U Umayis Üye Kayıtlı Üye 10 Haziran 2024 609 679 18 26 Dün 23:17 Konu Sahibi Konu Sahibi espressoc #8.041 OLENA MIRA .!.: Merhaba ben bugün opu oldum 11 yumurta toplanmış bu hafta embriyo takibi yapacağız inşallah sağlıklı güzel embriyolarım olur ilk adetle transfer olacak Allahın izni ile inşallah ilk seferde sağlıklı tutunma olur Genişletmek için tıkla... Amin canım hayırlısı olsun
OLENA MIRA .!.: Merhaba ben bugün opu oldum 11 yumurta toplanmış bu hafta embriyo takibi yapacağız inşallah sağlıklı güzel embriyolarım olur ilk adetle transfer olacak Allahın izni ile inşallah ilk seferde sağlıklı tutunma olur Genişletmek için tıkla... Amin canım hayırlısı olsun
K Kahvelikahve1 Yeni Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 5 Ocak 2025 16 27 3 27 Bugün 01:16 Konu Sahibi Konu Sahibi espressoc #8.042 Umayis .!.: Maşallah canım çok güzel bir ayı inşallah kucağına da alırsın transferin ne zaman Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim hepimiz sağlıkla inşallah pazartesi randevum var o zaman konuşacağız sanırım ama tahmini ayın 29 30 u olur gibi
Umayis .!.: Maşallah canım çok güzel bir ayı inşallah kucağına da alırsın transferin ne zaman Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim hepimiz sağlıkla inşallah pazartesi randevum var o zaman konuşacağız sanırım ama tahmini ayın 29 30 u olur gibi
esraden Üye Kayıtlı Üye 23 Aralık 2023 43 22 8 27 Bugün 01:24 Konu Sahibi Konu Sahibi espressoc #8.043 Siyah Palto .!.: Hergun yeni iğne açıyorum hava da kalmıyor Genişletmek için tıkla... Benim de kocaman morluklar oluştu acıyorda hemşireler normal diyor ama yer kalmadı
Siyah Palto .!.: Hergun yeni iğne açıyorum hava da kalmıyor Genişletmek için tıkla... Benim de kocaman morluklar oluştu acıyorda hemşireler normal diyor ama yer kalmadı
Siyah Palto 🦀 tek ayak cezası Kayıtlı Üye 6 Mart 2024 2.607 2.595 48 Bugün 01:25 Konu Sahibi Konu Sahibi espressoc #8.044 esraden .!.: Benim de kocaman morluklar oluştu acıyorda hemşireler normal diyor ama yer kalmadı Genişletmek için tıkla... İğnenin havasını almayınca morarıyormuş
esraden .!.: Benim de kocaman morluklar oluştu acıyorda hemşireler normal diyor ama yer kalmadı Genişletmek için tıkla... İğnenin havasını almayınca morarıyormuş
esraden Üye Kayıtlı Üye 23 Aralık 2023 43 22 8 27 Bugün 01:27 Konu Sahibi Konu Sahibi espressoc #8.045 Siyah Palto .!.: İğnenin havasını almayınca morarıyormuş Genişletmek için tıkla... İnanının alıyoruz her seferinde de dikkat ediyoruz
Siyah Palto .!.: İğnenin havasını almayınca morarıyormuş Genişletmek için tıkla... İnanının alıyoruz her seferinde de dikkat ediyoruz
U Umayis Üye Kayıtlı Üye 10 Haziran 2024 609 679 18 26 Bugün 01:45 Konu Sahibi Konu Sahibi espressoc #8.046 esraden .!.: İnanının alıyoruz her seferinde de dikkat ediyoruz Genişletmek için tıkla... Canım iğneyi yaparken hızlı boşaltıp ardından sallamdan sadece bastırmalısın bir dakika işe yaradığını göreceksin
esraden .!.: İnanının alıyoruz her seferinde de dikkat ediyoruz Genişletmek için tıkla... Canım iğneyi yaparken hızlı boşaltıp ardından sallamdan sadece bastırmalısın bir dakika işe yaradığını göreceksin
U Umayis Üye Kayıtlı Üye 10 Haziran 2024 609 679 18 26 Bugün 01:46 Konu Sahibi Konu Sahibi espressoc #8.047 Kahvelikahve1 .!.: Çok teşekkür ederim hepimiz sağlıkla inşallah pazartesi randevum var o zaman konuşacağız sanırım ama tahmini ayın 29 30 u olur gibi Genişletmek için tıkla... Ay hadi bakalım benim de o zamanlara denk gelecek bende bi iki güne adet olurum
Kahvelikahve1 .!.: Çok teşekkür ederim hepimiz sağlıkla inşallah pazartesi randevum var o zaman konuşacağız sanırım ama tahmini ayın 29 30 u olur gibi Genişletmek için tıkla... Ay hadi bakalım benim de o zamanlara denk gelecek bende bi iki güne adet olurum