ARALIK 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

Hayırlı olsun inşallah güzel geçer taze trasnfer mi olacaksınız

Hamileliğimi adet oldum zannederek öğrendim, ilk adet günüm kahvemdi sulu bir şekilde geldi sonra dedim zaten bebek düşünüyorum doktora gideyim hormon testi yaptırayım diye gittim ama hamile olduğumu öğrendim değerim 30 doktor bakalım bi dedi değerine 3 gün sonra 126 4 gün sonrada 586 ya çıktı doktor değerlerin güzel dedi ama dün Progesteronum 0,6 çıktı doktor bu değere bir şey demedi sadece kanaman olursa doktora gel dedi çarşamba keseye çağırdı ama ben pazartesiden doktora gideceğim sizce dış gebelik var mıdır dünden beri kötüyüm gerçekten de

Başka başlıklarda da yazmışsınız zaten gördüm ama bu soruya ben dahil kimse net bir cevap veremez. Ben dış gebelik yaşamadım, ancak araştırdığım zaman dış gebelikte progesteron hormonunun artması gerektiği gibi artmadığı bilgisine ulaşıyorum. Dış gebelik değilse zaten doktor progesteron içerikli ilaç veya iğne verir ve takip eder. Bunu da doktora gitmeden öğrenmeniz çok zor. Yani bence sorunuzun cevabı burda değil. Pazartesi günü doktor ultrason ile bakıp net bilgiyi verecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…