ARALIK 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

Özelde olacaksan devleti bilmiyorum ama özeller cumartesi açık ve cumartesi mantıken 2.günün oluyorki bi kaç yerde okudum reglin4.-5. Günlerinde bile başlayanlar olmuştu tedaviyebu sefer inşallah olacak esprosso canım. Geçen sefer kaç yumurta toplatmıştın? Geçen sefer az ise belki bu ay çok yumurtan çıkabilirbenim öyle olmuştu.aman aman çok değildi ama ilki opu 3 ikincisi 6 idi. Rabbim tez zamanda bizi kavuştursun mis kokulu bebelerimize

Amin canım. Ama işte beni büyük bir negatif düşündürten işler malum.yarın haberleşiriz

Ay amin amin inşallah çiçeğim. Üniversite hastanesi . Benim döngüm çok kısa o zyuzden tedirginim. İnşallah fazla olur ya sadece 5 yumurta toplandı hiç embriyom kalmadi

Bu grup çok pasiflesti de belki gören olur kızlar prolaktinim çok yüksek çıkmış ya niye bilmiyorum tedaviye engel mi acaba akrephanim memurhanim U Umayis
Kuzummmm nasılsın? Prolaktin konusunda hiçbir bilgim yok. Benim normal sınırlardaymış, şimdi kan testlerime baktım. Yakın arkadaşımın yüksekti, ilaç kullandı diye hatırlıyorum ama tedavinin hangi döneminde kullandığını hatırlamıyorum. Doktorun ne diyor?

Merhaba sizde Days doctor ile öğrendiniz sanırım benim testime de bakar mısınız sabah yaptığım da silik çıkmıştı bu 2.test

Eklentiler

• 55A64D6E-5506-4552-B109-7C99C99284FC.jpeg
    155,7 KB · Görüntüleme: 10
Bence sevinmelisin çok güzel bir haber bu
Ya hiç bir şey hissedemiyorum sanki, hala çok şaşkınım. 2 tane nasılsa tutmaz demiştim doktora o yüzden 2 tane transfer edelim demiştim biri 3aa diğeri 2ba idi yani bir de bu zamana kadarki en düşük kalitedekilerdi. bu 7. Denemeydi tutmaz 2’si kesin demiştim, çünkü 4aa pgt’li embriyo bile tutmamıştı. Hayat mucizelerle dolu ne zaman ne olacağı belli olmuyor. 7 denemeden öğrendiğim şu ki hayatımın en mutlu en rahat dönemindeydim hiç stresim yoktu, diğer transferlerde hep bi gerginlik stres oluyordu ondan tuttu bence o yüzden sen de çok rahat etmek için elinden geleni yap canım, her şey psikolojik olabilir gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…