ARALIK 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

Allah’ın işine bak her işte bir hayır var. Bu bebek senin kaderin

Allah’ın işine bak her işte bir hayır var. Bu bebek senin kaderin
İnşallah öyledir, o kadar zorluk yaşadım ki tuttuğundan beri haftada 2 3 kanama oldu kesin gitti dedim yine tutunmuştu sımsıkı, inşallah sağlıklı olur Rabbim kucağıma almayı nasip ederr, tüm isteyen bekleyenlerin dualarını kabul etsin Allah

Olsun canım sağlık olsun geride embriyo var bir dahaki sımsıkı tutunur inşallah
Embriyolarım aslında yoktu yumurtalarımı dondurmuştum eşimin sıkıntısı yüzünden kalitesi belki düzelir diye sonra dölledik. Şimdi Ngs gitti inşallah sağlıklı gelir bekliyorum :)

Canım içini ferah tut, Rabbim yardımcın olsun
Canım kalbini ferah tut, Rabbim yardımcın olsun

Canım tedavin hayırlı olsun sen de bendensin amh 0.49 benim de
Umarım kaliteli, sağlıklı yumurta ve embriyolarımız oluşur önemli olan sağlıklı ve altın embriyomuzu bulmak

Dün akşam üzeri kanamam başladı. Zeynep Kamil’de tedavi görüyordum kanama olursa mutlaka bizim doğum acile gelin demişlerdi. Kalktık gittik önce vajinal ultrasonla bakıldı aktif kanama yok dendi sonra beta hcg bakalım kan ver dediler sonuç negatif geldi. Zeynep Kamil ilk deneme başarısız şuan reglim hala kanama devam ediyor. İkinci raporlu deneme için başvuruya gittim tekrar bugün. Kurula bıraktım dosyayı 15 ocakta rapor çıkacak. Artık Zeynep Kamil rapor çıkarttıktan sonra dış merkezde tedaviye devam edilmesine izin vermiyormuş. Zeynep Kamil’den çıktıktan sonra Altunizade Bahçeci Umut Tüp Bebek Merkezi ile görüşüp fiyat aldım. Rapor sadece Ankara ve Bursa şubelerinde geçerliymiş. 2. Denemeyi Zeynep Kamil’de yapıp yapmamak konusunda çok kararsızım. Dış merkez mi Zeynep Kamil mi sizce tecrübe eden varsa konuşalım mı lütfen?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…