- 12 Mart 2019
- 14.812
- 34.203
- 598
İyi olmuş boş ver ben de uyurdum da eşim işe gidiyor onunla beraber gideyim geleyim diye o saatte kalktım verdimBen kalkamadım hafta içi 6 da kalkıyorum ise gitmek için o yüzden vücut bıraktı kendini
Evet en azından süreci kafam rahat geçirebileceğimOh oh cok iyi oldu senin için
Yok cnm ben de 12 haftalıgımYa çok teşekkür ederim inşallah
Bu şekilde geçen seneki gruptan yazan çok oldu tabi onlar çocuklarını kucağına almış büyütüyorlar
Siz de öylesinizdir umarım
Ah olsunn sonucumuz onlara benzesin inşallahYok cnm ben de 12 haftalıgım
İnşallah canımAh olsunn sonucumuz onlara benzesin inşallah
Sağlıkla kucagına al inşallah sende canım
Yok yok üzülmedim valla, bu durumda transfer olup bir negatif sonuç daha alasım yoktu. Hayırlısı olsun geç olsun güç olmasınVardır bunda da bir hayır canım öyle düşün. Biliyorum insan kendini hazırlıyor sonra birşey çıkıyor çok üzülüyor. Allah yardimcin olsun canını sıkma herşey daha da güzel olacak ondandır bu gecikma
Evet çiçeğim ya elhamdülillah
Olsun canım sağlık olsun senin iyi olman daha öncelikli şuanCrp değerim yükseldi o yüzden ertelendi. 186 oldu acillerde süründüm
Herhangi bir probleminiz var mıydı canimNasip üzülmeyin kesinleşene kadar ben 6. Denememi yaptım hala kucagım boş bakın zamanı gelmediyse ne yapsak boş
Yok yok üzülmedim hasta hasta hiç çekilmiyor transfer falanÇok geçmiş olsun vardır bir hayır Allah en hayırlısıni bilir hiç üzülmeyin bende transferden bir gün önce bagazim şişti ateslendim ama sabahı transfer vardı hemşire sorun olmaz dedi ama benim içim rahat değil hala öksürüyorum ben ertelensin istiyordum motive değildim resmen ölü gibiydim transfer anında şimdi bilmiyorum tutundumu okadar hastalık sonrası yani diyecegim kafan rahat olup transfere gitsen daha iyi üzülme olurmu
var tabii olmaz mı eşim azospermi canm sperm çıkışımız yok donmuş spermlerle altı yıldır deneme yapıyoruz iki kez hamile kaldım biri boş gebelik oldu birinide 13 haftalıkken kaybettim bunu sağ salim kucağıma alırım inşallahHerhangi bir probleminiz var mıydı canim
İnşallah sağlıcakla kucağına alırsın. Zor bir sınav Allah bir an önce yavrunuza kavuşmayı nasip etsinvar tabii olmaz mı eşim azospermi canm sperm çıkışımız yok donmuş spermlerle altı yıldır deneme yapıyoruz iki kez hamile kaldım biri boş gebelik oldu birinide 13 haftalıkken kaybettim bunu sağ salim kucağıma alırım inşallah
Amiiiin inşallah hepimiz için öyle olsunİnşallah sağlıcakla kucağına alırsın. Zor bir sınav Allah bir an önce yavrunuza kavuşmayı nasip etsin
Merhabalar yarın için size kolaylıklar diliyorum
Çok teşekkür ediyorumMerhabalar yarın için size kolaylıklar diliyorum yarın kaçıncı gününüz peki ? Bir de sayı soylediler mi size ?
Ay çıktı artış olmuş doktorum süper dediİyi olmuş boş ver ben de uyurdum da eşim işe gidiyor onunla beraber gideyim geleyim diye o saatte kalktım verdim
Verdin mi kani kaç saate çıkar
Hadi çok şükür gözün aydınAy çıktı artış olmuş doktorum süper dedi1.5 hafta sonra nasipse kese gorcez sen ne zaman gideceksin ultrasona
Cnm bugün makrofaj aşısı yapilacak mi sana tavmergendeÇok teşekkür ediyorumyarın 14. Günüm ama doktor bana sayı söylemedi. Hatta benim doktorum konuşmayı pek sevmez :) sadece güzel büyüdüklerini ve iyi olduklarını söyledi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?