna benzer silik çıktı bir tanesi biraz daha belirgin gibiydi sadece inşallah bebeğiniz sizinledir bence bi kana baktırınMerhaba sizde Days doctor ile öğrendiniz sanırım benim testime de bakar mısınız sabah yaptığım da silik çıkmıştı bu 2.test
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?