ARALIK 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

Sağol canım sağlık olsun hayırlısı buymuş önüme bakcam ngsden güzel haber gelmesini bekliyorum :) sen nasılsın bebişler nasıl
Amin inşallah güzel haberler alırsın .
Valla öyle kaldık işte son gitmeyle dün eşime merak ediyorum acaba bi gidip görsek mi dedimde
- ama doktor cihaz rahatsız eder ellemeyın dedi die gitmeyelim sabret dedi.

Onun dışında iyiyim bi sorun yok
Sen nasılsın piskolojik olarak sağlam tut kendını salma sakın

Merak doğana kadar geçmiyor dimi :) iyiyim çok şükür sadece namazda durup dururken ağladım orda bi rahatladım sonra kaldığım yerden devam umudum yüksek doğru zamanda bebişimi kucağıma alıcam Allah’ın izniyle

Laboratuvar çok önemli bu tüp bebek işlerinde maddi imkanınız varsa bahçeci derim daha önce bahçeci de tedavi gördüm iki kez hamile kaldım devamı gelmedi başka bir sebeple bıraktım orayı..
Yine raporlu istiyorsanız Göztepe Medical Park kendisi rapor çıkartıyor ve kendi hastanesinde kullanılmasına izin veriyor daha uygunu gelir isterseniz orayla bir görüşün ben orada yaptırdım.

İyi olmuş içini döküp rahatlamışsın dualarında benıde unutma .Rabbım isteyen herkese nasip etsin
Merakım biri küçük denildi die var hani bisey olurmu acaba korkusu

Herkese merhaba, 7 yumurta toplanmıştı 5 tanesi döllenmişti. Bugün 3. gün embriyolog aradı 3 tanesi 8 hücreli ve iyi kalitede, 1 tanesi 10 hücreli ve iyi kalitede, 1 tanesi 5 hücreli 2. Kalitede. Dondurmak yerine 5. Güne kadar gidilmesi uygun görüldü. Sizce durum nasıl, benzer tecrübeleri yaşayanlar var mı? 2025’te isteyen herkesin yavrusunu kucağına alması dileklerimle

Ben olsaydım 1 tane 8 1 tane 10 olanın dondurulmasını talep eder riske atmazdım

Çünkü sonra elde kalıyor 1-2 embriyo.

İyi olmuş içini döküp rahatlamışsın dualarında benıde unutma .Rabbım isteyen herkese nasip etsin
Merakım biri küçük denildi die var hani bisey olurmu acaba korkusu
Korkma çünkü ikizler hem anne karnında hemde doğdukların da biri daha zayıf ve küçük olur diğeri de biraz daha kilo bakımından iyi olur aynı rahimdeler biri önde biri arkada bu durumda çok insanla konuşmuşluğum var merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…