Var canım maşallah hayırlı olsun güzel artışlar al bebeğini kucağına alMerhaba kızlar, uzaktan okuyordum sizleri güzel haberlere sevindim, hayal kırıklığı yaşayanların da hislerini paylaştım. Şimdi ben 9. gün test yaparım diye bugünden testleri aldım. Böyle karakterimi bilmiyomuş gibi artistik hareketlerle cumartesi yapıcam diye eve geldim. Biraz önce (6. gün oluyor) testi yaptım. Çizgi değil de gölge var sanki bişi var ama bakalım hayırlısı. Evdekilere soramıyorum sonra olmazsa üzülmesinler diye siz de görüyorsunuz değil mi? Bi bakın bakalım
Canım ben kullanıyorum pozitif aldıktan sonra da devam etmemi önerdiler. Aslında bi yanım acaba kullandığım sürece pıhtılaşma testi mi yaptırsam ona göre devam etmem gerekmiyorsa bıraksam mı diye düşünüyorum, pıhtılaşma sorunum varsa diye her ihtimale karşı kullanmak şu an için mantıklı geliyorKızlar herkes kan sulandırıcı kullanıyor mu ? Bana vermemişti doktorum
Pozitif testinMerhaba kızlar, uzaktan okuyordum sizleri güzel haberlere sevindim, hayal kırıklığı yaşayanların da hislerini paylaştım. Şimdi ben 9. gün test yaparım diye bugünden testleri aldım. Böyle karakterimi bilmiyomuş gibi artistik hareketlerle cumartesi yapıcam diye eve geldim. Biraz önce (6. gün oluyor) testi yaptım. Çizgi değil de gölge var sanki bişi var ama bakalım hayırlısı. Evdekilere soramıyorum sonra olmazsa üzülmesinler diye siz de görüyorsunuz değil mi? Bi bakın bakalım
Hayırlı olsunMerhaba kızlar, uzaktan okuyordum sizleri güzel haberlere sevindim, hayal kırıklığı yaşayanların da hislerini paylaştım. Şimdi ben 9. gün test yaparım diye bugünden testleri aldım. Böyle karakterimi bilmiyomuş gibi artistik hareketlerle cumartesi yapıcam diye eve geldim. Biraz önce (6. gün oluyor) testi yaptım. Çizgi değil de gölge var sanki bişi var ama bakalım hayırlısı. Evdekilere soramıyorum sonra olmazsa üzülmesinler diye siz de görüyorsunuz değil mi? Bi bakın bakalım
Üçüncü gün geç düşüyor, beşinci gün olsa tamam ama 3.gün embriyosu 8de herkeste çıkmayabilir 2 gün sonra erken gebelik testi yapın varsa çıkacaktırbugün 8. Gün kızlar az önce idrar testi yaptım negatif maalesef 3. Gün çift embriyo idi
Hiç test yaptınız mı ? Lekelenme ve ağrı olabiliyor öyle düşünmeyinKızlar transfer sonrası 9. Günüm ve biraz önce kahverengi gibi lekelenmem oldututmadı herhalde karnımda çok ağrıyor hastamı olucam ben acaba
Hayır yapmadım almamıştımda zaten cumartesi kan verme günümdü gidip verecektim ama böyle olduHiç test yaptınız mı ? Lekelenme ve ağrı olabiliyor öyle düşünmeyin
Yerleşme kanaması olabilir bende de kahverengi lekelenme şeklinde olmuştuHayır yapmadım almamıştımda zaten cumartesi kan verme günümdü gidip verecektim ama böyle oldu
Yapmadiysaniz yapmayın bence . Çünkü testler erken dönemde güvenilir sonuç vermiyor cumartesi ye bişey kalmamış bolca dua edip içinizi ferah tutun yerleşme kanaması dur inşallahHayır yapmadım almamıştımda zaten cumartesi kan verme günümdü gidip verecektim ama böyle oldu
Umarım zaten cuma test günüm direk gidip kan vereceğimÜçüncü gün geç düşüyor, beşinci gün olsa tamam ama 3.gün embriyosu 8de herkeste çıkmayabilir 2 gün sonra erken gebelik testi yapın varsa çıkacaktır
Doktorum ilaçlarına devam et test gününden önce test yapma yazmış bilmiyorum artık inşallah iyiye işarettirYapmadiysaniz yapmayın bence . Çünkü testler erken dönemde güvenilir sonuç vermiyor cumartesi ye bişey kalmamış bolca dua edip içinizi ferah tutun yerleşme kanaması dur inşallah
Hangi günde ama benim sancımda var doktorum ilaçları içerken adet olmazsın yazmış ilaçlarına devam et demişYerleşme kanaması olabilir bende de kahverengi lekelenme şeklinde olmuştu
Regl ağrısı şeklinde ağrılarım hala devam ediyor. Sanıyorum 7. Ya da 8. Günde olmuştu tam hatırlamıyorum.Hangi günde ama benim sancımda var doktorum ilaçları içerken adet olmazsın yazmış ilaçlarına devam et demiş
Anladım canım inşallah benimde olumlu olurRegl ağrısı şeklinde ağrılarım hala devam ediyor. Sanıyorum 7. Ya da 8. Günde olmuştu tam hatırlamıyorum.
Olumlu olmasını istiyorsan biraz olumlu düşünAnladım canım inşallah benimde olumlu olur
İnşallah canım haklısınOlumlu olmasını istiyorsan biraz olumlu düşün
Vermesi lazım bebeğe kan akışı gerekli. Kan pıhtılaşırsa bebek olmaz. Kan sulandırıcılar bu sebeple veriliyormuş. Yürüyüşte bu sebepleKızlar herkes kan sulandırıcı kullanıyor mu ? Bana vermemişti doktorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?